Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te controleren en Uncheck Selecties in iTunes
Als u wilt luisteren naar muziek of video's afspelen op uw computer met iTunes , of als u wilt beheren wat muziek , games , apps of andere items synchroniseren met je iPod , iPhone of iPad , gebruikt u selectievakjes om te controleren en schakel selecties . ITunes is een gratis applicatie van Apple die je gebruikt om mediabestanden af te spelen , te downloaden items uit de iTunes Store en de App Store en het beheren van uw apparaten . U kunt eenvoudig controleren en verwijder het vinkje selecties in iTunes . Wat je nodig hebt
USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Start iTunes op uw computer . Kopen van 2

Sluit uw iPod , iPhone of iPad aan op een USB -poort op uw computer als u wilt items op het apparaat te synchroniseren .

klik op " Muziek " 3 onder "Bibliotheek" of klik op de naam van een afspeellijst onder " Afspeellijsten " in het linkervenster van het iTunes-venster als u wilt om muziek te selecteren voor weergave -of uitschakelen . U kunt ook klikken op ' Podcasts ' of ' Movies ' als u wilt controleren of schakel die soorten bestanden . Een lijst met mediabestanden zal verschijnen in het hoofdvenster van iTunes .
4

Klik op een selectievakje naast de naam van een selectie in het hoofdvenster van iTunes , zoals een liedje of podcast , te selecteren het. Wanneer u op de "Play" knop , zal elke geselecteerde item af te spelen . Klik op een aangevinkt vakje om het te deselecteren . Wanneer u op de "Play" knop , zal de niet-geselecteerde punt niet af te spelen .
5

Klik op het pictogram van uw iPod , iPad of iPhone in het linkervenster van het iTunes-venster wanneer u wilt controleren en verwijder het vinkje materiaal voor het synchroniseren met het apparaat . Klik op het tabblad " Apps " en klik vervolgens op de "Sync Apps " in om het te selecteren . Klik op het selectievakje naast de naam van een app in de lijst onder de " Sync Apps " in om het te selecteren en markeer deze voor het synchroniseren met uw apparaat . Klik op een aangevinkt vakje om het te deselecteren , markeren om niet synchroniseren met uw apparaat . Wanneer u uw iPod , iPhone of iPad , elke apps op het apparaat te synchroniseren zal worden verwijderd als ze zijn uitgeschakeld in iTunes .
6

Klik op de tab ' Muziek ' aan de bovenkant van het iTunes-venster en klik op op selectievakjes naast de namen van albums , nummers, artiesten of playlists aan hen of uitvinken om deze te controleren , markeren ze voor het synchroniseren met uw apparaat . Ga door met dit proces door te klikken op de tabbladen voor ' Movies ', ' TV Shows ', ' Podcasts ' en andere items op de top van het iTunes-venster .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe de opnametijd wijzigen in …
·Fonograaf naar MP3 Software 
·Hoe software te vinden voor Cr…
·Vergelijking van de bestandsgr…
·Hoe te organiseren en Tag MP3 …
·Kan ik downloaden iTunes van m…
·Hoe de Wind Noise verminderen …
·Hoe je Sonic Record Install 
·Hoe uw Voice Pitch Change Met …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik MP4 Video Capture 
·Hoe maak je een Photoshop Foto Restaurat…
·Hoe te Julian Data in Excel 2003 Voorkom…
·Hoe een bestand untar 
·Hoe de koptekst van een Dreamweaver- sja…
·Hoe te Betover je andere karakters in Wo…
·Hoe PDF- opmaak behouden bij het convert…
·Hoe te gebruiken Skype en Google Groups …
·Wat Is Bonjour ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com