Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Sneltoetsen aanpassen in Flash CS3
Sneltoetsen kunt u tijd besparen . Dit geldt vooral voor de animators die vaak dezelfde taak op tientallen grafische objecten en filmclips . Animators die werken met meerdere applicaties kunnen vinden deze snelkoppelingen frustrerend omdat het dezelfde taak heeft een andere opdracht in elk programma . Met Flash CS3 , kunt u uw commando sleutels aanpassen om te voldoen aan uw andere grafische toepassingen . Instructies
1

Kies " sneltoetsen" in het menu Flash-toepassing . Dit zal hetzelfde menu dat de "Voorkeuren " commando bevat zijn. De Sneltoets opent . De eerste keer dat u een aangepaste opdracht maken zet deze zal openen met de " Adobe Standard" set .

Klik 2 op de " Duplicate Set" commando . U kunt geen wijzigingen aanbrengen in Flash CS3 's standaard sneltoetsen maken . Typ een nieuwe naam voor uw snelkoppelingen in het dialoogvenster " Duplicate " .
3

Selecteer het type opdrachten . Meestal wil je de tekening menu ( in de menubalk ) en toolpaneel ( toolbar ) commando veranderen . Zoek de naam algemene menu-item (bijvoorbeeld , "Bewerken " of "Wijzigen" ) en klik op de " Reveal " driehoek om commando's en submenu's van het item te zien .

Blader 4 door de lijst tot u de beveel u wilt wijzigen . Klik op de naam van het item om het de huidige sneltoets te onthullen . Kies de " - " . Toets om de huidige opdracht ( dit is optioneel , kunt u meer dan een snelkoppeling toewijzen aan een opdracht ) en op de knop " + " om een ​​snelkoppeling toe te voegen aan de huidige lijst te verwijderen
5

Druk op de nieuwe toetsencombinatie die u wilt gebruiken voor uw snelkoppeling . Het zal verschijnen in het dialoogvenster . Als de snelkoppeling wordt momenteel gebruikt voor een andere opdracht , krijgt u een waarschuwing aangeeft huidige toewijzing van de sleutel te zien . U kunt een andere combinatie kiezen of opnieuw degene die je indrukt . Klik op " Change " om de nieuwe opdracht toe te wijzen en " Opnieuw toewijzen " wanneer Flash waarschuwt u de sleutel al in gebruik is .
6

Zoek uw toetsenbord set in de applicatie ondersteuning bestanden mappen . Het zal een " mfx " extensie hebben . Maak een kopie op een andere schijf voor een back-up .

Previous: Next:
  animatie Software
·Tutorial over Looping animatie…
·Hoe kan ik Animate op Jasc Ani…
·Een animatie van een camera in…
·Hoe te Vertices toe in Gmax 
·Hoe maak je een Flash RPG Vide…
·Hoe te Animated Headers maken 
·Hoe maak je een poll in Flash …
·Wat is CAD Design? 
·Hoe maak tekst uitbreiden in F…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik zoeken PPT 
·Hoe maak je een lege DVD Herken 
·Hoe kan ik FLV -bestanden converteren Gr…
·Hoe te Cubase downloaden 
·Hoe maak je een Realtek 8139 driver inst…
·De meeste ongebruikelijke Smartphone App…
·Bandbreedte beperkingen in QuickBooks 
·Powerpoint 2007 Animatie Tips 
·Hoe te gebruiken Adobe Photoshop Met Sin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com