Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe maak je een instrument Track Volg de Click
Het opnemen van een muzikale performance digitaal algemeen vereist het gebruik van een digitale audio werkstation ( DAW ) applicatie . Deze toepassingen variëren sterk in verfijning en diepgang , maar zelfs de eenvoudigere DAW , zoals Acoustica Mixcraft 's of Apple 's GrageBand , onder andere een tool genaamd " quantization . " Kwantisering gebruikt om vooraf opgenomen muzikale uitvoeringen MIDI passen aan de vastgestelde ritme of "klik " van de totale baan volgen . Zelfs zeer slecht of off -beat voorstellingen kunnen worden aangepast met behulp van deze tool. Instructies
1

Open het MIDI- bestand of de regio waartoe quantisatie zal in uw DAW ingebouwde MIDI-editor worden toegepast . Elke beschikbare DAW die MIDI kunnen opnemen heeft een ingebouwde MIDI-editor . In de meeste gevallen , wordt het geopend door te dubbelklikken op het MIDI- regio die u wilt quantizeren . Raadpleeg de documentatie bij uw DAW voor meer informatie . Kopen van 2

Selecteer de specifieke MIDI-noten worden gekwantiseerd in de MIDI-editor scherm . In de meeste gevallen , zoals met Logic en Pro Tools , dit wordt gedaan door te klikken en te slepen over de noten . Het loslaten van de muisknop zal ze te markeren. Als u alle notities in de MIDI regio te selecteren en de MIDI- editor heeft een "Edit" menu , opent u dat menu en kies " Alles selecteren ", indien beschikbaar .
3

Zoek uw DAW 's quantization functie . Het zal waarschijnlijk te vinden in een menu in de "Editor MIDI " -venster , maar sommige DAW , zoals Logic , hebben quantization knoppen gewijd in de MIDI- editor voor het openen van het raam " Quantization Tool " . Raadpleeg de documentatie bij uw DAW voor meer informatie .
4

Instelling van een parameter kwantisatie van de geselecteerde MIDI-noten . In de meeste gevallen zal dit betekenen het kiezen van een standaard notitie increment , zoals een kwartnoot , achtste noot of zestiende noot . De geselecteerde MIDI-noten worden automatisch verplaatst naar het dichtstbijzijnde punt in het nummer dat overeenkomt met dat increment , waardoor de noten in de juiste tijd . Bijvoorbeeld , als u kiest zestiende noot quantisatie , alle van de geselecteerde MIDI-noten zullen worden verplaatst naar de dichtstbijzijnde zestiende noot positie in het nummer . Als je kwartnoot quantisatie selecteert , wordt de geselecteerde noten worden verplaatst naar de dichtstbijzijnde kwartnoot increment op de baan , en ga zo maar door . Gebruik kleinere note increment instellingen voor fijnafstelling en grote noot increment instellingen voor grotere aanpassingen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe kan ik muziek naar mijn iP…
·Hoe te XBMC spelen op meerdere…
·Hoe maak je een iTunes gecompr…
·Hoe kan ik muziek clips samenv…
·Sonar Home Studio 6 Tutorial 
·Hoe kan ik Windows Media Cente…
·Voordelen & Nadelen van de LAM…
·Hoe Transfer MIDI Patch Bank I…
·Hoe te disconect PayPal Van iT…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te exporteren naar CSV in Access 200…
·Hoe maak je een film Out of JPG- afbeeld…
·Hoe te wijzigen een naam in Civilization…
·Hoe je Data in Microsoft Excel Figuur 
·Hoe om muziek te branden op een cd met e…
·Hoe maak je een DV -bestand importeren i…
·Hoe maak je een OS partitie 
·Hoe kan ik importeren SolidWorks tekenin…
·Hoe kan ik Excel converteren naar Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com