Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
CS3 Adobe Illustrator Tips
Adobe Illustrator is een computerprogramma gebruikt door professionele grafische ontwerpers om zijn vermogen om ingewikkelde , schoon vector illustraties om te worden gebruikt voor logo's , grafische illustraties en andere design elementen te creëren . Het programma is onderdeel van het ontwerp -pakket Adobe Creative Suite , die InDesign , Photoshop , Acrobat en soms ook andere toepassingen omvat . Adobe Illustrator CS3 heeft vele indrukwekkende functies die een meer plezierige ervaring voor computer illustratoren leveren . Enkele eenvoudige tips helpt u op weg . Aan de slag

Open Adobe Illustrator CS3 . Ga onder " File " en " Nieuw " of " Ctrl " + " N " om een nieuw document te maken . Ga onder " File " en " Open" of " Ctrl " + " O " om een bestaand bestand te openen . Verschillende opties voor een document te openen of het starten van een nieuwe kan ook worden geopend binnen een vak dat verschijnt zodra het programma wordt geopend .

Vul de "Nieuw Document " paneelinstellingen naar een document te noemen, stel het paginaformaat en oriëntatie en selecteer een document profiel . De profielen zijn ingesteld met de juiste instelling raster effecten nodig zijn voor elk type bestand . Klik op "Advanced " en andere instellingen verschijnen . " Print " is ingesteld op 300 ppi voor commercieel drukwerk ontwerpen . " Web " wordt automatisch ingesteld op 72 ppi en RGB -modus , aangezien dit de gebruikelijke instellingen voor afbeeldingen die online verschijnen . Aangepaste profielen kunnen ook worden aangemaakt .
Docking paletten

Dock paletten
die vaak worden gebruikt zijn aan de rechterkant van het programma voor gemakkelijkere toegang . Sleept u het palet naar het paneel dock , en dat zij hecht aan de kolom van paletten . Klik op een icoon palet of naam aan die specifieke paneel te openen . Klik op de dubbele zijwaarts driehoekjes in de rechterbovenhoek van het dok paneel om het paneel samen in slechts iconen , of om het dok uit te breiden , zodat namen het palet zichtbaar zijn .
Nuttig paletten

Klik
op het kleine icoontje van twee mappen in de linkerbenedenhoek van de " Stalen " palet om een lijst met verschillende vooraf ingestelde kleurenschema's binnen het Illustrator -programma , zoals de Renaissance kleuren , gebladerte bekijken kleuren , huidskleur kleuren en meer . Aangepaste mappen van kleurstalen kunnen ook worden aangemaakt . Deze stalen kunnen zeer nuttig zijn in het creëren van kleur samenhangend illustraties . Kleurovergangen zijn ook opgenomen onder de Swatch keuzes .

Gebruik de " Color Guide " palet voor tinten en schakeringen van kleuren binnen een staal . Klik op de grid - achtige pictogram in de linkerbenedenhoek van de " Color Guide " palet om een van de staal keuzes te selecteren . De hoofdkleuren van het staal verschijnen aan de bovenkant van het palet , terwijl tinten en variaties van die hoofdkleuren hieronder weergegeven .

Gebruik de " Layers" palet bij het werken op elke afbeelding. Zorg ervoor dat u een nieuwe laag te maken alvorens een object , zodat bepaalde lagen gemakkelijk boven of onder objecten in andere lagen kan worden gesleept . Dit palet maakt het zo veel makkelijker om complexe illustraties organiseren . Klik op het lege vakje links van een naam van de laag te vergrendelen en ontgrendelen . Klik op de afbeelding naast die doos oog voor alle objecten die in die laag te verbergen . Verbergen en vergrendelen lagen om een werkruimte te vereenvoudigen en gemakkelijk richten op een bepaalde laag . CS3 Illustrator bevat ook sublagen , die de individuele objecten die deel uitmaken van een laag .
Gemakkelijke conversie

Alle objecten selecteren door op " Ctrl " + " A " en ga onder "Bewerken " aan de bovenkant van het programma en de "Edit kleuren . " Ga onder " Convert to Grayscale " om de afbeelding direct omzetten in zwart- wit . Kiezen voor andere opties onder "Bewerken Kleuren " om alle kleuren te veranderen naar CMYK of RGB , voeg meer geel of cyaan naar de afbeelding , de verzadiging en intensiteit van de kleuren en meer .
Bijsnijden

Ga onder " File " en " plaats " om een ​​foto te importeren. Zodra de foto invoer , klik op " Mask" in de bovenste balk van het programma te kunnen om de afbeelding bij te snijden .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe maak je een geschulpte Mas…
·Hoe maak je een druppel bloed …
·Hoe je Chrome Wheels maken in …
·Hoe de kleur van een rechthoek…
·Hoe maak je een BloemenRol mak…
·Hoe maak je een Masttop Magazi…
·Slimme Marks in Illustrator we…
·Hoe te rasteren & Contouren ma…
·Hoe maak je een Glossy logo in…
  Related Articles
How Do I 
Hoe te Typ in Adobe Reader 
Hoe te converteren naar Adobe Word 
Hoe kan ik een Word- document op te slaa…
Hoe je Adobe Acrobat Documenten Creëren…
Hoe te updaten Adobe Reader 
Hoe te installeren of bijwerken gratis A…
Hoe je Adobe Reader gebruiken voor Palm 
Hoe maak je notities in Adobe Reader 9 P…
  Software Articles
·Hoe volledig verwijderen ParetoLogic 
·Hoe te zoeken naar een specifieke cel in…
·Hoe te Compleltely Uninstall AVG 
·Hoe kan ik een factuur te ontwerpen met …
·Maken van uw eigen handtekening Brush in…
·De beste gratis opnamesoftware voor Wind…
·Hoe kan ik iTunes Keep Na een Reformat 
·Hoe te ingesloten lettertypen te verwijd…
·Hoe maak je een Beat Isoleer in Soundboo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com