Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is Universal Repeater Mode?
Draadloze technologie maakt het mogelijk gegevens in uw hele huis of kantoor te zenden zonder de noodzaak om meerdere kabels lopen . Zendrepeaters helpen uit te breiden het bereik van uw draadloze router . Deze zijn nuttig in grote gebouwen en woningen , zoals waar de router zich bevindt in de kelder , maar slaapkamers op de tweede verdieping moet draadloze verbindingen . Het instellen van uw repeater om universele modus maakt het mogelijk om te werken met access- point -of client - bridge opstellingen , waardoor de installatie gemakkelijker door niet te eisen u informatie specifiek voor uw type netwerk in te voeren . Hoe Repeaters Werk

Zendrepeaters hotels met universele repeater -modus te stimuleren het draadloze signaal van uw router , ongeacht of u een netwerk met toegangspunten of client bruggen . Plaats de repeater in de buurt van de rand van uw draadloze router signaal , of verder weg als je het toevoegen aan uw assortiment met een klant brug , en het zal pikken het originele signaal en zendt deze naar buiten uit de ligging , de uitbreiding van het bereik van de router signaal . Dit kan verdubbelen het bereik van de router in de richting waar de repeater wordt geplaatst .
Problemen Met Repeaters

Hoewel draadloze repeaters helpen het probleem van de zwakke draadloze signalen te lossen aan de buitenste bereik van uw draadloze router , kunnen ze ook leiden tot een probleem met overlap . De repeater stuurt zijn signaal multidirectioneel , net als de router , ook wel bekend als het toegangspunt . De repeater vangt het signaal van de router , maar stuurt het terug naar de router en verder van de router . Wanneer het signaal weer wordt teruggestuurd naar de router , kan deze vertragen het draadloze signaal als de router verwerkt de echo-effect .
Fix voor het probleem

om het probleem met de overlap te verlichten , sommige netwerken maken gebruik van een client bridge . Deze bruggen principe sluit de router om het draadloze repeater , die ver genoeg geplaatst is weg om overlappingen te voorkomen . Bruggen zijn vooral nuttig bij het aansluiten van kantoren in een apart , nabijgelegen gebouw met een toegangspunt in het hoofdgebouw van het bedrijf , maar ze zijn nuttig in thuissituaties als goed, wanneer je draadloze netwerk toegang van een vrijstaande garage of werkplaats , bijvoorbeeld nodig . Echter , sommige draadloze repeaters maken u ervoor kiest uw type netwerk: toegangspunten of client bruggen . U moet alle informatie over de aansluiting van de netten weet te zetten deze repeaters . Repeaters met universele modus werken met beide typen netwerken tegelijk .
Universal Repeaters

Sommige draadloze repeaters bieden een universele repeater -modus . Dit vermindert de noodzaak om te kiezen voor uw type netwerk - handig als je niet zeker bent van het type netwerk , of als u van plan om uit te breiden naar een ander type netwerk in de toekomst . Op uw client pagina portal , kies " Universal Repeater Mode" om deze te verbinden met uw toegangspunt of client bridge ofwel . U zult nog steeds moeten basisnet informatie , zoals uw IP- adres in te voeren .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te streamen van video zond…
·Hoe kan ik mijn homepage Wijzi…
·WMSP Protocol 
·Hoe te Setup & Operate een Apa…
·Voors en tegens van Web Hostin…
·Hoe te verbinden met het inter…
·Installatie ActiveX Software 
·Hoe te Traceroute Problemen 
·Hoe je Wake on LAN Setup 
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe om te controleren een IP -nummer 
·Hoe te Workgroup Computers Monitor 
·Hoe maak je een 2.4G schotel antenne te …
·Wat is een Wireless adapter ? 
·Hoe te UPNP op Linksys 
·Wat zijn de server -instellingen voor PO…
·Wat is een WAP -apparaat ? 
·Hoe te verbinden twee computers voor Gam…
·Wat Is LAN Ethernet ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com