Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Top 10 Spyware Adware programma's
Met het internet , zie je niet alleen de voordelen van de gemakkelijke toegang tot informatie , maar ook privacy problemen die kwaadaardige programma's kunnen creëren zien . Voor een lange tijd , antivirus programma's waren genoeg om u te beschermen terwijl u online was , maar , met de groei van spyware software , een anti - spyware pakket is een must voor vrijwel alle computergebruikers . Windows Defender

Windows Defender is een gratis programma dat wordt geleverd met de meeste versies van Windows . Hoewel het niet alle kenmerken van een aantal van de meer geavanceerde programma's hebben , is het voortdurend bijgewerkt en biedt defensie voor nieuwe en opkomende bedreigingen .
Norton Antivirus

laatste herhalingen van Norton Antivirus ook een anti - spyware -proces . Bekend om zijn robuuste antivirus vermogens , maakt Norton niet teleurstellen op dit gebied door middel van een scala aan functies en een intuïtieve , alles- in-een manager die is krachtig en eenvoudig te gebruiken . Norton Antivirus kunnen echter vertragen oudere computers .
McAfee VirusScan Plus

McAfee
is ook een all - round mededinger . Met de partnerschappen het heeft ontwikkeld met internet service providers , kunt u in staat om het te verkrijgen gratis . Een voordeel van McAfee is dat het licht en snel .
Webroot Spy Sweeper

Spy Sweeper is een uitstekende keuze als u de beveiliging voorbij virusscans en spyware wilt . Het programma biedt een volledige oplossing voor alle soorten malware , helpt bij het elimineren spam en beschermt u tegen phishing- websites .
Spyware Doctor

Spyware Doctor kan beschermen tegen vele soorten spyware , bestaande en nieuw gecreëerde , zonder de noodzaak van constante updates . Helaas , het komt niet met een antivirus gedeelte . Je moet op zoek naar een extra product volledig te worden beschermd .
Ad - Aware Free

Een populaire anti - spyware pakket , Ad - Aware heeft een reputatie voor kwaliteit verdiend en soberheid . De software beschikt over heuristische processen die zoeken naar code in de software die het mogelijk uw gegevens of uw computer kan beschadigen . Dit maakt het programma om uw computer te beschermen tegen bedreigingen nieuwer . Ad - Aware ook niet niet komen met een antivirus component .
CounterSpy

CounterSpy
staat bekend om zijn uitstekende gebruiksgemak en de lage impact op de systeemprestaties . Dit programma wordt vaak aanbevolen voor oudere machines alsmede voor gebruikers die weinig tot geen ervaring met spyware software. Dit pakket komt niet met een antivirusprogramma .
Stopzilla

Stopzilla
is een rijzende ster onder de spy-ware bescherming pakketten. Het beschikt over een schone en gebruiksvriendelijke interface , samen met een krachtige bescherming van de privacy regeling . Alle standaard anti - spyware functies aanwezig zijn hier , maar Stopzilla uitblinkt in het voorkomen van een probleem door het bijhouden van kwaadaardige websites en bronnen .
AntiSpy

Het voordeel van AntiSpy is dat het controleert de computer in realtime , het voorkomen van spyware uit zelfs het installeren in de eerste plaats . Dit is anders dan de meeste andere pakketten die afhankelijk zijn van routine gepland scannen . Wanneer een volledige scan nodig echter AntiSpy , niet teleur . Het levert snelle en nauwkeurige zoekopdrachten van spyware .
Spyware Be Gone

Spyware
Be Gone is een geweldige all -round keuze waarvan sterk kenmerk is de anti - spam systeem . Het pakket richt zich vooral haar middelen in spyware- preventie , door monitoring internetverbindingen en browser -en e-mailgebruik .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Kan ik Ren meer dan een Virus …
·Hoe te verwijderen van de McAf…
·Hoe Web pop-ups Stop op Spywar…
·Hoe kan ik Totally Verwijder N…
·Het automatisch laden van Wind…
·Hoe de AVG Werkbalk wissen in …
·Problemen met Norton Anti - Vi…
·Hoe je uitschakelen NOD32 Self…
·Hoe te verwijderen Webroot Ant…
  Related Articles
Hoe maak je Etiketten adres met Word Per…
Hoe te Exponenten Typ op Wordperfect 10 
Wordperfect 10 Tutorial 
Hoe te Form Fill documenten in Word 10 C…
Corel Wordperfect 10 Fix 
Hoe om terug te gaan naar de top van een…
Hoe te verwijderen van een Inspringen op…
Hoe maak je een WordPerfect 10 bestand t…
Hoe houd ik een Word- document openen op…
  Software Articles
·Hoe maak je een groot lettertype voor ee…
·Hoe kan ik een verwijderde versie van ee…
·Hoe de Smart Battery Reset op een EPROM 
·Hoe permanent te verwijderen Console Ber…
·Hoe je MS Word gebruiken om snel notitie…
·Wat zijn de toevoegquery Criteria in Mic…
·Hoe maak je een SharePoint- API om de ge…
·Een gids voor het upgraden van Peachtree…
·Hoe te scannen gebruiken op Microsoft On…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com