Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Tekenen van spyware
De persoonlijke gegevens op uw harde schijf kan niet persoonlijk te zijn. Spyware , een soort van software die je krijgt van beschadigde bestanden , programma's of macro's in Internet webpagina's die u hebt bezocht , kan gevoelige informatie te verzamelen over u en deze uploaden naar het internet voor iedereen te zien . Om dit te voorkomen , lopen spyware controleert regelmatig of wanneer u denkt dat uw systeem heeft een infectie . U kunt spyware-infectie te herkennen door middel van verschillende middelen . Onbekend Browser Werkbalken

Als u uw webbrowser te openen en een werkbalk u zich niet te herkennen , lopen een spyware check meteen . De werkbalk kan meerdere doelen dienen : Het kan fungeren als een link naar een website die wordt geactiveerd als u op elk gebied van de werkbalk , of het kan een keylogging -programma , ontworpen om webpagina's die u hebt bezocht en toetsaanslagen u opnemen wel hebt ingevoerd tijdens het bezoek die pagina . Dit geldt vooral voor sites die wachtwoorden vereisen . Schadelijke keylogging software kan informatie verzamelen over waar je woont , wat jij interessant vindt hebt of waar je werkt en deze informatie gebruiken voor specifieke gerichte reclame .
System Vertraging

Spyware programma
komen vaak verpakt binnen programma's die lijken te zijn legitiem freeware of shareware programma's . Wanneer u het oorspronkelijke programma te installeren , de spyware installeert zichzelf in een autorun -bestand dat gestart bij het opstarten . Al deze programma's gebruiken systeembronnen --- RAM en processorkracht --- en voeg in de tijd als uw computer beschikt over een grote hoeveelheid spyware .
Browser hijacking

Volgens Microsoft Kleine Bedrijven Center , kan spyware ook instellingen van uw browser te veranderen op te starten . Het beïnvloedt uw homepage of zoekmachine . Als je een zin in te typen in een zoekmachine , zal de spyware - geïnfecteerde browser het omleiden naar een andere zoekmachine , vaak besmet met spyware of meer advertising.Never accepteren een uitnodiging voor een toolbar te downloaden vanaf een website, omdat het waarschijnlijk spyware bevat . Installeer anti - adware en anti - spyware programma's . Deze programma's integreren met uw browser en houden u op de hoogte van nieuwe vormen van spyware , u actief voorkomen van het invoeren van een plaats bekend om gebruikers te infecteren .
Wijzigingen System Registry

voor elk programma te installeren en draaien goed op uw computer , moet het een registervermelding . Dit geldt ook voor spyware . Sunbelt Software legt uit dat , zelfs nadat u een spyware programma 's belangrijkste uitvoerbare bestand en alle bestanden in verband met het te verwijderen of te verwijderen , zal de registersleutels nog steeds. Deze toegevoegde waarden rommel uw register en maken het moeilijker voor je systeem te laten functioneren op top efficiency . In feite , sommige spyware programma's corrupte bestaande registry entries door het veranderen van hun waarden . Voordat u eventuele wijzigingen in het register , maak eerst een back-up .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te Adware uitschakelen 
·Hoe vindt u verborgen Maliciou…
·Hoe de Winrar virus te verwijd…
·Hoe te Virus Barrières Verwij…
·Handmatig verwijderen van Syma…
·Hoe de SVCHOST Virus Fix 
·Hoe te Virus Protection downlo…
·How to Get Rid van een Trojan …
·Hoe te verwijderen Hacked by S…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Hoe maak je een Extern bureaublad gebrui…
·How Do You Aparte Twee Excel spreadsheet…
·Hoe maak je afdrukken als een PDF Met Fr…
·Portable Font Resources 
·Hoe de hoogte van Separators in ObjectDo…
·Hoe een PDF- printer te installeren 
·Hoe maak je een blok in MS Word 2003 Del…
·How To Paragraaf Marks Get To Disappear …
·Hoe kan ik MP4 bestanden converteren naa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com