Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
Een alternatief voor netbooks
In de late jaren 2000 in een tijd van recessie , kleine low - speed " netbooks " werd populair computers vanwege hun draagbaarheid en lage prijs . Hoewel netbooks vandaag beschikbaar blijven , Apple's introductie van de iPad in 2010 veranderde het landschap van de ultradraagbare computer markt . Sindsdien hebben diverse andere bedrijven tablet computers vrijgegeven van hun eigen land . Als je hebt nagedacht over het kopen van een netbook , overweeg dan een tablet-computer als een mogelijk alternatief . Netbook Voordelen

meeste netbooks draaien
het Windows-besturingssysteem . Dit betekent dat - met enkele beperkingen - u een netbook kunt gebruiken om de software die u bekend bent met lopen en vermijd nodig om nieuwe programma's en interfaces te leren . Netbooks zijn zeer goedkoop - vaak kost $ 300 of minder - en weegt minder dan full - sized notebook computers , waardoor ze zeer draagbaar . Hoewel een notebook hinderlijk mee te nemen waar u ook gaat ook mag zijn, zal je zelden ziet de toevoeging van een netbook aan uw tas of koffer . Vergeleken met een tablet computer , een extra voordeel van een netbook is het feit dat het een fysiek toetsenbord . Hoewel veel tabletten zijn compatibel met externe toetsenborden , ze niet onder hen. U zult over het algemeen vinden dat het veel eenvoudiger is om grote hoeveelheden tekst in te voeren op een toetsenbord dan door op een virtueel toetsenbord op het scherm .
Netbook Nadelen

Vergeleken met tablets , netbooks lijden omdat ze geen software die speciaal geschreven voor het platform draaien . Windows-software is ontworpen met full - sized notebook en desktop computers in het achterhoofd - computers met snellere processors en meer geheugen . Als u probeert om ingewikkelde applicaties of meerdere applicaties tegelijk draaien op een netbook , kunt u vinden dat de voorstelling is veel armer dan het zou zijn met andere typen computers . Netbooks zijn ook niet in staat om veel computer spellen te draaien . Hoewel tabletcomputers zoals de iPad hebben doorgaans tragere processoren qua kloksnelheid , lopen ze software die speciaal voor hen geschreven , en om deze reden kan veel sneller lijken .
Tablet Voordelen < br >

Naast de waargenomen prestatievoordelen , tabletten ook profiteren van kleiner en lichter dan netbooks . Bijvoorbeeld , de iPad weegt ongeveer 1,5 kg. Paar netbooks kan haar 10 - uur batterij leven passen. Tablets zijn uitstekende apparaten voor het lezen van boeken , het bekijken van films of het spelen van games op de bank . Veel tabletten ook een ingebouwde 3G- draadloze adapters . Als u zich abonneert op een mobiel data toegang plan , kunt u online te krijgen met een tablet waar je ook telefoon ontvangst van het signaal kan ontvangen . Thuis , kunt u overschakelen naar de interne Wi - Fi-adapter en surfen op het web met behulp van je eigen draadloze router .
Tablet Soorten

Volgens ABI Research , de iPad had een 85 - procent aandeel van de tablet markt in 2010 . Er zijn echter andere bedrijven brengen tablets van hun eigen aan de markt . Vanaf 2011 , de meest prominente concurrenten zijn tabletten met Google's Android besturingssysteem . Omdat Android is gratis , kan het de hardware-en software-ontwikkelaars nodig zijn om te concurreren met Apple te trekken . Microsoft werkt ook aan een aankomende besturingssysteem , Windows 8 , dat zal worden geoptimaliseerd om op tablet-computers . Microsoft zal naar verwachting Windows 8 release in 2012 .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe te Apps Stap op de Archos …
·iTunes Problemen op een iPad 
·Problemen met synchroniseren v…
·Informatie over de Fujitsu Sty…
·Hoe je titels aanbevelen op de…
·Hoe om te winkelen voor een Ta…
·De Open File Size op een Apple…
·Hoe kunt u lezen Mobipocket eb…
·Hoe maak je een Tablet PC star…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te repareren van je Windows Vista gr…
·Hoe te Epson Inkjetprinters Reset 
·Hoe maak je een Dual Boot partitie verwi…
·Hoe je de harde schijf op een Compaq Pre…
·Hoe je de batterij op een Toshiba Laptop…
·Hoe maak je een Sony HDR - CX500V camcor…
·How to Get Get Sounds vanaf een computer…
·MSI P6N Vs . Asus P5N 
·Hoe kan ik een Inspiron 6000 Processor U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com