Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> audio Software >> Content
Hoe te gebruiken Audacity naar MP3 bestanden van een recorder Make
Opname audio bestanden met behulp van uw digitale voice recorder is eenvoudig , maar ze te converteren naar MP3-bestanden is een beetje lastig . Met behulp van Audacity , een gratis audio-editor , kunt u snel de ruwe audio -bestanden van uw recorder MP3 bestanden te converteren . De software kunt u ook kiezen uit geavanceerde opties, zoals bitrate , variabele snelheid en channel -modus . Wat je
USB -kabel
USB drivers nodig voor de recorder
Toon Meer Aanwijzingen
1

Navigeer naar buanzo.com.ar om LAME downloaden voor Windows , de software codec nodig is voor het coderen van MP3-bestanden ( zie bronnen ) . kopen van 2

Klik op de link " Lame_v3.99.3_for_Windows.exe " in de voor FFMpeg /LAME op Windows sectie en sla het bestand op uw harde schijf .
3

Dubbelklik op het " Lame_v3.99.3_for_Windows.exe " bestand om te beginnen met het installeren van de LAME -codec . Het venster LAME Setup verschijnt . Klik op " Next " om door te gaan naar de LAME Licentieovereenkomst , lees het en klik
4

Klik op " Next " om de standaard map voor de installatie gebruiken " Next . " . Naar een andere map te selecteren , klikt u op " Bladeren ", selecteert u een map en klik op "Volgende . "
5

Klik op " Install" om de LAME -codec te installeren .
< Br > 6

Sluit de digitale recorder op uw computer met een USB -kabel . Windows herkent de recorder als een extern opslagapparaat en kent een nieuwe rit naar het.
7

Launch Audacity op uw computer , dan is uitbreiding van het menu "Bestand " in de linkerbovenhoek van het venster Audacity .
8

Klik op "Open ", gebruikt u de resulterende bestand browser om te navigeren naar het station waarop Windows is toegewezen aan uw recorder , kies dan voor een van de ruwe audio -bestanden te openen .
< br > 9

Vouw het menu " file " en klik op "Exporteren" om te beginnen met het maken van een MP3-bestand uit de ruwe audio file .
10

Selecteer " MP3 -bestanden " in de Save als Type drop-down box in het venster bestand Exporteren .
11

Gebruik de ingebouwde file browser naar de map waarin u het MP3- bestand op te slaan .
12 selecteren

Klik op de knop "Opties " om het venster MP3 -opties opgeven te openen .
13

Selecteer " Preset ", " Variable ", " gemiddeld " of " Constant " in de Rate sectie Bit Mode. De optie preset heeft vier vooraf ingestelde presets in de kwaliteit drop- down box : Insane ( 320 Kbps ) , Extreme ( 220-260 Kbps ) , Standard ( 170-210 Kbps ) en Medium ( 145-185 Kbps ) . De variabele optie probeert de kwaliteit van de opname op een constant niveau te handhaven door verandering van de bitsnelheid afhankelijk van de complexiteit van het geluid . Gebruik de Gemiddeld optie om een gemiddelde bitrate voor het gehele bestand in de kwaliteit drop-down box selecteren , gebruik de Constant optie om een ​​constante bitsnelheid in de Quality keuzelijst selecteren
14

. Selecteer " Standaard" of "Fast " in de variabele snelheid drop-down box aan de snelheid en nauwkeurigheid waarmee de codering algoritme voert zijn berekeningen te stellen . Hoewel het met de tijd die nodig is Audacity om de MP3 coderen , de optie Standaard geeft de beste kwaliteit .
15

Selecteer " Joint Stereo" of " Stereo" in de sectie Channel Mode . Als u de optie Joint Stereo selecteert , zal Audacity de linker en rechter kanalen om te zetten in twee verschillende signalen . Als je de " Stereo" optie selecteert , zal Audacity de linker en rechter signalen onafhankelijk coderen .
16

Klik op " OK" om de instellingen op te slaan en sluit het venster MP3 -opties opgeven
.
17

Klik op " Opslaan " om te beginnen met het omzetten van de ruwe audio bestand naar een MP3-bestand . De software slaat het MP3-bestand in de map die u in stap 11 geselecteerd .
18

Herhaal deze procedure om extra ruwe audio -bestanden van de digitale recorder te zetten .
< Br >

Previous: Next:
  audio Software
·Problemen met geluid opnemen o…
·Hoe krijg ik een kwaliteit opn…
·Hoe de Bitrate Verandering in …
·Problemen downloaden van muzie…
·IVR naar MP3 Conversion 
·Hoe maak je een Track List exp…
·Hoe kan ik RSE op Only One Tra…
·Hoe een Audio Book Onto Een MP…
·Hoe te Visualisaties toevoegen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te berekenen Relatieve Standard Erro…
·Hoe maak je een e-mail sturen naar alle …
·Voordelen van Word Processing 
·Hoe maak je een Aanpasbare PDF 
·Hoe je Adobe Photoshop Elements versie U…
·Hoe te spelen X264 Met VLC Media Player 
·Wat is een productcode voor Microsoft Wo…
·Hoe te Stroke in GIMP 
·Hoe je QuickTime 7 installeren op een Ma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com