Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Wat is AP Isolatie op mijn Linksys ?
Access Point Isolatie op een Linksys -router is een beveiligingsfunctie die kan voorkomen dat hackers en onbevoegde gebruikers toegang krijgen tot apparaten die zijn aangesloten op uw draadloze netwerk . U kunt de functie in-of uitschakelen van de geavanceerde sectie draadloze instellingen van de web - based administratie hulpprogramma uw Linksys router . Functie

Enabling AP Isolatie op de Linksys router isoleert alle draadloze apparaten die uw netwerk te gebruiken , zodat elk apparaat kan communiceren met de router , maar niet met elkaar. De AP- isolatie -functie creëert effectief een duidelijke virtueel netwerk voor elk draadloos apparaat dat wordt aangesloten op de router . Het isoleren van de draadloze apparaten van elkaar stopt een onbevoegde gebruiker van het manipuleren van de netwerkverbinding inbreken in een aangesloten computer of mobiel apparaat .
Gebruik

Activeren van de AP-isolatie -functie is een verstandige voorzorgsmaatregel voor elk huis of kantoor draadloos netwerk dat meerdere gebruikers toegang geregeld . Linksys fabrikant Cisco Systems beveelt het bijzonder waardoor AP Isolatie op netwerken als vele gast - gebruikers regelmatig nodig hebben om toegang te krijgen tot het netwerk . Bijvoorbeeld , openbare Wi - Fi-hotspots implementeren vaak AP isolatie zodat gastgebruikers het internet draadloos toegang maar niet tot een ander draadloos aangesloten apparaat op het netwerk .
Router Access < br >

De AP-isolatie functie
is standaard uitgeschakeld . Om de functie , eerste log staat in uw Linksys router web - based administratieve nut met de webbrowser op een computer aangesloten op de router . Typ standaard Internet Protocol- adres van de router - http://192.168.1.1 - in de adresbalk van de browser om naar de router login pagina . Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de invoervelden vakjes aan te melden bij de administratieve instellingen hulpprogramma van de router .
Enable AP Isolation

Na het openen van de router , klik op de " Wireless " tabblad in het navigatiemenu aan de bovenkant van de router homepage . Klik op "Advanced Wireless Settings " in het submenu Wireless balk onder het hoofdmenu . Klik op en maak de " AP Isolation " keuzerondje naast de "Advanced Wireless " rubriek . De Linksys router schakelt meteen aan AP Isolation mode. Het activeren van de functie wijzigt geen van de andere toegangscontrolesystemen instellingen op de router . Gebruikers kunnen het netwerk op dezelfde manier als voorheen toegang , ze zullen gewoon niet in staat zijn om verbinding te maken met andere apparaten op het netwerk

.

Previous: Next:
  routers
·Hoe te installeren van een D -…
·De Soorten Authenticatie in OS…
·Hoe je de router -instellingen…
·Hoe maak je een 2Wire Modem Fl…
·Wat doen Routers doen? 
·Hoe kan een persoon Hook Up ee…
·Hoe naar Port Forwarding Via D…
·Hoe maak je een Westell DSL Ro…
·Hoe je je eigen netwerk router…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Over Digitale Certificaten 
·Hoe kan ik T - Mobile Internet -instelli…
·Vervanging voor een kabelgereedschap 
·Hoe mensen Kick Off Network Magic 
·Hoe te Drop Your Ping 
·Hoe kan ik een Lnk File bekijken 
·De voordelen en nadelen van een Switched…
·Tutorial over het opzetten van een Wirel…
·Hoe maak je een computer router voor 2 c…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com