Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Wat is een Split en een index op Nero ?
Nero Burning ROM , beter bekend als gewoon Nero , stelt u in staat om een ​​verscheidenheid van schijven te maken van uw computer . Geavanceerde functies zoals audio track indexeren en splitsen kunt u bepalen hoe de liedjes af te spelen op discs die u hebt opgenomen . Echter , splitsen krijgt een andere betekenis als je werkt met grote , niet- audiobestanden in Nero . Splitsen Audio Bestanden

Nero
kunt u audio- bestanden in kleinere bestanden splitsen . Deze functie is handig als je gewoon wilt een deel van een track te gebruiken , of als er een spoor is bijzonder lang . Een ander voorbeeld waar je gebruik Nero om tracks splitsen is als je een cd op uw computer en een van de tracks rippen bevat een hidden track enkele momenten na het origineel spoor eindigt . U kunt vervolgens omzetten elke track in zijn eigen lied .
Indexing Audio

De indexering kenmerk van Nero kunt u verschillende delen van een disc te geven . Ondersteunde CD-spelers herkennen een index als de plaats waar een nieuw nummer begint . Wanneer u op de " Next " of " Vorige " knop op een ondersteunde speler , de CD-speler wordt verplaatst naar de index van het opgegeven nummer . Combineer indexeren en verdelen met elkaar met Nero "split op index positie " optie om individueel te luisteren naar een split lied .
Splitsen van grote bestanden

One van functies Nero's is de mogelijkheid om grote bestanden tussen twee of meer schijven splitsen zonder corrumperende het bestand . Dit is een manier om lagere capaciteit schijven , zoals cd's versus dvd's , voor grotere bestanden zoals wild installaties of films te gebruiken . Deze functie steunt op DiscSpan compilatietype Nero's , in plaats van het selecteren van het type schijf je verbrandt aan , waarop Nero meestal vereist . Splits grote bestanden over verschillende soorten discs , als u niet beschikt over meerdere cd's , dvd's of Blu - Ray-schijven bij de hand .
Samenvoegen Split Files

Nero
laat u om opnieuw samen te voegen bestanden die u hebt verbrand . Bijvoorbeeld , als je een groot bestand of map naar een schijf gebrand voor back - up en de noodzaak om het bestand te verwijzen nogmaals , compileren op uw computer met behulp van Nero . Dit proces kopieert het bestand of de map op de harde schijf van uw computer als geheel . U moet u eerst de laatste gebrande schijf , dat is de Master Disc , in uw computer . Nero DiscMerge wordt gestart en geeft gesplitste bestanden . Het proces vereist dan moet je naar plaats vervolgens andere schijven in orde , te beginnen met de eerste schijf .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe te Sync Met MediaMonkey 
·WAV naar AMR Conversie 
·Hoe kan ik Verleng een Track i…
·Adobe Audition 3 Training 
·Hoe te Deel Twee Zunes op een …
·Hoe te WAV Clips Creëren 
·Hoe te Loops en Sounds install…
·Hoe je Live Music opnemen op e…
·Hoe te Maleis Songs downloaden…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe maak je een Monkey Boy maken in Age …
·Soorten animaties in Flash 
·Hoe te stoppen met het controleren van m…
·Hoe je ISO -bestanden converteren naar A…
·Hoe kan ik invoegen van een afbeelding i…
·Wat is Photoshop gebruikt? 
·Hoe te openen een WPS Microsoft Works -d…
·Hoe maak je een herstart van een Remote …
·Hoe PDF-bestanden op een website 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com