Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Kan ik gebruik iTunes om muziek te mixen ?
Er zijn verschillende manieren om muziek te mixen in Apple iTunes door het manipuleren van de voor elk individueel nummer instellingen , het maken van afspeellijsten , of het maken van uw eigen albums . Wat je kunt bereiken met deze instellingen wordt alleen beperkt door het aantal nummers die u hebt en je eigen creativiteit . U kunt uw tracks stotteren te maken , meng twee nummers in een, of splice delen van het spoor door een ander . Instellingen Song

De instellingen in elke song kan worden aangepast , zodat iTunes speelt slechts een gedeelte van dat liedje . Maak een kopie van het lied eerst door met de rechtermuisknop te klikken en te klikken op " Kopiëren . " Klik met de rechtermuisknop op de kopie en klik op " Get Info . " Klik op het tabblad " Info " en geef de kopie een nieuwe naam , zodat u don ' t verwarren met het origineel . Klik op het tabblad "Opties" , en dan veranderen de start-en stoptijden . U kunt zoveel kopieën maken als u wilt en kies hetzelfde gedeelte van het nummer of de verschillende gedeelten , afhankelijk van hoe je ze wilt mixen in een nieuwe afspeellijst of nieuwe album .
Afspeellijsten

Maak een nieuwe afspeellijst door op het pictogram " + " aan de onderkant van iTunes . Sleep alle nummers die u wilt mengen in de afspeellijst . De volgorde zoals gewenst . Vervolgens kunt u deze nummers op volgorde door op het eerste nummer op de afspeellijst of klik op het pictogram Shuffle aan de onderkant van het iTunes-venster om ze te spelen in willekeurige volgorde . Klik op het menu " File " en " Voorkeuren " en klik vervolgens op het tabblad ' Weergave ' . Vanaf hier kunt u aangeven hoeveel seconden verlopen tussen de nummers door het activeren van de optie ' Crossfade ' . Merk op dat de cross- fade zal gelden voor alle nummers in iTunes , niet slechts een afspeellijst.
Albums

dupliceren liedjes en dan ze te plaatsen in hun eigen albums geeft u meer controle over hoe de nummers worden gemixt . Maak eerst duplicaten van de liedjes , en klik met de rechtermuisknop op elke song en klik op " Get Info . " Verander de naam van het album om iets als " Mix 1 " onder het tabblad Info . Geef elk nummer een ander nummer dus het zal gespeeld worden in de gewenste volgorde . U kunt dan de in volgorde afgespeeld , zonder tijdsverloop tussen hen door te klikken op de tab " Opties " en selecteren van nummers " Onderdeel van een Gapless album . "
Basic Voorbeelden

Gebruik verschillende combinaties van de instellingen om uw eigen originele mix te maken . Bijvoorbeeld , maken vijf exemplaren van hetzelfde spoor , de afspeeltijd wijzigen op vier kopieën zodat alleen de eerste twee seconden . Verander de naam van het album in " My Mix " op elk nummer , en dan geven ze op te sporen nummers, zodat de vier korte tracks in een rij , gevolgd door de volledige track , en maken ze allemaal deel uitmaken van een aaneensluitend album . Plaats de nummers in hun eigen playlist . Wanneer u de afspeellijst wilt afspelen , zul je een acht - tweede stotter effect , gevolgd door het hele nummer te hebben. Voor een ander effect , snijd de laatste 10 seconden van het laatste nummer , en dan een nieuwe song onmiddellijk te spelen .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Album Art aan iPhone So…
·Hoe kan ik een aanleg van Real…
·Hoe te Vocals voor Karaoke Ver…
·Hoe te Audio streamen Met Medi…
·Hoe maak je een Video Decoder …
·Hoe te mp4a wijzigen om Mp4r 
·Hoe te testen een Media Player…
·Hoe maak je een Waveform Monit…
·Aanwijzingen voor Reason 4 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe te afdrukbare tekens gebruiken in Wo…
Hoe maak je een Drop Cap gebruiken in Wo…
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe kan ik een aangepaste stijl gebruike…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe te Voorgedefinieerde stijlen gebruik…
Hoe maak je kolommen in een tekstverwerk…
  Software Articles
·Lijst van MATLAB commando 
·Hoe te Pictures Sleep om PowerPoint Vana…
·Hoe maak je een ZIP- bestand herstellen …
·Uitleg foto Wallpapers Maak met Photosho…
·Adobe Professional 9 Vs . Adobe Professi…
·Hoe Microsoft Access Relaties bekijken M…
·Hoe kan ik een Word 2003- document conve…
·Hoe te vergroten Code View in Dreamweave…
·Hoe te Brochures met NeoOffice te creër…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com