Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te Arrows Teken in Adobe Illustrator
pijlen toevoegen aan formulieren , illustraties , kaarten en andere illustraties in Adobe Illustrator CS5 vereist slechts een paar stappen dan alleen het tekenen van een lijn . Als u al handmatig is het toevoegen van koppen en staarten om je pijlen , heb je gemist op een van Illustrator gebruiksvriendelijke functies . Natuurlijk , je altijd kunt kiezen om je pijlen te creëren vanuit het niets om een ​​echt aangepaste grafische uitstraling te bereiken , maar voor de meeste taken , Illustrator ingebouwde pijl functies vullen het wetsvoorstel . Instructies
1

Lancering Adobe Illustrator CS5 . Kies "Openen " uit het menu " File " om het document waarin u wilt pijlen toe te openen . Navigeer naar de locatie van uw bestand en dubbelklikt u op de naam of de klik er eenmaal om deze te markeren en klik op de knop "OK " . Kopen van 2

Kies de functie " Pen " van de Illustrator gereedschapskist of druk op de toets " P " op uw toetsenbord . Klik eenmaal op het live- gedeelte van uw document naar het beginpunt van de lijn die je pijl zal vormen te creëren . Shift-klik een tweede keer een korte afstand aan de rechterkant van uw eerste klik om het eindpunt van een rechte horizontale lijn te creëren .
3

Kies " Transform " uit het menu " Venster " om het ' Transform ' paneel op je scherm als het niet geopend . Kies " Stroke " uit het menu " Venster " om zo goed om het " Stroke " -paneel. Kies " pijlpunten " van de fly - out menu aan de rechterbovenhoek van de " Slag " paneel om Illustrator pijlpunt opties weer te geven in het paneel.
4

Kies de functie " Selectie" uit de gereedschapskist of druk op de " V"- toets op uw toetsenbord . Klik op het lijnstuk hebt getekend om het te selecteren , indien dit nog niet is geselecteerd . Stel de " W "-waarde in de " Transform " paneel om de gewenste breedte van je lijn segment als het niet de juiste breedte .
5

Verander het " gewicht " van de lijn voor uw pijl in de " Stroke " -paneel als de standaard waarde van een punt is te dik of te dun is voor uw behoeften . Stel de twee venstermenu's in de sectie " pijlpunten " van de " Slag " menu om de kop en de staart ontwerpen voor uw pijl . Blader door elk menu om de gewenste stijl uit de lijst met opties te selecteren .

Wijziging 6 de " Scale " pop - up menu's om ofwel de kop of de staart ontwerp maken groter of kleiner dan de standaard voor de stijlen die u hebt gekozen . Als u wilt dat zowel de kop en de staart op dezelfde schaal waarde wilt gebruiken , klikt u op de " Link" icoon aan de rechterkant van de " Scale " pop - up menu's om de waarden te vergrendelen aan elkaar .
7

Kies of u de pijlpunt te beginnen of eindigen aan het einde van uw lijn segment door het selecteren van een van de twee " uitlijnen " optiepictogrammen onder het " Scale " pop - ups . Elk van de iconen illustreert de pijlpunt uitlijningsoptie deze triggers . Als de pijlpunt begint aan het einde van uw lijn segment , het maakt je pijl langer dan het lijnstuk zelf . Als u de alternatieve plaatsing optie kiest , maakt de pijlpunt niet verder uit dan de lengte van uw lijn .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe kan ik een Illustrator- be…
·Hoe te Skew Font in Illustrato…
·Hoe te Parabolen in Illustrato…
·Hoe maak je een kostuum masker…
·Hoe te Gradient Banding in Ado…
·Hoe te Objecten uitlijnen op e…
·Hoe te Gradient Mesh gebruiken…
·Niet in staat om Illustrator B…
·Hoe te verwijderen Adobe Illus…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Segmentatie Met behulp van Excel 2007 
·Hoe te stoppen Microsoft Office Updates 
·Hoe je MP3's zoeken in iTunes 
·Hoe maak je een Excel- grafiek converter…
·XP Backup Opties 
·Hoe te Breuken in Excel Gebruik 
·Hoe je uitnodigingen voor een vergaderin…
·Hoe maak je een Fancy Photo Border in Ph…
·Hoe maak je een berekend veld maken in e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com