Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
iTunes houdt opladen mij voor No Reason
Gebruikers van iPods , iPhones en iPads , evenals computers met OS X en Windows-besturingssystemen zijn bekend met Apple's iTunes store , een digitale content winkel waar gebruikers kunnen kopen en downloaden van digitale media zoals muziek , films en boeken . In 2011 , Apple had meer dan 200 miljoen geregistreerde iTunes -accounts gekoppeld aan een creditcard of pinpas . Als u een iTunes gebruiker en merkt ongeoorloofde kosten op een credit -of debitcard geassocieerd met iTunes , je account is gecompromitteerd . Snel handelen om uw account te beschermen tegen verdere kosten . iTunes

ITunes
is ingebouwd in alle huidige Apple mobiele apparaten en computers , en het kan worden gedownload en gebruikt worden op Windows-computers ook. De iTunes Store kunnen gebruikers een virtuele winkel te bladeren en direct downloaden content naar hun apparaten naar keuze . ITunes gebruikers betalen voor digitale content in een van de drie manieren : door de aankoop van prepaid iTunes kaarten bij een detailhandelaar , via een rekening gekoppeld aan een creditcard of bankpas of door het inwisselen van een cadeaubon . Bij het activeren van een prepaid kaart of een cadeaubon , wordt het bedrag van het krediet je nog hebt op uw iTunes Store -scherm . ITunes accepteert alle vormen van creditcards zoals Visa en MasterCard
Herkennen Fraude

Herkennen fraude op een iTunes-account kan soms moeilijk zijn ; . Hackers maken vaak kleine aankopen op het eerste zodat de rekeninghouder zich niet realiseert zijn account is gecompromitteerd . Vaak is de rekeninghouder borstels uit deze kleine kosten zoals sommige hij vergat dat hij maakte , maar het realiseren van het account is gehackt toen een grote aankoop plaatsvindt . Controleer uw iTunes aankoop geschiedenis regelmatig naar te kijken voor aankopen die niet vertrouwd uitzien . Als uw creditcard of bankpas is gekoppeld aan je iTunes-account , goed in de gaten op uw verklaringen naar eventuele ongeoorloofde kosten op te vangen.
Contact iTunes Steun

nadat u hebt vastgesteld dat de kosten op uw rekening zijn niet je eigen , contactpersoon iTunes ondersteunen onmiddellijk . Er zijn twee manieren om ondersteuning te contacteren : via de website van Apple of via de telefoon . Heb je account gegevens bij de hand , samen met een beschrijving van welke items zijn gekocht zonder uw toestemming . Volg de instructies van de Apple vertegenwoordiger om toegang te krijgen tot uw account en uw geld terug krijgen .
Accountbeveiliging

Apple reset wachtwoord van uw account op dit punt en u moet een nieuw wachtwoord in te voeren . Gebruik een wachtwoord dat uniek is voor de iTunes-account , geen wachtwoorden te delen met andere account die u bezit . Gebruik een combinatie van letters en cijfers om een wachtwoord van een hoog beveiligingsniveau te creëren .

Previous: Next:
  audio Software
·Hoe maak je een Gedownloade Re…
·Hoe te ontcijferen de effecten…
·Hoe de Ratings in Media Player…
·Hoe maak je een beat maken in …
·Hoe maak je extra audio in Log…
·Hoe te Album Artwork Zet op ee…
·Hoe te MIDI Sync Met Traktor P…
·Hoe te installeren Minimale fu…
·Hoe krijg ik die High Bitrate …
  Related Articles
Hoe maak je een iTunes Song invoegen in …
Hoe Songs Overdracht van Windows Media P…
Hoe te veranderen van iTunes naar Window…
Hoe om muziek vanaf de Windows Media Pla…
Hoe te Toevoegen iTunes Songs aan Window…
Hoe kan ik muziek kopiëren van iTunes n…
Hoe kan ik iTunes importeren in Windows …
Hoe te importeren Cover Art aan iTunes i…
Hoe download ik mijn gekochte iTunes Son…
  Software Articles
·Hoe te markeren en vervangen maar niet i…
·Hoe maak je een DBF- bestand te reparere…
·Hoe kan ik een Excel-sjabloon Maak een R…
·Hoe de Win32/Sality Virus 
·Hoe te . Sig converteren naar . PDF 
·Het wijzigen van de kleuren van dia's in…
·Wat is de extensie PS ? 
·Hoe te combineren Meer Genius playlists …
·Hoe de Excel-programma gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com