Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Ethernet >> Content
Wat Ethernet-kaart werkt met een Dell L550r ?
Sommige modellen van de Dell Dimension L550r desktop computer onder andere een geïntegreerde Ethernet-controller genaamd de Intel Pro 82559 . Echter , als u een Dimension L550r zonder geïntegreerde audio en netwerken , de computer heeft geen Ethernet-kaart , en dus ook geen eenvoudige manier om een ​​breedband internetverbinding te gebruiken . U kunt deze mogelijkheid toe te voegen door het installeren van een Ethernet-kaart . Er kunnen ook voordelen aan het installeren van een Ethernet- kaart op een Dimension L550r met geïntegreerde netwerken . Intel Pro 82559 Specificaties

De Intel Pro 82559 is een geïntegreerde Ethernet- chip op het moederbord gesoldeerd van Dell Dimension L550r modellen met geïntegreerde audio en netwerken . Hij werkt bij snelheden van 10 tot 100 megabits per seconde of Mbps . De snelheid van de chip is afhankelijk van de hub , switch of router is verbonden . De Intel Pro 82559 omvat ook energiebesparende functies die zijn ontworpen om het verbruik van elektriciteit van de computer te verminderen .
Compatibel Ethernet Cards

De Dell Dimension L550r heeft drie uitbreidingssleuven voor conventionele PCI-kaarten , zodat u alle PCI Ethernet -kaart te installeren met een maximale lengte van ongeveer 6,8 centimeter . De meeste PCI-kaarten zijn korter dan 6,8 inch . De Dimension L550r heeft ook twee USB-poorten , zodat u een externe USB- Ethernet-adapter te installeren als een device driver is beschikbaar voor uw besturingssysteem .
Voordelen

Veel moderne Ethernet switches en routers hebben de mogelijkheid om gegevens met snelheden tot 1000 Mbps . Deze transfer rate is " gigabit " genoemd. Omdat de Intel Pro 82559 Ethernet chip ondersteunt geen gigabit netwerken, kunt u alleen dit hogere overdrachtssnelheid te realiseren door het installeren van een Ethernet-kaart . Daarnaast is een geïntegreerde chip Ethernet gebruikt de CPU van de hostcomputer berekeningen , terwijl een afzonderlijke Ethernet kaart heeft zijn eigen microprocessor . Daarom , wanneer u veel applicaties die netwerkadapter en CPU van de computer tegelijkertijd gebruiken - zoals online spelletjes - u kunt betere prestaties ondervinden door het installeren van een Ethernet-kaart
downloaden van de Ethernet Driver < br . >

De Dimension L550r ondersteunt diverse besturingssystemen, waaronder Windows 98 , Windows Millennium Edition en Windows 2000 . Als u van plan bent om Windows opnieuw te installeren of te upgraden naar een nieuwere versie , download dan de device driver voor de Intel Pro 82559 Ethernet -controller voor het begin van uw project voortgezet internetverbinding te garanderen . Navigeer naar de steun en driver download pagina voor de Dimension L -serie op support.dell.com , klik op de " Operating System " drop-down en selecteer de Windows- versie die u wilt installeren . Blader omlaag naar het gedeelte ' Netwerk ' en klik op de pijl om het uit te breiden . Klik op de "Download" knop naast " 82559 Pro 100 " en sla het resulterende bestand op het bureaublad . Dubbelklik op het bestand om het stuurprogramma te installeren .
Het verifiëren van de Ethernet-kaart

Als u twijfelt of uw Dimension L550r heeft een geïntegreerde Ethernet-controller , gebruikt u de Windows Apparaatbeheer. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram " My Computer " en selecteer "Eigenschappen " in het context menu . Klik op het tabblad " Device Manager " aan de bovenkant van het venster "System Properties " . Scroll naar beneden naar de "Network Adapters " rubriek en klik op het plusteken . Als de computer beschikt over een Ethernet- controller of discrete Ethernet-kaart is geïnstalleerd , de Device Manager geeft dit weer.

Previous: Next:
  Ethernet
·Over Ethernet kabel Configurat…
·Hoe maak je een Ethernet- stuu…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je een Ethernet- Wire…
·Hoe maak je een Ethernet -kaar…
·Hoe maak je verbinding een Bel…
·Hoe uw lokale LAN Ethernet -ad…
·XP 64-bits Ethernet Adapter Dr…
·Wat zijn de functies van een E…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Hoe maak je verbinding een router met ee…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Wat is Wireless Fidelity ? 
Kunt u gebruik maken van een Air Card & …
Hoe maak je een Kyocera router gebruiken…
Hoe te verbinden EV - DO draadloze USB n…
  Netwerken Articles
·Hoe naar Mount een SMB op een PS3 
·Wat zijn Google Display -advertenties ? 
·Hoe maak je een mislukt Ethernet LAN Con…
·Wireless - G Card versus Bluetooth 
·Definitie van VoIP 
·Hoe je bepaalde IP- adressen te blokkere…
·Feiten op Facebook 
·LAN & Wireless Network 
·Hoe je DD - WRT installeren op een Links…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com