Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
De beste manier om erachter te komen of ik een worm of een Trojaans
Naarmate meer networking tools en uitgaansgelegenheden te ontwikkelen op het internet , uw computer zal , vroeg of laat , in contact komen met een virus . Uit te vinden of uw computer is geïnfecteerd met een worm , Trojaans paard of andere vorm van malware is makkelijker als je downloaden en updaten beveiligingssoftware , maar het kan worden gedaan met gerenommeerde online virusscanners ook. Veilig surfen en e- praktijken zijn een uitstekende manier om de verloren gegevens of schade door een computervirus te voorkomen . Online Scanning

Als uw computer draait veel langzamer dan normaal of u krijgt pop - ups en programma's openen zonder uw toestemming , kan deze worden geïnfecteerd met een worm of Trojan-virus . Een Trojaans paard is een programma of code die u downloaden in de gids van een nuttig of onderhoudend programma. Een worm is een stukje kwaadaardige code ingebed in een bestand of een link die kan repliceren zonder aparte downloads . Beide kunnen worden gevangen met behulp van een gerenommeerde online scanner zoals Trend Micro HouseCall , dat een hele harde schijf kan scannen , of de Kaspersky File Scanner , die afzonderlijke bestanden scant . Omdat online scanners moeten werken via uw webbrowser , kan het langer
Software te nemen om te scannen dan wanneer je anti - virus software geïnstalleerd , vooral als u een inbelverbinding of beperkte breedband internet .

de beste , snelste manier om een infectie te ontdekken op uw computer is om een anti - virus software op het systeem al geïnstalleerd . Er zijn programma suites zoals Norton en McAfee dat een aantal toeters en bellen , met inbegrip van modules die scannen op spyware , adware en kwaadaardige links in uw e - mail bieden . Als je budget krap is , kunt u gratis antivirus software te downloaden . Programma's zoals AVG , AntiVir en Avast ! boven de gratis software lijsten van " PC Magazine " en " PC World , " hoewel de nieuwe Microsoft Security Essentials wint terrein als een gebruiksvriendelijke , gratis anti-virus oplossing . Het maakt niet uit welk programma je ook kiest, als je houd het bijgewerkt en stel deze in op automatisch te scannen op een dagelijkse basis , zal het u laten weten wanneer een worm of Trojan heeft het gemaakt in uw systeem . Als de anti - virus programma integreert ook met uw web browser , het kan u op de hoogte van wormen of Trojaanse paarden voordat je ze downloaden , bespaart u tijd en frustratie .
Veiligheid
< br >

het enige wat beter dan het hebben van uw anti - virus programma addertje onder het gras en quarantaine een virus krijgt niet het virus in de eerste plaats . Dit vereist enige waakzaamheid van uw kant met een paar eenvoudige , gezond verstand veiligheid praktijken . Niet attachments aan u verzonden via de e-mail te downloaden , tenzij het is een bestand dat je verwacht van iemand die je kent . Download software van betrouwbare , betrouwbare bronnen , of het is een site als CNET.com , die elk programma scant voordat het aanbiedt , of van het bedrijf dat de software gemaakt . Klik niet op koppelingen in Facebook , Twitter of e-mail , tenzij je de persoon die geplaatst of stuurde ze kennen en vertrouwen . Een beetje hands - on security zal weg te houden de meeste wormen en Trojaanse paarden van uw harde schijf .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Advantage adware te ver…
·Avira Anti - Virus 
·Hoe te Anti - virus software t…
·Wat is Mirar ? 
·Hoe de AT & T Internet Securit…
·Hoe te Symantec Antivirus inst…
·Hoe te gebruiken McAfee Wirele…
·Wat is RelevantKnowledge spywa…
·Hoe te verwijderen Malware Van…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe gegevens in een Microsoft Access Que…
·Hoe maak je een foto als een . SCR Besta…
·How to Get Rid van WebHP 
·Hoe te Night Haze Effecten in Photoshop …
·Hoe om muziek bestanden comprimeren 
·Welke software kan ik gebruiken om Micro…
·Hoe bekijkt een Remote Desktop op Win Sp…
·Hoe gegevens invoeren in een vorm in Acc…
·WMP Out of Sync 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com