Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
How to Get Rid van Google Kaper
Een Google kaper is een geavanceerd computervirus die samenwerkt met veel user taken . Het kaapt letterlijk webbrowsers te klikken redirect op de zoekresultaten van Google . In plaats van een bezoek aan de beoogde website , worden gebruikers die naar pagina's met kwaadaardige code . Daarnaast is de kaper programma installeert spyware op activiteit van de gebruiker inloggen . Het kan ook anti - virus software uit te schakelen . Het programma is een gevaarlijk virus dat bij de eerste tekenen van de opsporing moeten worden verwijderd . Afhankelijk van de configuratie van de computer , kan succesvolle verwijdering bevatten diverse technieken . De gebruiker moet niet opgeven totdat het volledig uit het systeem . Wat je nodig hebt
Anti - Virus Software
Toon Meer Aanwijzingen
automatische verwijdering
1

Installeer kwaliteit anti - virus software als deze niet al op uw geladen computer . Pas op voor software die vrij is . Meest gerenommeerde security programma's vereisen een abonnement . Kopen van 2

Controleer de anti - virus software wordt momenteel met succes draait . Google kapers kunnen proberen om deze programma's uit te schakelen . Hun activiteit wordt meestal duidelijk aangeduid met een pictogram in het systeemvak van Windows , naast de klok . Dubbelklik op dit pictogram om het venster anti - virus te lanceren en bevestig het programma draait .
3

Werk de virusdefinities . Veel anti - virus programma's doen dit automatisch geregeld . Controleer of deze is voltooid door te kijken naar de anti - virus programma scherm . Druk op de juiste knop om een ​​definitie -update virus te starten om ervoor te zorgen het programma heeft de instrumenten die nodig zijn om de kaper te identificeren .
4

Scan de computer met behulp van de anti - virus software . Als een kaper virus aanwezig is , zal de beveiligingssoftware detecteren.
5

Volg de instructies op het scherm in de anti - virus software voor de volledige verwijdering van de Google kaper virus . Het proces duurt slechts enkele minuten .
Handmatig verwijderen voor geavanceerde gebruikers

Type 6 \\ " regedit \\ " in de opdracht Uitvoeren vakje Windows beschikbaar van de start menu . Dit zal het Windows-register , waar de totale systeemconfiguraties wonen lanceren . Dit proces is noodzakelijk als de kaper virus met succes heeft gecompromitteerd anti - virus software
7

Scan de volgende register mappen : . HKEY_CURRENT_USER \\ \\ Software \\ \\ , HKEY_USERS \\ \\ Software \\ \\ Microsoft \\ \\ Windows \\ \\ CurrentVersi op \\ \\ en HKEY_LOCAL_MACHINE \\ \\ Software \\ \\ Microsoft \\ \\ Windows \\ \\ CurrentVersion \\ \\ . Een Google kaper virus zal waarschijnlijk invloed hebben op bestanden in deze mappen . Zoeken naar dubbele of verdachte bestandsnamen en verwijder ze . Gevorderde gebruikers zijn het best geschikt voor dit proces als ze weten wat waarschijnlijk kwaadaardig in tegenstelling tot normale Register bestanden .
8

Herstart de computer om alle wijzigingen te voltooien aan de griffie .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·How to Get Rid van een Trojan-…
·Hoe de nwiz.exe virus te verwi…
·Hoe kan ik een Trojan Horse ve…
·Hacktool Trojan Threat Removal…
·Waarom is het belangrijk om An…
·Security Software : Blijf veil…
·Hoe uw Scan Engine bijwerken i…
·Hoe te toetsen op Toepassen om…
·Spyware Doctor Vs . Spybot 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je eigen stempels delen in Adobe Acr…
·Hoe te Verplichte velden Setup in Micros…
·Hoe naar Creative Auto Update uitschakel…
·Hoe maak je een Hidden Object in Maak Fl…
·Hoe te stoppen Search and Destroy 
·Hoe Achtergrond bewerken in Adobe 8 Pro 
·Hoe to Run een PowerPoint diashow 
·Functies van PowerPoint 2007 
·Hoe te Animated GIF's besparen met Photo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com