Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
CS3 Tutorial : Hoe maak je een FLV Player Pas
Een FLV ( Flash Video ) speler is een Flash- component die u toelaat om te verankeren en te spelen Flash Video en andere video-indelingen in uw Flash- presentaties . Flash ondersteunt letterlijk honderden manieren om video af te spelen in uw presentaties , maar de meeste van hen te betrekken ingewikkeld scripting of downloaden van derden Flash-componenten die meestal onvoldoende zijn gedocumenteerd en moeilijk te gebruiken . U krijgt de beste resultaten en bespaart een hoop tijd door het gebruiken en aanpassen ingebouwde component Flash FLVPlayback . FLVPlayback maakt automatisch afspeelknoppen - "Play ", " Pauze ", " Volume " en ga zo maar door - en het is gemakkelijk aan te passen . Het toevoegen van FLVPlayback om uw presentaties

Flash
ondersteunt verschillende manieren om FLVPlayback te plaatsen in uw presentaties , inclusief roepen het uit in ActionScripts en het aanpassen en regelen het met variabelen en functies . Echter , voor de programmering -uitgedaagd , de twee eenvoudigste methoden zijn het inbrengen van de " Video importeren " tovenaar bij het importeren van uw video, of het van de Flash " Componenten " paneel om het podium van de film te slepen . U kunt de " Video importeren " wizard te starten vanuit het menu " File " - kies " Import " en selecteer vervolgens " Video importeren . " Om de " componenten" -display , selecteert u " Componenten " op het menu " Venster " . In beide gevallen , plaatst u eenvoudigweg een keyframe in het frame en laag op de tijdlijn waar u de video te spelen en de component FLVPlayback toevoegen aan de presentatie in dat keyframe .
Customizing FLVPlayback
< br

FLVPlayback > heeft ongeveer 30 " skins ", of stijlen en kleuren van de controles afspelen , in verschillende configuraties . Deze skins zijn eigenlijk pre-built SWF- films die Flash verankert en speelt binnen uw presentaties naar video afspelen te regelen . De huid bestanden worden benoemd volgens hun configuratie . De huid genaamd " SkinUnderAllNoFullNoCaption.swf , " bijvoorbeeld, wordt onder het raam ( " SkinUnder " ) , heeft alle van de afspeelknoppen ( " All " ) , met uitzondering van een " Full Screen " knop ( " NoFull " ) en een " Bijschrift " knop ( " NoCaption ' ) . Skins met namen die beginnen met " SkinUnder " spelen onder het videovenster , en die beginnen met " SkinOver " scherm over de video zelf , in de buurt van de onderkant van het venster .

U kunt de huid te veranderen van de " component Inspector " paneel , op het menu " Venster " . Met de geselecteerde op het podium onderdeel , klikt u op de knop in de " bron " veldwaarde in component Inspector . Hiermee wordt het " Select skin " dialoogvenster . Wijzig de huid van de " skin " drop -down . Wanneer u een skin uit de lijst te kiezen , het is weergegeven in het voorbeeldvenster in het dialoogvenster . Om de kleur van de huid te wijzigen , klikt u op de "Color " knop en kies een nieuwe kleur van de fly - out palet .

Wanneer u de presentatie , uw aangepaste FLV player displays en speelt , compleet met functionele afspeelknoppen te testen of implementeren .
< br >

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je websites met Flash…
·Hoe te openen Flash Templates 
·Animation Master animatieprogr…
·Hoe kan ik Flash Headers maken…
·Hoe maak je een scène in Flas…
·Hoe kan ik Flash animaties onl…
·Hoe maak je een . Res bestand …
·Hoe maak je een Flash SWF -bes…
·Problemen met Flash Player Ins…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak PCSX2 sneller lopen op een comp…
·World of Warcraft Zal niet Volledig Inst…
·Hoe te Gegroepeerd Histograms verdienen …
·Hoe maak je een 2 Line op MS Office Exce…
·Hoe te controleren Spell in Microsoft Wo…
·Hoe te installeren Mahjong Quest II 
·Windows 7 Ultimate & GameGuard Compatibi…
·Hoe te Oracle Stored Procedures Vertalen…
·Hoe te kopiëren & plakken e-mailadresse…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com