Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
De beste manier om te leren Flash
Leren Flash is een uitdagende , maar lonende onderneming , maar niet voor de zwakken van hart . Flash is een professioneel niveau animatie software programma dat de eenvoudigste van websites of de meest ingewikkelde animatie en multimedia project je geest kunt samenstellen kan creëren . Terwijl een expert niveau van kennis en vele uren van de programmering nodig om Flash te leren zijn , je moet ergens beginnen . Met enkele uitstekende handleidingen , een paar online tutorials en enorme hoeveelheden geduld en cafeïne , kunt u een solide basis voor uw Flash- onderwijs te creëren . Wat je
Nieuw versie van Flash CS3 of CS4
Gebruikershandleidingen
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Schaf de laatste versie van Flash en installeer het programma op uw computer . Zodra het programma is geïnstalleerd , opent u de handleiding bij de software en de studie van de afdeling overzicht , met veel aandacht voor de werkruimte beschrijvingen , de gereedschappen en de taal die wordt gebruikt om de functionaliteit van het programma beschrijven of hoe deze samenwerkt met de verschillende elementen van een project . kopen van 2

Bepaal uw belangrijkste doel voor het leren van Flash . Het programma wordt gebruikt op verschillende manieren om verschillende resultaten te bereiken . Zo zal een multimedia journalist Flash gebruiken om grootschalige interactieve websites die video's , foto's, audio -interviews en eventueel infographics bevatten met geanimeerde elementen te creëren . Alle , of slechts enkele , van deze inhoud zal worden gemaakt in Flash , maar Flash zal worden gebruikt om de belangrijkste elementen van de website te maken op te voeden en betrekken het publiek . Deze persoon zal gebruik maken van verschillende vormen van ActionScript -codering , importeren hun foto's en video's anders en moet de vele details van videocompressie , Flash -spelers en extern laden van activa kennen . Aan de andere kant zal een animatie kunstenaar Flash te gebruiken op een heel andere manier en misschien nooit nodig hebt om video compressie te leren . Zij kunnen in plaats daarvan de objectgeoriënteerde ActionScript taal van 3,0 , in plaats van de vorige 2.0 versie te gebruiken , om hun objecten interageren goed op het scherm .

Aankoop diverse Flash handleidingen 3 op basis van het type programmeren je gaat doen . Koop een basic , beginners handleiding met een begeleidende oefening CD , om u door diverse oefeningen . Koop een meer geavanceerde handmatige die zich richt op uw gebied van expertise en vind ondersteunende materialen , zoals tijdschriften , op hand te houden tijdens het leren van Flash .
4

Abonneren op een online leerprogramma , zoals Lynda.com , en beginnen met een reeks van online lessen voor Flash . Deze tutorials zijn gestructureerd door individuele doelen en de Flash- secties zijn onderverdeeld in verschillende urenlange video uitleg over de verschillende secties in detail . Om het meeste kennis van uw investering te krijgen , zorg ervoor dat u al de oefeningen afgerond van uw handleidingen en bestudeerde de handleiding van Flash . De Adobe- site biedt ook een veelheid van online tutorials voor gratis , dus gebruik maken van deze middelen, alsmede .
5

Begin het bouwen van kleine projecten in Flash met behulp van uw educatieve middelen . Begin met een eenvoudige website , een fundamentele animatie en werk in de richting van meer gecompliceerde interactieve projecten . Zowel de online tutorials en uw handleidingen zal u door de meer ingewikkelde elementen van Flash , dus zorg ervoor dat deze diepgaand te bestuderen als u uw projecten te bouwen .
6

Woon een community college cursus , workshop of universiteit klasse voor Flash als je merkt dat je op zoek naar extra educatieve interactie buiten deze tutorials . Persoonlijke interactie met uw docenten , kunnen leerkrachten en leeftijdsgenoten helpen bij het versnellen van uw leerproces , zoals Flash wordt ingewikkeld wanneer de geavanceerde technieken worden geïmplementeerd .

Previous: Next:
  animatie Software
·Tutorial voor 2D Animatie 
·Hoe te converteren naar MPEG S…
·Hoe maak je een Animated Movie…
·Hoe te Toevoegen Fade - Out Ac…
·Hoe maak je een scène in Flas…
·Computer Animation Software fo…
·Hoe te Puppet Strings maken in…
·Hoe u de audio uit Wanneer een…
·Hoe te Night Turn Into Day in …
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Pervasive SQL Tutorial 
·Hoe maak je een iPhone Application 
·Hoe te Arrows maken in Word 2007 
·Hoe maak je een FrameMaker naar MS Word 
·Hoe de Shield Deluxe Uninstall 
·Hoe te Oude bestanden comprimeren en Cle…
·Hoe maak je een WPS -bestand wijzigen om…
·Wat is het verschil tussen RSView & Fact…
·Hoe te Paint - ploetert Letters in Illus…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com