Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Opname Instrumenten in Audacity
De Audacity audio- editing programma kunt u digitale opnamen van analoge instrumenten te maken, dan ze opslaan op de harde schijf van uw computer . Gebruik Audacity om live instrumentatie opnemen voor een lied dat je produceren , of zelfs een hele multi-part nummer op te nemen . Audacity is gratis, open - source software , en draait op Windows , Mac en Linux . Opname Bronnen

Audacity platen instrumenten
met de geluidskaart van de computer . Het kan elke ingangsbron die uw geluidskaart ondersteunt opnemen . Een microfoon is de meest voorkomende en veelzijdige middel van het opnemen van een instrument via de geluidskaart , als u het opnemen van een elektrische gitaar of synthesizer , kunt u deze direct aansluiten op de geluidskaart van de " Line In " jack . Of u nu met behulp van een microfoon of een elektrisch instrument , het aansluiten van een voorversterker of mixer tussen de geluidskaart en het instrument zal sterk verbeteren geluidskwaliteit van de opname .
Opnemen van een instrument

Selecteer de opname-ingang die u gebruikt - " Microfoon , " bijvoorbeeld - van de " Input Device " drop - down menu in de belangrijkste Audacity werkbalk . Selecteer " 1 ( Mono ) Input " of "2 ( stereo ) ingang" in het menu " Input Channels" , afhankelijk van de opname bron . Klik op de "Record " knop en start u het instrument bespeelt . De opname meter in de belangrijkste Audacity werkbalk wordt de huidige opname volume , het niveau aanpassen door het bewegen van de " Input Volume Slider " controle op de werkbalk . Klik op de "Stop" knop wanneer u klaar bent met opnemen .
Opname Configuratie

om de opname -instellingen van Audacity te configureren , opent u het " Edit Menu , " op" Preferences " en selecteer " Opnemen ". Maak de" instelling Overdub ' als u wilt het instrument meespelen met een backing track tijdens het opnemen . Pas de instellingen " Wachttijd " als je ervaart audio vertragingen tijdens de opname van het instrument. Als u wilt Audacity automatisch beginnen met opnemen wanneer u begint met het spelen van het instrument , in staat stellen " Sound Activated Recording , " verplaats de " Sound Activation Level ' schuifregelaar om het volume dat u wilt opnemen triggeren .
< Br > multitrack
Opname

Omdat Audacity is een multitrack audio-editor , kunt u instrumenten opnemen in het een op een moment , dan is tegelijkertijd afspelen . Je zou , bijvoorbeeld , nemen de pianopartij van een lied , dan nemen de gitaarpartij . Om een ​​tweede audio track in Audacity opnemen , klikt u op " Tracks ", " Add New " en "Audio Track . " Klik op de "Record " knop , dan nemen de tweede instrument . Stoppen met opnemen , klik op ' Play ' om te luisteren naar de twee tracks samen te spelen . Als een track is uit de tijd, op het pictogram ' Time Shift ' op de werkbalk , sleept u het vervolgens in de juiste positie .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Codecs verwijderen 
·Hoe kan ik V CAST Nummers op d…
·Hoe maak je een Video Met Real…
·Hoe kan ik Move Mijn iTunes-bi…
·Hoe te openen een Song URL in …
·Hoe kan ik muziek downloaden a…
·Hoe te Ruis verwijderen van ee…
·Hoe kan ik MP4 Songs Play 
·Hoe je hoofdstukken maken in A…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Het wijzigen van de Celkleur in VBA 
·Hoe kan ik een audiobestand op te nemen …
·Quicken 2008 Tutorial 
·Een back-up OEM - Installed Software 
·Hoe te DameWare activeren 
·Hoe kan ik video Split Met Avid Liquid 
·Wat is de extensie Psd ? 
·Hoe maak je een XP -register bewerken Va…
·Hoe te History Track op Microsoft Excel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com