Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik een computer van Bugs
Bugs , of virussen en andere malware , impact van de prestaties fo uw computer schoon . Bovendien kan de veiligheid van uw gegevens worden beïnvloed door harde schijf infecties . Het schoonmaken van uw computer consequent verzekert dat het vrij is van virussen , wormen , spyware en andere malware . De meeste computers worden geleverd met anti - malware geïnstalleerd . Echter , te verwijderen en te beschermen tegen nieuw gecreëerde virussen , downloaden en installeren van een software van derden kan worden verlangd . Wat je nodig hebt
AVG Free Anti - Virus
McAfee AntiVirus
Symantec Norton Anti - Virus
Toon Meer Aanwijzingen
AVG Free Anti - Virus
1

Download AVG Anti - Virus software . Bezoek Free.AVG.com en klik op link voor AVG Anti - Virus Free Edition . Klik op de knop "Download" . Kopen van 2

Installeer de software . Dubbel - cick het AVG-programma icoon of de software te openen vanaf uw menu " Alle Programma's" . Klik op de "Run" knop op de " Bestand openen - beveiligingswaarschuwing " scherm . Accepteer de licentieovereenkomst als u het installatieproces mee eens en te voltooien .
3

Scan uw systeem . Dubbelklik op het pictogram van software op uw bureaublad of vanaf het menu " Alle Programma's" . Klik op het tabblad "Computer scanner " op het linkerdeel van het programmavenster als het programma niet open is . Klik op " De hele computer scannen . " AVG zal een scan van uw gehele computersysteem beginnen . Het programma verwijdert automatisch alle bedreigingen voor uw systeem .
McAfee AntiVirus
4

Download McAfee AntiVirus software . Bezoek Home.Mcafee.com en klik op " Producten . " Beoordelen van de beschikbare programma's en selecteer het juiste product voor uw systeem . Klik op de link en download en installeer de software .
5

Open de software . Dubbelklik op het pictogram van software op uw bureaublad of open het programma van uw menu " Alle Programma's" . U kunt ook met de rechtermuisknop op het pictogram Software in het systeemvak en klik op " VirusScan-console ' uit het snelmenu . Dit opent de McAfee virusscanner .
6

Scan uw computer . Klik op " Volledige scan " in het programmavenster . Klik op ' Start '. McAfee automatisch virussen te verwijderen . McAfee zal niet scannen op adware of spyware als u een speciale anti - spyware software is geïnstalleerd .
Symantec Norton Anti - Virus

Download Norton Antivirus 7 . Bezoek Symantec.com en selecteer het juiste product voor uw computer . In maart 2010 , een eenjarig abonnement voor Norton 360 was $ 79,99. Het abonnement beschermt drie computers . U kunt het product te testen gratis voor 15 dagen als je de trial versie te downloaden .
8

Installeer de software . Dubbelklik op het pictogram van software op uw bureaublad . U kunt het programma ook openen vanaf uw menu " Alle Programma's" . Klik op " Uitvoeren " in het " Bestand openen - beveiligingswaarschuwing " scherm . Het installatieproces zal beginnen .
9

Start een volledige systeemscan uit . Klik op "Scan op virussen " en Norton scant uw systeem . Norton automatisch repareert bestanden geïnfecteerd met virussen . Als Norton identificeert spyware of adware , kunt u deze bestanden zelf te verwijderen .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Antivirus Vs . Internet Securi…
·How to Get Rid van Pup.Spy Win…
·Hoe maak je een wachtwoord bes…
·Wat is AVG Security ? 
·De beste freeware Anti Virus S…
·Hoe te verwijderen van Symante…
·Hoe te annuleren BitDefender A…
·Lijst van Anti Spyware Softwar…
·Hoe te W32/Hakaglan.worm.gen v…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te beginnen spelen op de Harry Potte…
·Voice Activation voor typen op laptops 
·Hoe je precies Unlock Drizzt in Baldur '…
·Hoe te Afsluiten Adobe Reader 
·Hoe kan ik een MP3- bestand te comprimer…
·Hoe maak je een stille installatie van L…
·Hoe te Uitzonderingen In McAfee 
·Hoe om te controleren Als een cel leeg i…
·Hoe te openen beschadigde IFO Images 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com