Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
2D animatie met Flash CS3 Tutorial
Het creëren van 2D-animatie is een van de meest voorkomende toepassingen voor Adobe Flash . Het is een alom gewaardeerd programma omwille van zijn veelzijdigheid in het toestaan ​​van animatie van verschillende soorten en stijlen . Flash maakt het mogelijk voor de " oude school " frame-voor - frame animatie waarbij hetzelfde beeld voorwerpen slechts in geringe mate veranderd van frame tot frame, om beweging tweening animatie , waar Flash automatisch doet het meeste werk , en zelfs ActionScript animatie waar geavanceerde programmeercode zowel tekent en animeert de nodige objecten. Wat je nodig hebt
Adobe Flash CS3
Een basiskennis van de Flash -interface
Toon Meer Aanwijzingen
Teken en Bereid uw objecten voor Animatie
1

we gaan dus eerst start te tekenen en animeren van een sneeuwpop met behulp van de Oval Tool om een zwarte cirkel te tekenen met witte vulling op het podium , groot genoeg om het lichaam te zijn . Met geselecteerd deze cirkel , drukt u op " F8 " op uw toetsenbord om te zetten in een symbool en noem het " lichaam " . Kopen van 2

Gebruik de Oval tool om een tweede cirkel te tekenen boven het lichaam van de te vertegenwoordigen hoofd . Maak je geen zorgen over de exacte positie van het gewoon nu . Als je klaar bent , selecteer het en druk op " F8 " om te zetten in een symbool en noem deze "kop" .
3

Gebruik het gereedschap Lijn om een stok arm voor uw sneeuwpop overal tekenen op het podium . Trek drie kleinere lijnen aan het einde van het voor de "vingers " . Houd de Shift-toets ingedrukt en selecteer alle vier de lijnen met je muis en druk op " F8 " om te zetten in een filmclip . Noem de clip " arm " .
4 p Met de arm filmclip geselecteerd , houdt u de toets " CTRL " en klik en sleep een kopie ervan ergens anders op het podium . Hierdoor wordt de tweede arm .
5

Teken een kleine witte cirkel aan de buitenkant van het oog vormen . Zet hem in een symbool en noem het "oog " . Vergelijkbaar met de stap met de arm , sleept u een kopie van het op het podium voor het tweede oog .
6

Teken een neus op een manier die lijkt aantrekkelijk voor u . Je kunt het een simpele zwarte cirkel of een driehoek , of zelfs een gecompliceerde wortel vorm te maken , als u dat wenst . Als u klaar bent , selecteert u het en zet hem in een symbool met de naam " neus " .
7

Teken een kleine zwarte cirkel aan de " knoppen " aan de voorkant van het lichaam van je sneeuwpop te zijn . Exemplaren van het te maken als je eenmaal hebt veranderd in een symbool met de naam " button" en zet ze op zijn plaats op het lichaam . Maak twee kopieën van de knop en zet ze in het midden van je ogen om te dienen als de leerling .
8

Teken een hoed voor je sneeuwpop , nogmaals , zo simpel of zo ingewikkeld als je wilt , en zet hem in een symbool met de naam " hoed. "
Zet alles samen en animeren .
9

Schik alle stukken van uw sneeuwpop in hun juiste plaats op het podium . Indien een symbool wordt glijdende " achter " een ander als je het verplaatsen , ga naar het menu "Wijzigen" en kies " Arrange " en vervolgens " Naar voorgrond " . Met de selectie gereedschap actief is, klikt en sleept u een rechthoek selectiekader rond je sneeuwpop naar ALLE van zijn stukken te selecteren , druk daarna op " F8 " om al deze symbolen om te zetten in een symbool dat u de naam " snowman " .
10

Dubbelklik op uw snowman symbool om het in te voegen en teken nogmaals een rechthoek rond het met de selectie-instrument om alle stukken te selecteren . Klik met de rechtermuisknop en kies " distribueren naar Layers " . Dit zet elk een van de stukken van uw sneeuwman op zijn eigen , individuele laag , dat is een vereiste als je wilt Flash om de beweging tussen .
11

op de tijdbalk , de linker muisknop ingedrukt onder frame 30 van de bovenste laag en sleep naar beneden om dat frame voor alle lagen te selecteren . Klik met de rechtermuisknop en kies " Insert Frames " . Dit verlengt de tijdslijn voor al uw sneeuwpop componenten op dit punt .
12

Vind de laag met je rechterarm segment op, dan klikt u rechts op frame 15 voor die laag en kies " invoegen keyframe " . Met deze keyframe geselecteerd , neem dat arm en verplaats het naar beneden als het is , of je nu aan als het naar beneden . Dan vinden de laag met je linkerarm segment op, klik met de rechtermuisknop op frame 15 , plaats een keyframe en doe hetzelfde .
13

Klik met de rechtermuisknop op keyframe 30 voor uw linkerarm en verplaats het terug naar zijn oorspronkelijke positie . Doe dit voor de rechter arm ook.
14

In de ruimte tussen keframe 1 en 15 op de tijd lijn voor uw linkerarm met de rechtermuisknop op en kies "Create klassieke tween " . Doe hetzelfde in de ruimte tussen keyframes 15 en 30 .
15

Herhaal stap 6 hierboven , dit keer voor de rechter arm . Druk op ctrl + enter om uw film te testen en bekijk de animatie .

Previous: Next:
  animatie Software
·3D Studio Max 9 Tutorials 
·Hoe maak je een Shockwave Flas…
·Hoe je tekst schrijven op een …
·Hoe maak je een Cartoon Softwa…
·Hoe te installeren AdobeFlash …
·Hoe maak je een camera maken o…
·Hoe maak je een Flash EXE conv…
·Hoe je Animation Software Leer…
·Hoe te reserveren Trailers Maa…
  Related Articles
Hoe maak je visitekaartjes met Microsoft…
Hoe te briefhoofd maken met Word 
Hoe kan ik een Word - Processing documen…
Hoe je tekst te vervangen door een Graph…
Hoe te Etiketten Met Microsoft Works 8.5…
Hoe maak je tekeningen met tekst toevoeg…
Hoe te verbeteren schrijven met Web 2.0-…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe te Wijzigingen bijhouden gebruiken m…
  Software Articles
·Hoe om tv te streamen op VLC 
·Hoe je Photoshop Caches Delete 
·Hoe maak je een Paladin Tank Speel in Wo…
·Hoe een MPEG naar DVD kopiëren 
·Hoe te Magix Music Maker Installeer 
·Hoe te herstellen & Installeer een Recen…
·SQL Error 9003 
·Hoe te verwijderen MusicMatch Jukebox 
·Hoe maak je een Track List exporteren Va…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com