Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Antivirus Software >> Content
Hoe kan ik een Trojan in Java Verwijder
Java is een programmeertaal die wordt gebruikt in een groot aantal software -applicaties en op het hoger - end , interactieve websites . Java is een platformonafhankelijke taal , wat betekent dat het kan draaien op alle besturingssystemen, waaronder Windows , Linux en Solaris , alsook in alle webbrowsers die Java ondersteunen . Zoals alle programmeertalen , kan Java worden aangetast door virussen en spyware . Java-programma's worden meestal verspreid als ' applets ' of kleine modules van uitvoerbare code , en deze applets kan verborgen malware haven . Wanneer uw browser loopt een besmet Java- applet , verspreidt het virus zich op uw computer zonder uw medeweten . Het verwijderen van een Trojan van Java vereist enige zorgvuldigheid . Wat je nodig hebt
Antivirussoftware
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw antivirussoftware configuratiescherm . Als u niet antivirus bescherming op uw computer , een aantal gratis programma's die zeer effectief tegen Trojaanse paarden en andere malware zijn: AVG AntiVirus , Avira Antivirus en Malwarebytes Anti - Malware . Deze freeware programma's kunnen worden gedownload via de links in het gedeelte Bronnen hieronder .

Klik 2 op de optie "Update" in het antivirusprogramma om de nieuwste virusdefinities en programma-updates te downloaden en te installeren . Ervoor zorgen dat uw programma up - to- date zal toelaten om nieuwe en opkomende malware- bedreigingen die zijn vrijgelaten in het wild te detecteren . Eenmaal ontdekt , deze virussen kunnen van een Java-applet en eventuele andere geïnfecteerde bestanden op de computer worden verwijderd .
3

Koppel uw computer vanaf het internet door de stekker van de netwerkverbinding of het uitschakelen van de modem . Trojans vaak downloaden andere virussen van het internet , dus het uitschakelen van uw internetverbinding zal tijdelijk dit proces verstoren en u toelaten om eventuele virussen op de besmette Java-applet of andere bestanden scannen en te verwijderen .
4

Start uw computer opnieuw houd de toets " F8 " zoals het reboots . Dit zal de Veilige modus te starten , waardoor het systeem om te beginnen met alleen de naakte essentie . Veilige modus schakelt de meeste andere programma's die meestal draaien bij het opstarten die op hun beurt , kunnen voorkomen dat een virus uit geïnitialiseerd . Veel Trojaanse paarden zijn effectief in het verbergen wanneer ze actief zijn .
5

Voer een virusscan op uw systeem door te klikken op de " Scan " knop in uw antivirus configuratiescherm . Scan de hele computer , zoals het geheugen en de harde schijf , omdat de Trojan in de Java- applet kan zijn verspreid naar andere delen van uw systeem . Selecteer de diepste en meest grondige scan beschikbaar en te voorkomen dat andere programma's , terwijl het scannen bezig is . Afhankelijk van de snelheid van uw computer , de capaciteit van uw harde schijf en het aantal bestanden op de schijf , zal dit proces te nemen van een paar minuten tot enkele uren .
6

Verwijder alle bestanden vastbesloten om besmet worden door uw antivirussoftware .
7

Start de computer opnieuw op de gebruikelijke wijze . Voer een tweede scan als een voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat uw systeem schoon is . Maak opnieuw een Internet- verbinding als de scan komt schoon .
8

Download een nieuwe versie van Java , zoals de oude versie kan zijn beschadigd door de Trojan . Java zal de oude versie automatisch overschreven bij het installeren van de nieuwe.

Previous: Next:
  Antivirus Software
·Norton Antivirus Software Besc…
·Hoe te detecteren Spioneren op…
·Hoe je McAfee verwijderen van …
·Hoe een IMVU virus te verwijde…
·Hoe te Registery Cleaner Unins…
·Hoe maak je een Clean Uninstal…
·Hoe maak je een virus Get Off …
·Hoe te verlengen Norton Securi…
·Hoe te Verouderde Databases Up…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe een PDF Boekje Creëren 
·Hoe te samenvoegen . NET & PDF-bestanden…
·Hoe PDF-bestanden te stoppen openen in I…
·Andersluidend Soorten Computer Worms 
·Hoe muziek Notation Software Leer 
·Pivot Tables in Access 2007 
·Wat Is Bonjour ? 
·Hoe te Antiphishing Test 
·Hoe kan ik Excel -bestanden uitpakken Va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com