Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een scrollbar maken in Flash
Flash is een toonaangevende animatie en applicatie-ontwikkeling programma. Wanneer u tekstvakken die te lang of te breed is voor het bekijken in een Flash-film te maken , kunt u een schuifbalk waarmee de gebruiker de rest van de inhoud te onthullen , vergelijkbaar met de schuifbalken in een webbrowser waarmee u de lengte te scrollen en breedte van een webpagina . Het creëren van schuifbalken in Flash is eenvoudig . Flitser ingebouwde UIScrollBar component creëert scrollbars en associeert ze met tekstvakken in een paar simpele muisklikken . Wat je nodig hebt
Adobe Flash CS2 of hoger
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open de Flash-film ( . Fla ) bestand waarin u wilt een schuifbaar tekst te maken doos , of maak een nieuwe film : Klik op het menu "Bestand " en kies " nieuw " om het dialoogvenster Nieuw document openen . Kies " ActionScript 3.0 , " en klik op 'Openen'. Kopen van 2

Ga naar het frame en laag in de tijdlijn paneel waar u een schuifbaar tekstvak te maken met de rechtermuisknop op het frame , dan kies "Insert Keyframe " uit het pop - up menu . Keyframes in Flash markeren het begin van de nieuwe content. De nieuwe inhoud geeft de overspanning van de tijdlijn , of totdat Flash tegenkomt een nieuw keyframe markering nieuwe of gewijzigde inhoud .
3

Selecteer de ' Text Tool , "en dan , zorg ervoor dat u werkzaam zijn in de nieuwe keyframe u hebt gemaakt in stap 2 , houdt de linkermuisknop ingedrukt en sleep een tekstvak op het podium . Maak het tekstvak de gewenste grootte in de uiteindelijke film te laten zien. U kunt het tekstvak precies formaat met de breedte ( W :) en hoogte ( H :) velden in de " Position " en rubriek " formaat" van het paneel Properties .
4

Klik op de " Window " menu en kies " componenten . " Dit opent het deelvenster Componenten .
5

de map Dubbelklik op "User Interface " om het te openen .
6

Sleep het " UIScrollBar " component op het podium en neerzetten het net binnen de rechterkant van het tekstvak . Flash past de grootte van de component om de grootte van het tekstvak en klikt het aan het vak van de buitenrand . Op dit moment is de scrollbar weergegeven als een lege rechthoek . U kunt niet zien de schuifbalk totdat u testen of exporteren en de film afspelen .
7

Ga naar de sectie " Paragraaf " van het deelvenster Eigenschappen , klik op de " Gedrag " drop - down menu en kies " Multiline . " Dit vertelt Flash om de tekst te wikkelen in het tekstvak , het creëren van een multiline tekstblok . Als u niet instellen het vak om Multiline , de tekst wordt weergegeven als een lange , ononderbroken tekenreeks .
8

Vul het tekstvak met tekst . U kunt typen of kopieer en plak de tekst uit een tekstverwerker of een tekst bewerkingsprogramma . Om het tekstvak schuifbaar te maken , moet het tekstblok langer zijn dan het tekstvak .
9

Klik op het menu "Control " en kies "Scene Test" om de film te testen . Het tekstvak moet worden weergegeven met een werkende schuifbalk ernaast .

Previous: Next:
  animatie Software
·Tutorial voor Anime Studio Pro…
·Beginner tutorials voor Adobe …
·Hoe je SWF -bestanden bewerken…
·Hoe maak je een Morph in Flash…
·Hoe te gebruiken Macromedia Dr…
·Hoe maak je een knop Maken in …
·Nadeel van Macromedia Flash 
·Hoe maak je een diavoorstellin…
·Hoe je SWF -bestanden insluite…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Auto Run Virus Verwijder 
·Hoe te voorloopnullen invoegen in Oracle…
·Hoe te Stronghold Online Play 
·Hoe je MS Excel Macro's Leer 
·Hoe je Photoshop Reset to Default Settin…
·Hoe je alle Column Namen in een Oracle D…
·Hoe eigen titel Transitions Maak met Win…
·Gratis games voor HP Pocket PC 540 
·Hoe te installeren Pinnacle TV 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com