Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Microsoft Paint FAQs
Microsoft Paint is een tekenprogramma , geïntroduceerd in 1985 , gebundeld met het Windows-besturingssysteem . Het programma wordt vaak aangeduid als Paint of MS Paint . Microsoft Paint stelt gebruikers in staat om eenvoudig te ingewikkelde kleur en zwart- wit tekeningen die gebruikers kunnen opslaan , e-mailen of afdrukken te maken . Het programma is volledig compatibel met andere toepassingen tot het kopiëren en plakken in hen . Foto's en e-mail

Microsoft Paint
kunnen beelden van andere gebruikers , camera's en zelfs gescande foto's te openen . Vervolgens kunt u deze beelden te bewerken en op te slaan als bitmap of andere bestandstypen , waaronder . Tif , . Jpg , . . Gif en png . Microsoft Paint heeft ook een ingebouwde " Send " functie die aansluit op standaard e-mailprogramma van de computer voor een snelle stuurt een e-mail ontvanger .
Gebruikt voor Paint

Microsoft Paint
heeft een verscheidenheid van andere toepassingen naast het creëren tekeningen . U kunt in gebieden met kleur op onafgewerkte beelden en tekeningen te vullen , te verwijderen achtergronden uit afbeeldingen en tekeningen , creëren vormen - rechthoek , veelhoek , ellips en afgeronde rechthoek - en maak aanpassingen aan afbeeldingen , zoals inverteren kleuren , scheeftrekken het beeld , flippen en het draaien van de afbeelding en de veranderende kleuren van het beeld .
Opening Verf

Microsoft Paint te openen , klikt u op ' Start ', ' Alle programma's ', ' Accessoires , " dan" Paint . " Eenmaal geopend , een witte werkruimte displays en een toolbox is aanwezig op de linkerkant . Scroll over de icoontjes op de gereedschapskist om de naam van elk gereedschap zien . De opdrachten op de belangrijkste werkbalk aan de bovenkant van het programma zijn: " File ", "Edit ", "View ", " Beeld ", " kleuren " en " Help ".
Gereedschap en kleuren

Microsoft Paint
heeft een scala aan tools voor het maken en wijzigen van afbeeldingen en tekeningen . Als u een fout maakt of wilt u een afbeelding of tekening te wijzigen , gewoon gebruik maken van de functie " Eraser " gelegen in de gereedschapskist . U kunt de kleur van de gum wijzigen om de achtergrond van uw afbeelding evenaren of houden deze ingesteld op de standaard kleur , die is wit . Gebruik de functie " vullen met kleur " om een ​​bepaald gebied te vullen met een gekozen kleur en de functie " Brush " om uw tekening of afbeelding te kleuren.

Verschillende kleurstalen
bevinden zich aan de onderkant van het scherm Microsoft Paint . Voeg nieuwe kleuren door te klikken op " Kleuren ", " Kleuren bewerken ... " dan
Options Box " Aangepaste kleuren definiëren . >> " voor Hulpmiddelen voor tekenen

Onder de toolbox in Microsoft Paint is het vakje " Opties " met controles voor de tekening gereedschap en penselen . Hier kunt u de dikte van de lijnen en borstels en andere tekentools gebruikt in Microsoft Paint te veranderen . Om de borstel vorm aan te passen , klik op de " Brush " pictogram in de gereedschapskist , klik vervolgens op het penseel dat u uit de box "Opties " . Om de dikte van een lijn wijzigen, klikt u op het pictogram " Line" en selecteer de dikte van het vak "Opties " .
Opslaan Beelden en tekeningen

Om te besparen uw afbeelding of tekening , klik op " File " en vervolgens "Opslaan als .... " Selecteer de map waar u het bestand wilt opslaan door te klikken op de pijl naar beneden door het vakje "Opslaan in : . " Vervolgens voert u een bestandsnaam in de " Bestandsnaam : " doos . Selecteer vervolgens welk type bestand u wilt het bestand op te slaan - . . . . .jpg , Bmp , gif , tif of png . Klik op de pijl naar beneden om te selecteren door het label " Opslaan als type : . " Klik ten slotte op " Opslaan " om uw afbeelding of tekening opslaan .
Printing

Om uw Microsoft Paint afbeelding of tekening af te drukken , klikt u op " File " en vervolgens " Afdrukvoorbeeld " om te zien hoe het beeld eruit zal zien voordat u afdrukt. Om wijzigingen aan te brengen , klikt u op " Close" op de bovenste rechterzijde van het scherm om terug te keren naar het hoofdscherm van Microsoft Paint . Als alles OK is , klik op " Print" op de bovenste linkerkant van het scherm van het programma . Selecteer de printer die u wilt verzenden en klik vervolgens op " Afdrukken. "

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe kan ik Animate op Jasc Ani…
·Hoe maak je een SWF -bestand i…
·Hoe uw eigen Animated Custom C…
·Hoe te flash.ocx verwijderen 
·Hoe maak je een 3D- afbeelding…
·Hoe te lichtzwaarden maken in …
·Hoe kan ik Scroll Afbeeldingen…
·Hoe maak je een Flash Rollover…
·Hoe maak je 3D Particles maken…
  Related Articles
Hoe vindt u Gratis alternatieven voor Mi…
Hoe voor te bereiden op Get Microsoft MO…
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe maak je een watermerk behulp van Mic…
Hoe maak je een Microsoft Office Profess…
Hoe maak je een Microsoft Office OneNote…
Hoe te openen Microsoft Office 2007 best…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe te Clip Art draaien in Microsoft Off…
  Software Articles
·Cool Oogeffecten in Photoshop 
·Hoe maak ik een afbeelding Kijk als een …
·Hoe je Audacity bestanden comprimeren 
·Hoe te Dubbele namen in Access 2007 Verw…
·Hoe je je OoVoo account sluiten 
·Hoe je 8mm film Strips Kopiëren naar DV…
·Hoe kan ik een WD Backup verwijderen 
·PDF naar DXF conversie 
·Hoe maak je websites verwijderen op IIS …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com