Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een Video Card Driver for Free Installeer voor GTA 4
De PC-versie van Grand Theft Auto IV , vaak afgekort tot GTA4 , werd uitgebracht door Rockstar games in 2008 . De open - wereld sandbox game beschikt over een grote replica van New York , aangedreven door Rockstar 's eigen Rage game-engine . De animatie sequenties worden behandeld door hun Euphoria animatie software . Beide onderdelen hebben zeer specifieke grafische hardware eisen . Sinds grafische kaart fabrikanten bieden gratis drivers voor hun kaarten , het is gewoon een kwestie van het bepalen of de ene in de pc is voldoende om het spel te draaien . Wat je nodig hebt
internetverbinding
Java - enabled browser , zoals Internet Explorer
Toon Meer Aanwijzingen

Open Internet Explorer 1 en ga naar " http : //www.yougamers.com/gameometer/10296/" minus de aanhalingstekens . Deze site bevat een Java- applet die de hardware van je pc scant om te controleren of uw grafische kaart en RAM zijn compatibel met de video drivers . Klik op het groene vak onder de compatibiliteitstabel om de compatibiliteit checker draaien . Klik op de gele titelbalk aan de bovenkant van het venster van Internet Explorer als u een waarschuwing over ActiveX ontvangen . Selecteer "Install and Run deze controle. " De compatibiliteit checker zal een resultaat op basis van de beschikbare hardware-instellingen van uw machine terug te keren , het adviseren ofwel dat uw opstelling in staat is of niet in staat van het runnen van GTA4 . Als uw hardware compatibel is , gaat u verder met de volgende stap .

Open " Configuratiescherm " 2 uit het menu Start en selecteer "Systeem . " In het venster dat verschijnt , klikt u op het tabblad " Hardware " en vervolgens de " Apparaatbeheer" . Scroll naar beneden naar " Beeldschermadapters ' en open het submenu . Dubbelklik op de naam van uw grafische kaart . In het venster dat verschijnt , klikt u op de 'Update Driver "-knop , waardoor de nieuwste versie van het stuurprogramma voor uw grafische kaart te downloaden naar uw computer .
3

Klik op de knop Start , vervolgens " Uitvoeren . " In het venster dat verschijnt , typ " dxdiag " en klik op "OK . " De Direct X bedieningspaneel verschijnt , klikt u op het tabblad "Systeem " en het versienummer wordt weergegeven . GTA4 vereist Direct3D versie 9 , op een kaart compatibel met Shader , of Direct3D -versie 10 . Als je op een eerdere versie van Direct 3D , lancering Internet Explorer en ga naar de DirectX download site . Klik op de blauwe knop "Download" naast de meest recente release , en dubbelklik op het " EXE " file . Laat het installatieproces te voltooien en start de machine opnieuw .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een Video Card Pow…
·Hoe de grafische kaart upgrade…
·Hoe een gateway grafische kaar…
·Hoe installeer ik een GeForce …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe goed installeren videokaar…
·Hoe te testen Welke grafische …
·Hoe de grafische kaart Upgrade…
·Hoe te vertellen als u een AGP…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Clean Up een harde schijf op Mac OSX…
·Hoe Transfer Bewaarde foto's Van een iPa…
·Hoe de Sound Volume verhogen op een PC 
·Hoe te vervangen een ThinkPad DVD-ROM 
·Hoe maak je een draadloze NIC wijzigen n…
·Soorten Computer Processor 
·Routebeschrijving naar afdrukken van de …
·Hoe te herstellen van een Zebra 2348 CTP…
·Hoe afdrukken van een Affiche van de dou…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com