Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe kan ik Flash -bestand maken als Screensaver
Flash- presentaties kunnen worden gemaakt van foto's , tekst , tekeningen en animaties . Ze kunnen professionele presentaties , advertenties , persoonlijke artistieke flash animaties of een eenvoudige dia animatie van uw foto's met audio en tekst -effecten. Flash-bestanden worden vooral gebruikt op websites , maar kan worden aangepast voor andere toepassingen , zoals PowerPoint , of zelfs als een screensaver applicatie voor elke computer desktop . Echter, om een flash- presentatie te gebruiken als screensaver moet het eerst worden omgezet naar een . Exe-bestand met behulp van een Flash - naar - screensaver conversie software programma. Na de conversie , kan de screensaver worden gebruikt als een bedrijf branding tool , een presentatie of gewoon om computergebruikers te vermaken . Instructies

downloaden en opslaan van een Flash - naar - screensaver omzetten programma zoals InstantStorm , Axialis of Flash Saver Maker ( zie bronnen . ) Kopen van 2

Installeer het programma door het lokaliseren van 1 het pictogram in de map waarin u het opgeslagen en tweemaal klikken . Volg de aanwijzingen op het scherm installatie-instructies . Het proces duurt slechts enkele minuten .
3

Open de Flash - naar - screensaver conversie utility programma u hebt gekozen. Klik op de knop "Bladeren" om de Flash- film die u wilt converteren naar een screensaver te lokaliseren . Klik twee keer op het bestand om de Flash voorvertoning openen of te starten , zodat u kunt ervoor zorgen dat dit is het bestand dat u wilt converteren naar een screensaver.
4

Zoek de " Nieuwe Screensaver " commando in sommige programma's , terwijl anderen zal automatisch openen bij de nieuwe screensaver venster . Typ de nieuwe naam die u wilt de nieuwe screensaver opslaan als , en kies de locatie waar u het wilt opslaan op . Screensavers worden over het algemeen opgeslagen in de map " Mijn afbeeldingen " .
5

Zoek de knop "Create " of " Convert" om te beginnen met het maken van de screensaver. Ga naar de map waar u het bestand hebt opgeslagen en zoek de naam gevolgd door " . Exe . "
6

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte van de desktop computer . Klik op " Eigenschappen" en kies het tabblad ' Screensaver ' . Zoek de nieuwe screensaver en stel het aantal seconden of minuten voordat u de schermbeveiliging te beginnen tonen . Klik op "Toepassen" en " OK " om de nieuwe instellingen toe te passen . Uw nieuwe Flash screensaver zal nu worden bekeken .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een Flash Movie Me…
·Hoe kan ik op een Textuur in L…
·Hoe te Knoppen klikbare maken …
·Hoe maak je een Movie Clip con…
·Hoe te Banners met Flash 
·Hoe maak je een tekstballon an…
·Looping GIF's in Adobe After E…
·Hoe de Trainer inschakelen voo…
·Hoe te exporteren als een OBJ …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te upgraden Pinnacle Studio 9 Plu…
·Hoe te CS2 -bestanden converteren naar P…
·Een van de meest populaire tekstverwerki…
·Hoe kan ik downloaden van muziek van het…
·Hoe maak je foto's Look Minder Pixelated…
·Hoe kan ik een . FLV verdienen aan een .…
·Hoe maak je een audio Track in Windows M…
·Zoo Tycoon 2 voor PC Game Cheats 
·Hoe zet ik een Microsft Excel-werkblad i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com