Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Programmering >> Computer Programming Languages >> Content
Wat zijn de voordelen van Adobe Cold Fusion ?
Adobe ColdFusion is een programmeertaal die je kan gebruiken om volledig dynamische websites en applicaties die veel voordelen bieden te creëren . ColdFusion is eenvoudig en tegelijkertijd , krachtig. Met het, kunt u snel toepassingen die zijn net zo complex en interactief als die in JavaScript en PHP geschreven , zonder een grondige kennis van het programmeren van computers te creëren . Eenvoudige codering

tegenstelling tot andere programmeertalen die u hebt gebruikt in web applicatie ontwikkeling, zoals SQL , CSS en Java Script , ColdFusion gebruikt een zeer eenvoudige codering structuur . In feite, als je kan programmeren in HTML , kunt u coderen in ColdFusion als je eenmaal zijn unieke labels te leren . Merk op dat terwijl u niet op een van deze programmeertalen te ColdFusion gebruiken weet , kunt u deze gebruiken met het als je dat doet . ColdFusion documenten zijn opgemaakt op dezelfde manier als HTML is , en in feite , kunt u naar wens de twee te combineren in een enkel bestand . Bijvoorbeeld , kunt u een statische webpagina opgemaakt in HTML in een dynamische webpagina die samenwerkt met een databank door het toevoegen van ColdFusion de database van tags om de code .
Uitvoerige Debugging

ColdFusion bevat twee tags die je kunt gebruiken op elk gewenst moment te maken debuggen uw code een eenvoudige twee - stappen proces . De eerste is de " cfdump " tag . Wanneer u deze tag plaatsen overal in uw ColdFusion- document en het draaien in een browser , zal het de waarde van een variabele uitgang op de pagina . Met deze functie kunt u een op - een kort overzicht van wat uw code doet krijgen , en of het is de interactie met servers en databases correct . De tweede tag werkt in combinatie met de eerste . U kunt deze code plaatsen , " cfabort , " in een document zo vaak als je nodig hebt om . Wanneer u een cfabort tag in een document plaatst , zal je server stoppen met het verwerken het op dat punt . Het zal dan wachten op uw toestemming om door te gaan als u de uitvoer analyseren . Dit betekent dat u snel stap-voor - stap diagnose van uw pagina's kunt maken .
Speed ​​

ColdFusion
is een snelle applicatie - ontwikkelplatform , en versie 8 verder kan asynchroon verwerken . U kunt asynchrone verwerking gebruiken om de hoeveelheid tijd die nodig is voor een server te ontleden , of lezen en ernaar te handelen , uw ColdFusion documenten te verminderen . Normaal gesproken zou de server moeten reageren op elke opdracht een voor een , als het beweegt op de pagina . Met asynchrone verwerking , kan het vele opdrachten te voltooien in een keer. Dit gedrag staat bekend als " multithreading . "
Ease van testen Toepassingen

In tegenstelling tot veel andere applicatie-ontwikkeling talen , hoeft ColdFusion niet te worden gecompileerd voordat het kan worden gebruikt . Compilatie is het proces waarbij de code die u schrijft wordt vertaald in een vorm die computers kunnen begrijpen . In plaats daarvan , u gewoon uw ingevulde ColdFusion -document uploaden naar uw server . Zodra je dat gedaan hebt , kun je meteen testen in uw webbrowser door te bellen naar haar URL . Bovendien wordt, gezien de eenvoud van de CFML , de ColdFusion Markup Language , kunt u een webtoepassing te coderen en hebben het werken op een server in een kwestie van uren .

Previous: Next:
  Computer Programming Languages
·Hoe maak je een bestand toevoe…
·Hoe te Hex Color Codes zoeken 
·Regeling Programming Help 
·Hoe maak je een verbinding Str…
·Hoe te Doorlus MIME Types 
·Client Side Scripting Vs . Ser…
·Hoe de dag van de week bereken…
·Tutorial voor een DirectX Pixe…
·Hoe te communiceren met een DL…
  Related Articles
Hoe maak je een Visual Basic- programma …
Hoe de Visual Data Manager gebruiken in …
Hoe de TabStrip controle in Visual Basic…
Hoe de DTPicker controle in Visual Basic…
Hoe de Draw Command in Visual Basic Gebr…
Hoe de Menu Editor gebruiken in Visual B…
Hoe te Disable /Enable Command Knoppen i…
Hoe de VBScript Locatie Object Gebruik 
Hoe de VBScript Geschiedenis Object Gebr…
  Programmering Articles
·De HTML- code voor meerdere gebruikersac…
·Hoe te Program Sudoku 
·Het verschil in Print en Echo in PHP 
·Hoe te MFC Evenementen Creëren 
·Hoe om te controleren of een variabele e…
·Hoe om te gaan met geneste Tuples in Pyt…
·Hoe maak je een Brievenbus gebruik van J…
·Hoe te Loops in VB.NET Schrijf 
·Hoe te gebruiken Code DBL 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com