Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Niet in staat om Illustrator Beelden Plaats
Je hebt ontworpen en getekend een opvallende afbeelding in Adobe Illustrator , en nu ben je klaar om die afbeelding te plaatsen in andere softwareprogramma's of geef uw kunst uit aan anderen die het nodig hebben om het te gebruiken in bent hun werk . Als uw pogingen om uw dossier te plaatsen ontmoeten mislukking, of je hoort van collega's dat ze gemengde resultaten proberen om uw grafische gebruiken hebt gehad , kan je problemen komen voort uit een aantal voor de hand liggende oorzaken - of een niet -zo - voor de hand liggende . Corrupt File

U schiep de grafisch, gered , sloot het bestand in Adobe Illustrator en ging op andere taken . Weet je zeker dat je bestand succesvol opgeslagen ? Tenzij en totdat u het bewuste bestand in Adobe Illustrator te heropenen en de data-integriteit te controleren, kunt u niet zeker zijn probleemgedrag van het bestand niet terug te herleiden tot een fout in het document zelf . Zorg ervoor dat u het bestand met succes opnieuw te openen in Adobe Illustrator voordat je aannemen dat het klaar is om te gaan .
Corrupt Download

u misschien gewend om een ​​probleemloze overdracht van bestanden, maar dat betekent niet dat uw huidige problemen kunnen niet een uitzondering . Als u het bestand per e-mail naar een andere gebruiker , kunt u worden geconfronteerd met een data-integriteit probleem aan de ontvangende kant in plaats van op uw systeem . Probeer het toepassen van ZIP -compressie om uw document en het nogmaals te verzenden of te kopiëren naar een verwisselbaar medium zoals een USB flash drive en het verzenden of het brengen van de schijf aan op uw ontvanger .
Inwerkende Application < >

Sommige programma br kunnen geen oorspronkelijke Adobe Illustrator . ai -bestanden . Anderen kan omgaan met PostScript-illustraties als . Eps Illustrator -bestanden, maar niet zijn native output. Nog anderen kunnen gewoon niet overweg met iets dat Illustrator voorschotelt . Als een collega klaagt dat ze niet kan werken met uw Illustrator-bestand , te weten welk programma ze gebruikt en creëren een alternatieve versie van het bestand in een formaat dat ze kan verwerken - . TIFF , bijvoorbeeld
< br > Tijd voor Patience

meeste Adobe Illustrator-bestanden bezetten kleine hoeveelheden schijfruimte , vooral ten opzichte van de complexe , expressieve kunstwerk ze kunnen bevatten . Sommigen van hen liquideren als omvangrijk , omdat ze gebruik maken van grote hoeveelheden tekst die is omgezet naar contouren , ze nemen grote ingesloten bitmaps of ze gewoon zijn zeer complexe kunstwerken met grote aantallen ankerpunten . Uw pagina - indeling of tekstverwerker in staat zijn om uw dossier te plaatsen , maar kan meer tijd nodig hebben om af te brengen in uw grafische dan heb je het al gegeven aan de taak te voltooien . Probeer het opnieuw , deze keer waardoor er meer tijd voor uw bedrijf om te slagen .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe maak je 3D tekst maken zon…
·Hoe naar Small Caps in Illustr…
·Hoe maak je een Layer Onafhank…
·Hoe zie ik de kleuren in een I…
·Hoe je Kern tekst in Illustrat…
·Hoe maak je een patroon Move A…
·Hoe te vullen in een lettertyp…
·Hoe te Oogdruppel Kleuren in I…
·Hoe maak je een Tileable Patro…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Adobe Photoshop 7 is niet Opening 
·Hoe te converteren naar Adobe Foxit 
·OpenOffice Calc : Hoe een bestand te ver…
·Hoe te Wordpad installeren op Windows XP…
·Hoe je iMovie Still frames omzetten naar…
·Hoe maak je een Matrix oplossen op een C…
·Incremental Backup Software in Windows 
·Hoe een beveiligd PDF-bestand Unlock 
·Hoe eigen Games Host op Warcraft 3 voor …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com