Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te gelinieerd papier maken in Illustrator
Bekleed of beslist document vereenvoudigt de taak van het opstellen van proza ​​en het schrijven van notities en correspondentie door middel van een stevig regelmatig basislijn aan de schrijver pen begeleiden dwars door de plaat . Crafting de look van deze aloude schrijven medium in Adobe Illustrator vereist zeer weinig inspanning als je productiviteit snelkoppelingen van de software te gebruiken om de snelheid van uw werk . Het resultaat maakt een realistische achtergrond voor grafisch ontwerp , scrapbooking of online gebruik . Instructies
1

Maak een letter - en kleinbedrijf Illustrator-document in CMYK -modus . Open het menu Venster en kies Lagen om het deelvenster Lagen als het niet al zichtbaar . Open de fly - out menu aan de rechterbovenhoek van het scherm , kies Nieuwe laag en noem deze regels . Open het fly - out menu Lagen opnieuw en maak een tweede laag genoemd Marges . Kopen van 2

Klik op het paneel pictogram Lagen voor de marges laag om deze te selecteren . Kies het gereedschap Pen van de Adobe Illustrator toolbox . Klik boven de top en in de buurt van de linkerkant van uw tekengebied om een ankerpunt te creëren . Houd de toets " Shift " en klik onder het tekengebied om een ​​tweede ankerpunt te creëren .
3

Open het menu Venster en selecteer Transform om het deelvenster Transformeren als het isn ' t al zichtbaar . Activeer het gereedschap Selecteren en klik op de lijn die u hebt getekend . Selecteer bovenaan in het midden als het punt van oorsprong van de volmacht aan de linkerkant van het deelvenster Transformeren . Verander de x of horizontale positie naar " 72 pt " en de y of verticale positie om " -9 pt . " Laat de w of breedte waarde op nul en stel de H of hoogte waarde op " 810 pt . "
4

Houd de toets " Option " ( Windows ) of de toets ' Alt ' ( Mac ) en sleep je lijn horizontaal naar rechts te maken van een duplicaat . Stel de x positie om " 576 pt " en laat haar y-positie op " 72 pt. "
5

Zet de marges laag door haar Lagen paneel pictogram tussen de zichtbaarheid oogbol en zijn naam te klikken . Klik op het Reglement laag in het deelvenster Lagen om deze te selecteren .
6

Schakel terug naar het gereedschap Pen . Klik verder dan de linkerkant en aan de bovenkant van uw tekengebied om een ankerpunt te maken, dan houdt u de toets " Shift " en klik dan de rechterkant van het tekengebied om een ​​tweede ankerpunt toe te voegen .
7

Schakel naar het gereedschap Selecteren . Klik op uw horizontale regel om deze te selecteren . Stel de x positie om " -9 pt " en de y- positie in op " 72 pt . " Stel de breedte aan " 630 pt . "
8

Open het menu Object op haar submenu Transform en kies Move . Wanneer het dialoogvenster Verplaatsen komt op uw scherm , stelt u de horizontale positie naar " 0 pt " en de verticale positie tot " 20 pt . " Druk op de toets " Tab " om naar het volgende invoerveld . Adobe Illustrator betreedt de juiste waarden in de Afstand en Hoek velden automatisch . Klik op de "Copy" knop om uw horizontale lijn 20 punten onder zijn oorspronkelijke positie dupliceren
9

Open het menu Object , navigeer naar het submenu Transformatie en kies Opnieuw transformeren ; . Of druk op "Control " en " D " ( Windows ) of de " Command " en " D " ( Mac ) op uw toetsenbord . Dit herhaalt de Verplaatsingshandeling dat uw oorspronkelijke regel gedupliceerd . Verder het plaatsen van duplicaten onderaan de pagina totdat uw regels komen in de buurt van de bodem van het tekengebied .
10

Klik op de Fill staal in het Adobe Illustrator toolbox , dan is het geen pictogram in de rij eronder . Klik op de Stroke staal om dit te openen . Open het menu Venster en kies Kleur om het palet Kleur als het niet al zichtbaar . Kies CMYK van de fly - out menu in de rechterbovenhoek van het deelvenster Kleur om zijn uitlezingen ingesteld op CMYK-modus .
11

Open het menu Selecteren en kies Alle om alle lijnen die je trok selecteren en gedupliceerd . Stel kanaalwaarden het deelvenster Kleur om 25 procent cyaan , 10 procent magenta, 0 procent geel en 10 procent zwart . Dit stelt de slag kleur van je lijnen om een ​​lichtblauwe .
12

Open het menu Venster en kies Lijn om het deelvenster Lijn als het niet al zichtbaar . Stel de lijndikte van uw regels om " 0,5 pt . "
13

Zet het reglement laag in het deelvenster Lagen , ontgrendelen de marges laag en klik erop om het te selecteren . Open het menu Selecteren en All kiezen om zowel de marge regels te selecteren . Stel de lijndikte aan " 0,5 pt . " Verander de kleur panel kanaalwaarden naar 0 procent cyaan , 100 procent magenta , 50 procent geel en 40 procent zwart aan de regels marge rood te maken .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·How to Get Rid van Excess afbe…
·Hoe maak je een driehoek in Il…
·Illustrator Instellingen voor …
·Hoe de Tab aanpassen in Adobe …
·Hoe maak je een Chalk Texture …
·Hoe te knippen in Illustrator 
·Hoe te Kunstwerk Verdeel Afdru…
·Hoe te Degroepeer een afbeeldi…
·Hoe je twee foto's samen te me…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Video dupliceren van een DVD 
·Hoe maak je een Tiger - Skin Pattern Voe…
·Hoe maak je een grafisch bestand in Word…
·Informatie over CamStudio 
·Hoe u uw eigen tekeningen Into Photoshop…
·Het verschil tussen Photoshop CS3 en CS4…
·Hoe kan ik een pictogram maken voor een …
·Wat is het effect op de Basis Tabel Wann…
·Hoe te Symbolen gebruiken in Excel 2007 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com