Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe een Intrusion
Virussen , spyware en andere bedreigingen van de veiligheid kan komen van zowat overal , waaronder geïnfecteerde e-mails en websites Detect . Als u vermoedt dat uw computer is ingebroken , dient u onmiddellijk stappen te ondernemen om de schade te beperken en het genezen van de infectie. Een spyware -of virusinfectie laat je kwetsbaar voor hackers en identiteitsdieven die de persoonlijke gegevens op uw computer kan stelen en gebruiken voor hun eigen gewin . Het is belangrijk om de tijd te nemen om mogelijke inbraken te detecteren . Instructies
1

Meld u aan op uw computer en klik met de rechtermuisknop "Deze Computer ". Kies " Verkennen " en markeer de harde schijf . Kopen van 2

Vouw de " Documents and Settings " -venster en zoek naar eventuele onbekende gebruikersnamen . Elke gebruiker die ooit heeft aangemeld op uw pc zal een folder hier vermeld hebben . Als u een onbekende naam te zien , zou iemand fysiek hebben aangemeld op uw computer zonder uw medeweten of toestemming .
3

Controleer uw startpagina elke keer dat je een internet browser te openen . Als de pagina is veranderd en je niet veranderen , de kans groot dat uw pc is geïnfecteerd .
4

Open uw antivirussoftware en kijk naar je virus scan statistieken . U ziet een recente scan binnen de laatste dag of twee . Als de nieuwste scan is ouder dan dat , zou u een virus of een stuk spyware dat uw virusscanner heeft uitgeschakeld .
5

rechtermuisknop op uw anti - virus software op de werkbalk onderaan rechts kant van het scherm . Controleer de status en zorg ervoor dat deze is ingeschakeld . Als je een virus , kan dat virus de real - time scanner heeft uitgeschakeld .
6

Controleer de instellingen en de pictogrammen op uw scherm elke keer dat u inlogt op uw computer . U moet dezelfde iconen , in dezelfde volgorde , elke keer dat u zich aanmeldt zien . Als je een virus hebt , kunt u een nieuw pictogram opmerken , of je zou kunnen vinden dat uw bestaande iconen werden herschikt .

Test 7 van de snelheid van uw computer door het doen van een eenvoudige taak , zoals e-mail of web surfen . Als u een aanzienlijke vertraging in de snelheid van uw computer te merken , zelfs na een herstart , zou u een virus of spyware infectie .
8

Voer een volledige scan uit op uw computer met de grondige scan methode . Een quick scan misschien niet gevoelig genoeg om een nieuwe infectie te vangen . Heb iets anders op uw computer niet doen terwijl de scan wordt uitgevoerd .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe om bestanden die zijn verw…
·Hoe kan ik Block Dyma zoeken ?…
·Hoe te Run Norton AntiVirus Va…
·Hoe maak je een EXE- virus te …
·Hoe Computer verwijderen Assoc…
·Hoe te CoolWWWSearch verwijder…
·Hoe kan ik Totally Verwijder N…
·Wat gebeurt er als ik Disable …
·Waarom hebben we Antivirus ? 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je afbeeldingen comprimeren & Niet L…
·Wat is een primaire sleutel in Oracle ? 
·Hoe maak je een grafiek in Excel 2007 
·Hoe maak je een Mini DV tape converteren…
·Wat is een Gutter Positie in Microsoft W…
·Hoe een PDF exporteren naar TIFF 
·Hoe maak je een eenvoudige Flash spelpro…
·Hoe te Creatieve Excel 2007 Projecten On…
·Wat is de extensie Curzip ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com