Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Voice Veranderen Effecten
Software met voice - veranderende capaciteiten is een handig en leuk hulpmiddel . Voice - veranderende effecten kunnen worden gebruikt om uw stem te transformeren in een geheel ander persoon , robot of andere bizarre geluidseffecten . Als alternatief kunnen voice - veranderende software worden gebruikt om actief te zorgen voor uw privacy bij het spreken over het internet . Een werkende microfoon is nodig om het gebruik van voice - veranderende software te krijgen . MorphVOX

De MorphVOX Voice Changer kan de " gender" van je stem swap evenals het verhogen van de toonhoogte aan extreem hoge niveaus . Het is gratis, licht op de CPU en makkelijk te gebruiken . Geprogrammeerd aan te passen aan geluidsniveaus uw stem , is deze eenvoudige voice changer komt ook met een paar geluidseffecten opgenomen .
Fake Voice

Fake Voice is een ander fundamenteel shareware programma met enkele voice - veranderende effecten . Fake Voice kunt u wild veranderen de toonhoogte van je stem , evenals waaronder een partij van presets getweaked om uw stem geluid jong , oud , raspende of zelfs robot te maken . Fake Voice kan worden geïntegreerd met de meest gangbare instant messengers en voice klanten .
AV Voice Changer Software

De AV Voice Changer Software is een top voice - veranderende effecten programma . Ook verkrijgbaar in goud en diamant tier programma's , kan de AV Voice Changer uw stem te veranderen in real-time via het web met talloze effecten . Geluidseffecten zoals vogels , bussen , drukke straten of het bos leven kunnen worden afgespeeld gelijktijdigheid terwijl gebruik te maken van de voice - veranderende apparaat . Dit programma kan je stem maskeren met een paar effecten, zoals een treble sliders en bas equalizers alsook preset voices die werken met zowel PC - to- PC en PC - naar-telefoon gesprekken .
Voice Cloak Plus

met meer dan 50 voice effecten en sferen , onbeperkt spraak presets en compatibiliteit met populaire chatprogramma's , Voice Cloak Plus van Blaze audio heeft een voice - veranderende inrichting en audio-opname alles in een . Ook inbegrepen zijn " aucousticons , " die worden omschreven als de audio- equivalent van emoticons gebruikt in de chat clients . Voice Cloak Plus beschikt ook over een re - skinnable en aanpasbare gebruikersinterface .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te GSnap aan de slag met A…
·Hoe je RealPlayer Songs downlo…
·Hoe je Sonic Record Install 
·Hoe je ACM Install 
·MP3 Vs . WMA Kwaliteit 
·Descargar Virtual DJ Tutorial 
·Hoe te roms Zet op een Tom Rac…
·Hoe muziek mappen synchroniser…
·Hoe maak je een WMV -bestand b…
  Related Articles
Vooral een roman - - Hoe maak je een rom…
Hoe te Cool Text Effects Creëren 
Corel Tekst Effecten 
Hoe te Voice voegen in Word 2007 
Hoe te Voice converteren naar een tekst …
Tekst Effecten in Word 2007 
Hoe Word afdrukken onmogelijk een extra …
Hoe te Spraakherkenning gebruiken in Wor…
Stap-voor - stap aanwijzingen voor het v…
  Software Articles
·Hoe te Soundblaster Games Configure 
·Hoe maak je een website met Adobe Photos…
·Excel Accounting Formaat voor afronden 
·Hoe om te doen Folds in Broek in Photosh…
·Hoe maak je een virus Get Out van een Ne…
·Hoe PDF-bestanden voor Free 
·Hoe te vullen in een Read - Only PDF 
·Hoe te ParetoLogic Privacy Controls Regi…
·Hoe gebruik Excel om een betrouwbaarheid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com