Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> tablet-pc's >> Content
De Galaxy Tab Vs . de iPad
Apple veroverde 73 procent van de tablet markt met zijn 2010 en 2011 iPads , volgens Bloomberg Businessweek . De introductie van de iPad3 maart 2012 was de laatste salvo in Apple's campagne om extra tablet- gebruikers aan te trekken en te winnen over laptop fans . De Samsung Galaxy Tab 10.1 is een van de iPad 's belangrijkste concurrenten in de tablet markt . Het concurreert niet alleen tegen de iPad , maar ook andere opties in de overvolle PC tablet markt . Met slechts kleine verschillen in gewicht en de grootte van het scherm , de rivaliteit tussen de iPad en de Galaxy Tab scharnieren op hun kenmerken . Weer

De iPad 3 scherm meet 9,7 inch en de 2048 bij 1536 resolutie scherm levert 3,1 miljoen pixels . De LED - backlit scherm functies in - plane switching -technologie , die een breedbeeldscherm verbetert . De Galaxy Tab 10.1 - inch scherm heeft een schermresolutie van 1280 bij 800 pixels . Het scherm is voorzien van de dunne - film - transistor ( TFT ) -technologie standaard, die een brede kijkhoek ondersteunt .
Optreden

De iPad 3 gebruik iOS 5 , Apple's meest recente mobiel besturingssysteem dat de bevoegdheden van de iPhone en de iPod Touch . Apple bouwde de iPad op zijn A5X dual-core 1 GHz processor , die quad-core graphics en een laag stroomverbruik heeft . Apple is niet gebleken van de hoeveelheid geheugen in de iPad 3 , maar vorige iPads kwam met 512 MB geheugen . Een basis Galaxy Tab 10.1 draait op Android 3.1 , en chique modellen worden aangedreven door Android 's nieuwste Honeycomb besturingssysteem. Samsung bouwde de Galaxy Tab op de Nvidia Tegra 2 dual -core 1 GHz processor , dat is een high -performance , ultra - low - power chip . De Galaxy Tab 10.1 heeft 1 GB geheugen is geïnstalleerd .
Capaciteit

Samsung
biedt Galaxy Tab 10.1 tablets in Wi - Fi alleen en Wi - Fi + 3G-modellen . Beide hebben Bluetooth 3.0 -mogelijkheden . De Galaxy Tab 10.1 heeft een geschatte levensduur van de batterij van negen uur , en modellen die zijn uitgerust met 16GB of 32GB aan opslagruimte . Nieuwste iPad van Apple is beschikbaar in Wi - Fi- only of Wi - Fi + 4G -modellen met Bluetooth 4.0 . De Wi - Fi + 4G tablet kan functioneren als een hotspot , zodat u uw verbinding met andere apparaten te delen , en het kan zwerven op 3G -netwerken . De capaciteit opties opslag voor de iPad 3 zijn 16GB , 32GB en 64GB . Geschatte levensduur van de batterij voor de iPad 3 is 10 uur op Wi - Fi en 9 uur op een 4G-netwerk .
Media Eigenschappen

De Galaxy Tab sport een 2 - megapixel camera aan de voorkant en een achterkant 3 - megapixel flash camera die 720p HD video's opneemt . Deze tablet kan Flash- content af te beelden , en het heeft een HDMI - out poort . Aan te sluiten op een HD-televisie een adapter nodig heeft . De iPad 3 heeft een 5 - megapixel camera achter dat registreert 1080p HD-video , en een camera aan de voorkant die VGA-foto's en video's produceert . De iPad aansluiten op een HD -apparaat vereist een Apple VGA-adapter of de digitale AV-kabel . Hoewel deze iPad niet Flash-inhoud , de ondersteuning van een ingebouwde microfoon in het toetsenbord op het scherm geeft het stem dicteren mogelijkheden .

Previous: Next:
  tablet-pc's
·Hoe te installeren een Stylist…
·iTunes Problemen op een iPad 
·HP Pavilion Tx1417CL Specifica…
·Hoe wordt een digitale pen gem…
·Hoe maak je een Tablet PC te g…
·Gateway M275 Specificaties 
·Hoe te Corel Painter Stel een …
·Hoe maak je een iPad UDID 's G…
·Hoe maak je een tablet gebruik…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Inspiron 700M Specs 
·Hoe je het contrast van een laptop Monit…
·Hoe u de Epson R310 naar Black Ink Only 
·Brother HL 5150 Printer Parts List 
·Mac Mini Open Case instructies 
·Hoe je het signaal op een draadloze scan…
·Hoe je 2 monitoren gebruiken op een Mac 
·GeForce 6800 Fan Specs 
·Hoe te S Video Problemen van een PC naar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com