Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Adobe Illustrator >> Content
Hoe te Demon Wings Draw Met Illustrator
Hoewel haar wervelende bochten en plotselinge punten moeilijk lijken te maken in Illustrator , demon vleugels eigenlijk vereisen slechts een paar eenvoudige stappen . Deze stappen omvatten het toepassen van de " Divide " commando om een ​​arrangement van verschillende ellipsen die u met de functie " Ellipse " . Deze aanpak creëert demon vleugels sneller dan de handmatige tools zoals " Penseel " of " Pen . " Je kan de aantrekkingskracht van uw demon vleugels verhogen door kleuren ze met een staal van de meest linkse galerij boven het doek . Instructies
1

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een ellips om de functie " Ellipse " run . Sleep in het venster om een ellips waarvan de lengte is ongeveer twee maal de hoogte te creëren . Deze vorm vormt de basisvorm van een demon vleugel . Kopen van 2

Klik op het pictogram pictogrammenkolom vorm van een " V " die aan zijn kant om het programma uit te voeren voor het omzetten van een bocht naar rechte segmenten , en vice versa . Klik op de ellips 's meest linkse punt aan de linker kant om te zetten in een V - achtige vorm . Deze actie levert de taps toelopende punt kenmerk van demon vleugels .

Druk op " Control" 3 en " C " gelijktijdig en druk vervolgens op "Control " en " V " tegelijk te maken een duplicaat van de gewijzigde ellips .
4

Sleep het duplicaat zodat de onderrand past in de oorspronkelijke ellips . Het moet ongeveer parallel aan de onderkant van de oorspronkelijke ellips zijn . Plaats het ongeveer halverwege tussen boven-en onderrand van de oorspronkelijke ellips . De onderste rand van het duplicaat biedt een leidraad voor het vormen van de wave - achtige vorm van de onderkant van de vleugel .
5

Maak een ellips ongeveer een kwart van de grootte van het origineel . Sleep de ellips , zodat de bovenkant uitgelijnd met de onderrand van het duplicaat ellips u gepositioneerd in de laatste stap . Zorg ervoor dat de nieuwe ellips het overzicht gaat door de buitenste ellips 's taps toelopende punt .
6

Maak minstens twee ellipsen . Plaats ze op gelijke intervallen langs de bodem van de oorspronkelijke ellips . Ervoor zorgen dat hun toppen af te stemmen op de onderste rand van Stap 4's duplicaat ellips .
7

Sleep de muis rond alle ellipsen , behalve de eerste twee . Klik rechts op de muis om een contextmenu weer te geven . Klik op " Send to back" aan de eerste twee ellipsen te plaatsen voor de resterende ellipsen . Deze stap is nodig voor de opdracht die de helper ellipsen zal aftrekken van het oorspronkelijke ellips .
8

Klik de "min "-knop in het venster " Pathfinder " de helper ellipsen aftrekken van de oorspronkelijke ellips en naar links demon vleugel te voltooien .
9

Klik op de demon vleugel om het te selecteren . Druk op " Control" en " C " gelijktijdig in om de vleugel te kopiëren naar het klembord . Druk op " Control" en " V " gelijktijdig in om de vleugel te dupliceren , en klik dan rechts op het dupliceren . Klik op " Reflect " en klik op " Vertical" om de dubbele flip te maken aan de rechtervleugel te vormen .
10

Sleep de nieuwe vleugel , zodat de bovenkant uitgelijnd met de linker vleugel aan het paar te voltooien demon vleugels .

Previous: Next:
  Adobe Illustrator
·Hoe te Crop en Trim Marks Set …
·Hoe de Artboard Resize op Illu…
·Hoe te Afgeronde Hoeken in Ill…
·Hoe om te doen Tabellen in Ill…
·Hoe te bijsnijden om tekengebi…
·Hoe te Bezier Curves gebruiken…
·Hoe te Transparant Type Merk i…
·Hoe maak je een grafiek in Ill…
·Hoe maak je layouts met Illust…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een Remote Desktop Icon Creë…
·Hoe maak OneNote Zichtbaar als een print…
·Hoe maak je vuur Faeries Layer Maak van …
·Hoe maak je een Visio Network Diagram ma…
·Hoe naar MOV bestanden converteren naar …
·SQL Date Conflict controleren 
·Hoe je RealPlayer Mijn primaire Player o…
·ASD File Extension 
·Hoe maak je een tabel sorteren in Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com