Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe om te upgraden Antivirus Software
Het houden van uw anti - virus software bijgewerkt is een van de meest fundamentele , maar toch over het hoofd gezien , processen die nodig is om uw pc te beveiligen , dat verspreid over het internet snel en te houden van virussen , Trojaanse paarden en andere diverse programma's besmetten uw computer . Vaak , zal anti - virus software nemen de verantwoordelijkheid om zelf up-to - date met de nieuwste " definities " ( bestanden die identificerende kenmerken van nieuwe virussen bevatten ) , maar soms is de automatische update kan worden onderbroken voor een verscheidenheid van redenen . Leer wat is betrokken om ervoor te zorgen dat uw programma up - to- date en blijft op die manier . Instructies
Software Updates
1

Onderaan rechts van het scherm aan de linkerkant van de klok van de desktop , op zoek naar een pictogram dat lijkt op het logo voor uw anti - virus of zweven uw muis over een onbekende iconen en let op de tekst die opduikt overhead . Zo zal de muis over het pictogram van Microsoft Security Essentials pop-up tekst die leest , " Computer Status - . Beschermde " Als alternatief kan je een pictogram op uw bureaublad met dezelfde naam als uw anti - virus software . Zodra u de juiste pictogram hebt gevonden , dubbelklikt u erop met de rechtermuisknop om het programma te starten . Kopen van 2

Eenmaal geopend , controleert u of uw software is momenteel up - to- date door het statuut geven . Dit scherm zal veranderen afhankelijk van de geïnstalleerde software , maar de meeste anti - virus programma's zullen een soortgelijk thema , zoals een een actieve scherm te gebruiken , om snel tonen de status van hun bescherming. Als je anti - virus software laat zien dat het up - to- date en werken , dan is dit proces is voltooid .
3

Als de anti - virus software labels zijn status als inactief , je kan nodig zijn om te werken . Om uw software handmatig bij te werken , op zoek naar een commando -update , die een grote knop of tabblad kan zijn . In Microsoft Security Essentials , bijvoorbeeld , wordt de update commando gevestigd in een tab knop rechts van het tabblad "Home " . In Zone Alarm Internet Security Suite , moet u eerst klikken op het tabblad " Anti-virus/spyware " aan de rechterkant van het venster en klik op de update knop die verschijnt aan de onderkant .
4

Let op waarschuwingen of informatie die uw anti - virus software die u mogelijk gevraagd met tijdens het updateproces . Als de software geen verbinding kan maken met het internet om de updates te downloaden , moet u mogelijk uw verbinding en /of instellingen oplossen . Als uw software vraagt ​​u om dit direct te downloaden en een nieuwe update van het programma zelf te installeren , te doen. Het niet kunnen interfereren met nieuwe updates downloaden naar uw anti - virus software in de toekomst .
5

Zodra uw software is volledig up -to - date , double-check dat het statusvenster toont uw anti - virus zoals hardlopen en bijgewerkt .
Anti - virus Upgrades
6

Anti - virus programma's ook kunnen verouderd en moeten worden gemoderniseerd . Veel anti - virus programma's zullen u meegedeeld als ze verouderd en vragen om een software- upgrade uit te voeren . Zelfs als je helemaal up -to - date op uw anti - virus updates , wilt u misschien de software zelf volledig bijgewerkt naar de laatste versie te houden , dus laat uw software automatisch wordt bijgewerkt .
7

Als u wenst of liever de anti - virus software handmatig bijwerken , opent u uw internet browser en ga naar de homepage van het bedrijf dat de software geproduceerd .

Look 8 voor een sectie " Downloads " op de website van de fabrikant en klik op de link.
9

Vind het product dat overeenkomt met wat u al hebt geïnstalleerd , bijvoorbeeld als u een eenvoudige anti - virus programma , in tegenstelling tot een volledige internet security suite versie , en voer het programma dat wordt gedownload naar uw computer .
10

Als je gaat van het ene bedrijf de anti - virus programma naar het andere , dat wil zeggen een upgrade naar de nieuwste versie van Norton anti - virus in plaats van de AVG- software die u al draait , dan verwijdert u uw oude antivirussoftware voordat u de nieuwe. Deze stap is niet nodig als je alleen maar dezelfde software upgraden naar een nieuwe versie .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te LimeWire instellen als …
·Hoe te laden Norton Software o…
·Hoe u de AVG 7 Anti - Virus Pr…
·Hoe maak je een Backdoor Troja…
·Hoe de McAfee Quarantine Manag…
·Hoe te Totally verwijderen McA…
·Een lijst van de beste Anti - …
·Hoe te Trial Reset Kaspersky 
·Hoe de Cutwail Rootkit virus t…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Fout 1067 : De SQL Server is onverwacht …
·Hoe te Query op Datum in Access 
·Hoe te Warps maken in Advance Map 
·Hoe om te controleren een PC voor Fouten…
·Hoe te gebruiken Echo360 in Blackboard 
·Hoe Film- Clips Met behulp van een Conta…
·Hoe te VMware starten vanaf een cd 
·Hoe je oude Games Run op nieuwe computer…
·Hoe maak je een doos maken in Photoshop 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com