Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Problemen Anti Virus software installeren
Proberen om een antivirusprogramma dat blijft lopen tot fouten kan frustrerend zijn geïnstalleerd , overweegt computerbeveiliging is essentieel voor optimale prestaties . Inzicht in de redenen achter installatieproblemen helpt u ze snel op te lossen . Installatie fouten die optreden bij het installeren van antivirus 's worden veroorzaakt door een aantal factoren , waarvan de meeste zijn eenvoudig en kunnen worden opgelost . Betekenis

Antivirusprogramma's
zijn security tools die helpen bij de bescherming computer processen en bestanden van kwaadaardige activiteiten . Er zijn vele antivirus programma's beschikbaar, allemaal met verschillende functies , ondersteuning en scanopties . Ze lopen processen op de achtergrond te detecteren en te verwijderen gevaarlijke bestanden die alles van afgesloten programma's om het stelen van persoonlijke gegevens doen . Omdat schadelijke bestanden variëren van virussen en Trojaanse paarden om spyware en malware --- en komen uit vele hoeken --- installeren en uitvoeren van een antivirusprogramma is cruciaal .
Andere antivirusprogramma

De aanwezigheid van een bestaande antivirusprogramma op uw computer veroorzaakt conflict fouten die voorkomen dat u de installatie van een ander antivirusprogramma . Als het antivirusprogramma dat u installeert stopt halverwege de installatie en de staten is er een aanwezigheid van een andere tool , verwijder deze dan van uw computer via het Configuratiescherm voordat u verder gaat . Bovendien , het is nooit een goed idee om meer dan een vertrouwde antivirus programma uit te voeren , omdat het niet alleen vertraagt ​​de computer , maar grenzen detectie van kwaadaardige programma's wegens strijd fouten .
Compatability < br >

voor het installeren van een antivirusprogramma , zorg ervoor dat uw computer hardware en configuraties zijn geschikt om ermee te werken , anders zal de installatie mislukken . Als het antivirusprogramma dat u probeert te installeren , bijvoorbeeld , vereist ten minste 2 GB RAM en heb je alleen 256 MB , dan is de installatie zal waarschijnlijk mislukken . In het geval dat het doorlopen , bent u waarschijnlijk tegenkomen constant bevriezen en crashen kwesties . Zorg ervoor dat het antivirusprogramma dat u probeert te installeren is compatibel met de computer " Service Pack . " Indien het bestemd is voor " Service Pack 2 " en je hebt " Service Pack 3 , " de kans groot dat je zult tegenkomen installatiefouten .
Kwaadaardige programma

Antivirus programma
installaties mislukken wanneer een kwaadaardig programma maakt zijn weg in het systeem voorafgaand aan het antivirusprogramma installatie. Sterke virussen en Trojaanse paarden onbruikbaar het beveiligingscentrum op uw computer en het register wijzigen om te voorkomen dat het installeren van een antivirusprogramma . Ze kapen ook de "Start - up "-functie en automatisch elke keer dat u de computer opstart lanceren . Om uiteindelijk het antivirusprogramma te installeren , moet u mogelijk een handmatige verwijdering van de schadelijke bestanden in te voeren . Omdat dit uiterst moeilijk kan zijn , is het het beste om uw computer naar een technicus voor het oplossen van problemen .
Waarschuwingen

Installeer altijd een antivirusprogramma voordat u het internet gebruikt om voorkomen dat per ongeluk de installatie van kwaadaardige bestanden die later zal voorkomen dat u van het installeren van een antivirusprogramma . Niet downloaden of proberen te antivirusprogramma's te installeren die u niet vertrouwd bent met , want er zijn veel rogue antivirus programma's die er zijn , zoals Antivirus 2009 , dat camouflage als legitiem security tools, maar in plaats daarvan truc die u in het betalen van geld voor een waardeloos programma . Er zijn vele geloofwaardige bedrijven , zoals AVG , Norton en Kaspersky , dat legitiem antivirusprogramma's bieden .

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Hoe te McAfee installeren op e…
·Hoe te verwijderen Antimalware…
·Hoe Web Kaper Verwijder 
·Hoe om programma's in Symantec…
·McAfee VShield Vs . McShield 
·Hoe te verwijderen spyware Str…
·Hoe controleert de Windows- sc…
·Hoe te verwijderen McAfee Prof…
·Hoe te Spy Apparaten en Hardwa…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe te afdrukproblemen Fix in boek Fold 
Problemen uploaden Word-documenten naar …
Hulp bij het installeren van Microsoft O…
Hoe om problemen in Word 2007 Fix 
Installatie Problemen met WordPerfect 12…
Problemen bij de installatie van Office …
Word Document Problemen 
Software voor het typen Math Problems 
  Software Articles
·Hoe maak je een Student Travel Brochure …
·Hoe een bestand met behulp van Visual Ba…
·Het wijzigen van de tekst Tekengrootte i…
·Hoe te verwijderen van een Norton Backup…
·Cheats voor Bookworm Deluxe 
·Hoe te Grunge Textures maken in Photosho…
·Het wijzigen van de Highlight Color in E…
·Hoe te branden MP3 op DVD disc met behul…
·Hoe maak je een dia te Placeholders teru…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com