Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Comcast 1Mb Line Beperkingen
Als het geld is krap en online toegang is een must , Comcast biedt twee lage - bandbreedte , low - cost plannen om families te helpen online te krijgen , vanaf 2012 . Deze plannen , aangeduid als Comcast Essentials en Comcast optreden Starter , bieden uploadsnelheden buurt van 1 megabit per seconde en download snelheden tussen 3 en 6 Mbps . Deze verbindingen over voldoende snelheid voor het bekijken van webpagina's en e-mail checken , maar hun prestaties kunnen worden beperkt in andere toepassingen . Beperkingen

Standard verbindingssnelheden
kan 1GB aan data in vijf tot 20 minuten te uploaden , maar een 1Mbps lijn zal meer twee uur duren om dezelfde hoeveelheid informatie te sturen . Als je video's op YouTube te delen of Photoshop documenten te sturen naar collega's voor het bewerken , de beperkingen van de 1Mbps verbinding is , zult u een uur te wachten in plaats van vijf minuten voor het uploaden te voltooien .
Spelprestaties < br >

De 1Mbps upload begrenzing vinden in de lagere - tier aanbod Comcast's zal waarschijnlijk een verschil voor de meeste mensen het spelen van online games niet te maken . Terwijl spellen meestal een stabiele verbinding die snel reageert nodig , de upload bandbreedte is niet zo belangrijk , omdat de meeste spellen zullen nooit gebruik maken van de volledige upload capaciteit . Latency , of de lengte van de tijd de gegevens duurt om van de ene computer naar de andere , bewijst des te belangrijker in games .

Een 1Mbps lijn kan niet zo goed werkt , maar voor mensen die Spelen te organiseren met 16 of meer spelers , als de gastheer moet de informatie die zij ontvangt aan alle andere spelers , die op zijn beurt kan een prestatie neerzetten opmerken sturen . Als je probeert om het spel data, zoals een kaart of aangepaste graphics sturen , kon je 1Mbps onvoldoende . De tragere 3 - naar - 6 Mbps download snelheid is in potentie een nog groter probleem als je zit te wachten op game-updates , als dergelijke bestanden zo groot als meerdere gigabytes kan zijn .
Video Streaming < br >

De 1Mbps upload beperking zal niet voorkomen dat je van het kijken naar streaming of downloadable video . Volgens Steve Hartfelder van Anaheim , Californië op basis van Diamond Case Ontwerpen , moet een 3 Mbps download snelheid high - definition of high- kwaliteit video laten middellange kwaliteit video af te spelen van sites zoals YouTube , Netflix en Vudu , maar niet zonder een substantiële " buffer " of pre - downloadperiode die langer kan duren om te voltooien dan het kijken naar de daadwerkelijke video . De 6 Mbps download snelheid kan HD-video verwerken van bronnen , maar het zal de hele verbinding nodig en kunnen frequente buffering pauzes te nemen . | Video verzenden

beperkingen Een 1Mbps lijn 's ook een rol gaan spelen tijdens de video- chatten of vergaderen via Skype , Google Plus of een andere dienst . Terwijl een 1Mbps lijn zal een hoogwaardige standaard resolutie te steunen , maar volgens support Skype 's pagina , een HD videogesprek vereist minstens een 1.2Mbps upload snelheid , met een minimum van 1,5 Mbps aanbevolen . Comcast's Essentials plan niet genoeg te bieden downloaden bandbreedte aan groep videoconferenties te behandelen , waarvoor Skype raadt een verbinding van 4 Mbps of hoger met vijf of meer mensen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe te Traffic Monitor Met een…
·Hoe online met slechts plaatse…
·Hoe maak je Snijd een Windows …
·Hoe je Cat 5E Wire Cable 
·Hoe kan ik Flash -componenten …
·Het maken van een diavoorstell…
·Wat is een domeinnaam in een e…
·How to Get Rid van myYearbook 
·Hoe maak je automatisch instal…
  Related Articles
Hoe het opzetten van een draadloze route…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe maak je een draadloze router te werk…
Hoe Hook Up een draadloze router om een …
WEP Instelling voor Comcast Wireless 
Aanbevolen Routers voor Comcast Modems 
Hoe te verbinden van een Linksys Wireles…
Hoe aan te sluiten in een Netgear Wirele…
Het wijzigen van de ISP over Comcast Cab…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een computer Router Met ee…
·Mijn VPN kan niet pingelen maar Mijn RDP…
·Verbinding maken met WildBlue 
·Hoe maak je een Cookie File 
·VoIP Echo Problemen 
·Computer Home Network Basic Information 
·Hoe te DCHP uitschakelen op 2Wire 
·De rol van informatietechnologie in het …
·Hoe krijg je een SWF -bestand insluiten …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com