Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe kan ik Fake Band-kleurstof in Illustrator
Tie - geverfde stof is voorzien van ingewikkelde patronen geproduceerd door het verzamelen van de doek , binden met touw , draad of elastiekjes , dan dompelen in kleurstoffen . Hoewel deze technieken produceren een onbeperkt scala aan ontwerpen , typische patronen tonen concentrische ringen van kleur met losjes grillige grenzen . Adobe Illustrator tools kunnen besparen u de tijd en geduld zou je nodig hebt om deze soorten natuurlijke onregelmatigheden van de grond te trekken . Instructies
1

Kies het gereedschap Ovaal van de Adobe Illustrator toolbox . Houd de toets " Shift " , klik en sleep op een ongebruikt deel van uw document tekengebied om een grote cirkel te tekenen . Bijvoorbeeld , in een portret - modus , Letter-formaat bestand , trek je een vijf -inch cirkel. Kopen van 2

Open het menu Venster en kies " Transform " om het deelvenster Transformeren of het niet al zichtbaar . Stel het punt van oorsprong van de transformatie volmacht aan de linkerkant van het deelvenster Transformeren naar het midden stip op het plein . Klik op de link icoon aan de rechterkant van het paneel , zodat zowel de breedte en de hoogte zal samen schaal . Verander de breedte of de hoogte tot 3 centimeter , dan houdt u de toets " Alt" in Windows , of de toets " Option " in Mac , terwijl u op de toets ' Return ' . Dit creëert een concentrische dubbele cirkel . Verbinden de afmetingen van uw dupliceren en maak een ander exemplaar , ditmaal 2 centimeter in diameter .
3

Open het menu Venster en kies " Stroke " om het deelvenster Lijn als het niet al zichtbaar . Kies het gereedschap Selecteren van de Adobe Illustrator gereedschapskist en tent rond je cirkels om ze te selecteren . Voer " 48 " in gewicht veld het deelvenster om een 48 - punts lijn om alle drie cirkels tegelijk uitvoeren . Zet uw slagen in vaste vorm door het openen van het menu Object en te kiezen voor " Outline Stroke " uit het submenu Path .
4

Selecteer de Crystallize gereedschap , genesteld onder de Warp instrument in de Adobe Illustrator toolbox . Duw zachtjes op uw geconverteerde cirkels met de Crystallize gereedschap , werk je weg rond hun omtrekken om vloeiende contouren veranderen in onregelmatig spiked detail.
5

Open het menu Venster en kies " Stalen " om het stalen paneel indien deze nog niet zichtbaar is . Schakel over naar het gereedschap Selecteren . Klik op een ongebruikt deel van uw tekengebied om al uw kunstwerk te deselecteren . Selecteer de buitenste omgezet cirkel en passen een van de kleuren van uw deelvenster Stalen om het. Selecteer de volgende cirkel en kleur het een andere tint , dan gelden de eerste kleur die je gebruikt in de middencirkel .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Illustrator Pagina Curl Tutori…
·Hoe te Gradient Banding in Ado…
·CS3 Adobe Illustrator Tips 
·Hoe kan ik een Overlapte Pad i…
·Hoe te wissen van een Bitmap a…
·Hoe te Sneeuwvlokken in Illust…
·Design Engineer CAD Tekenaar I…
·Hoe maak je een kleurverloop B…
·Hoe te Resolutie instellen voo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Twain verwijderen 
·Hoe je MS Access leren in een workshop 
·Waarom Bmp Beelden Crash Microsoft Acces…
·Hoe maak je een brochure met Microsoft W…
·Inhoud lezen van een e- SharePoint-lijst…
·Hoe te Scripts schrijven in Autocad 
·Wat u kunt doen met Photoshop 11 
·Hoe te Recente documenten verwijderen ui…
·Hoe te Illustrator -bestanden exporteren…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com