Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Tuturial voor het Hologram Effect in Flash 8
Adobe is bekend om zijn grafische bekijken, bewerken en interface- systemen , en Adobe Flash 8 brengt nog meer toegankelijkheid van het proces . Terwijl het krijgen van uw beeldmateriaal of afbeelding te verschijnen met een holografisch effect is een van de meer geavanceerde opties , Adobe Flash 8 biedt verschillende methoden voor verschillende graden van computervaardigheid om u op weg te helpen . Voor Simple Hologrammen

Een van de makkelijkste manieren om een ​​hologram in Flash 8 te creëren
is om het perspectief animatie aanpak gebruiken . Dit effect creëert de grafische illusie dat de afbeelding in het frame is ofwel zich door de achtergrond of die in een vergankelijk omgeving . Maak een geanimeerde achtergrond door eerst eenvoudige achtergrond ( bijvoorbeeld een psychedelische tunnel of een zeepbel barsten ) . Nadat de afbeelding is gemaakt , sluit de laag door op het slotje , en maak vervolgens een nieuwe afbeelding op de tijdlijn met behulp van de nieuwe laag knop op de werkbalk tijdlijn . Vervolgens plak hetzelfde beeld tijdens het draaien van het zeer licht . Herhaal dit proces totdat u de afbeelding 360 graden hebt gedraaid . Dit zal een tunnel effect waarop een object of afbeelding kan worden gelegd creëren.

Bij het gebruik van dit proces om een ​​holografisch effect te creëren , is het een goed idee om een ​​achtergrond die een hoge mate van symmetrie heeft gebruikt . Dit zal sterk verbeteren van de illusie van een geanimeerde achtergrond.
Voor Meer Complicated Effecten

Om een ​​ingewikkelder holografisch effect te creëren , zonder de uitgaven dagen programmeren , gebruikt Adobe Flash in combinatie met Adobe Creative Suite 4 . Dit krachtige programma werkt rechtstreeks via Adobe Flash 8 en zorgt voor een veelheid van effecten , waaronder holografische enhancers zoals 3D-rotatie ; Mengmodi dat de manier verandert een object op een laag interageert met andere lagen eronder , en Pixel Bender , waarmee u te maken aangepaste effecten voor gebruik met uw materiaal . Met deze krachtige tools , het creëren van een holografisch effect voor uw imago is zo simpel als het selecteren van het menu " Effecten " .
Derden Opties

Als u niet vindt Adobe Creative Suite 4 gebruikersvriendelijk of het type van de holografische effect dat u zoekt niet beschikbaar is , meerdere programma's zijn verkrijgbaar bij externe leveranciers . Deze programma's ( Swift3D of FlashMX 2004 ) kan de gebruiker onmiddellijk renderen holografische effecten op afzonderlijke lagen en zelfs aan hologrammen te creëren binnen grotere afbeeldingen .

Previous: Next:
  animatie Software
·Jasc Animation Shop : Hoe kan …
·Kunt u gebruik maken Flash op …
·Lijst van 2D- animatie softwar…
·Bladgoud Effect in Photoshop 
·Hoe te openen Flash-bestanden …
·Hoe te Flickering in Maya Fix 
·Hoe om te leren Flash Cartooni…
·Hoe te Muvee Delete 
·Hoe te Trapcode Plug - ins imp…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe Video Text Effects Bewerken 
·Hoe je gedownloade spellen 
·Hoe maak je 3D tekst in Photoshop Maak C…
·Definitie van Network Forensics 
·Hoe te verwijderen van Windows Live One …
·Hoe maak je een Pal DVD converteren naar…
·Hoe te Autonumber in SQL Server 
·Hoe u een proxy Bot Maak in Visual Basic…
·Hoe te wijzigen Tekstkleur voor MS Word …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com