Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
SSL Specificaties
Secure Socket Layer of SSL , is een set van normen die beveiliging biedt voor transmissie tussen een online TCP /IP-verbinding en een applicatie . Gemaakt door Netscape , SSL specificatie richt zich op het initiëren van een beveiligde associatie tussen client en server . Verschillende parameters en protocollen vormen het hart van SSL veiligheid en resulteren in een beschermende omgeving voor gegevensoverdracht . Protocollen

Een van de vier protocollen voor SSL-beveiliging is het record protocol . Deze functies tussen de applicatie en de TCP /IP- lagen , het verstrekken van encryptie , fragmentatie , compressie en message digest operaties . De verandering cipher spec protocol werkt met het record -protocol om ervoor te zorgen de remote host heeft de juiste beveiligingsinstellingen terwijl de waarschuwing communiceert waarschuwingen met de remote host . Een handdruk protocol initieert het record protocol en swaps encryptie informatie voordat de applicatie begint om data te verzenden . De handdruk , alert en verander cipher spec protocollen werken samen om het record protocol voor SSL .
Veiligheid Eigenschappen

SSL -protocollen
zijn ontworpen om verschillende beveiligingsfuncties bieden tijdens gegevens ondersteunen transmissie tussen de applicatie en TCP /IP lagen . Gegevensintegriteit om informatie afkomstig van de toepassing wordt gecontroleerd door middel van message digest operaties dat een id hechten aan elk bestand , dubbel werk en verandering . Beveiliging maakt ook gebruik van certificaat -technologie om ervoor te zorgen de remote host is authentiek . Symmetrische cryptografie is een beveiligingstechniek die privacy vaststelt bij het verzenden van gegevens van de applicatie . Deze methode voor het SSL-beveiliging maakt gebruik van een identieke sleutel voor decryptie en encryptie van gegevens .
Connection Parameters

Parameters
voor SSL verbinding staat met de server en client write toetsen dat de vereiste codering en decodering informatie voor de data . Een geheime sleutel voor media access control uitgewisseld is een andere parameter gedeeld tussen server en client . Willekeurige client en server byte-reeksen zijn opgegeven voor elke SSL-verbinding . Afzonderlijke volgnummers voor beide zijden van de verbindingsspoor datatransmissie en worden gereset na een verandering in cipher specs . De initialisatie vector voor SSL-verbinding toestanden worden gestart wanneer de SSL handshake -protocol probeert server en client koppelen .
Session Parameters

SSL -sessie parameters
een overzicht van de verschillende cryptografische functies gecreëerd wanneer de handshake -protocol een verbinding begint . De master geheim is een 48 - byte code wordt gedeeld door de server en client , terwijl de CipherSpec definieert encryptie en hash algoritmen voor data en cryptografie . Een peer- parameter certificaat controleert de authenticiteit van de gastheer op afstand tijdens de compressiemethode voor SSL sessie identificeren van de algoritme voor datacompressie voor encryptie . De sessie -id van de server is een willekeurige reeks bytes die een sessie staat die actief zijn of kunnen worden hervat is bevestigd .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe je toestemming krijgen van…
·Hoe te beveilig ik mijn D Link…
·Hoe maak je een DMZ configurer…
·Hoe te verificatiesamenvatting…
·Hoe kan ik een Intranet Server…
·Wat is Port Knocking ? 
·Ik kan niet Mijn Computer Name…
·Hoe maak je een Open SSH Port …
·De beste Authentication Method…
  Related Articles
Belkin F5D7010 Specificaties 
Specificaties van de HP 5188-3742 
Wireless LAN : Architecturen , Ontwerpen…
Magnetron Breedband Link Transmitter & R…
Eisen en specificaties voor VoIP 
Wat is SSL VPN ? 
Hoe te Remote Access VPN SSL 
Hoe te SonicWALL SSL VPN installeren 
Linksys CM100 Modem Specificaties 
  Netwerken Articles
·Hoe te Turn on Google 's Auto Fill 
·Hoe de verbinding met een 56K V.92-modem…
·Hoe maak je een nieuw IP-adres van de DH…
·Hoe maak je een WAN-verbinding zoeken 
·Wat is een UPnP Framework ? 
·Hoe de SSID wijzigen op een externe draa…
·DIY Biquad Antennes voor ontwerp Wireles…
·Manieren om uw Ping Improve een Server 
·Hoe te installeren Cisco PIX 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com