Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Hoe te gebruiken Nikon Coolscan III Met Windows Vista
De Nikon Coolscan III of LS - 30 , kan fotoscanner werken op versies van Windows vanaf Windows 95 tot Windows Vista . Echter , de software en stuurprogramma's op de installatie- cd geleverd voor de Nikon Coolscan III zijn alleen compatibel met 32 -bits Vista-besturingssystemen . Als je een 64 - bit Vista- besturingssysteem , kunt u de scanner met de meegeleverde software te installeren . In plaats daarvan moet je aparte software , die een scan functie en de benodigde stuurprogramma's voor de Nikon Coolscan III te werken op uw Vista-systeem omvat gebruiken . Instructies
1

Steek de Nikon Coolscan III in een overspanningsbeveiliging . Schakel de knop op de scanner naar de stand en sluit de scanner op uw Windows Vista- computer met de bijgeleverde . Kopen van 2

Plaats de installatie- cd die bij de Nikon Coolscan III in het cd -of dvd- rijden van de computer als de computer loopt een 32 -bits Vista-besturingssysteem . Wanneer het installatiescherm start automatisch , volg de aanwijzingen om de Coolscan III te installeren op uw systeem .
3

Download SilverFast of VueScan aan op uw computer als uw computer loopt een 64 - bits versie van Vista . U kunt SilverFast online op de SilverFast website en VueScan op de Hamrick website ( zie bronnen . )
4

Ga naar de map waar u SilverFast of VueScan gedownload . Dubbelklik op het pictogram van de software en volg de instructies om het te installeren op uw computer .
5

lancering van de Nikon , SilverFast of VueScan software door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad hebt gemaakt tijdens de installatie , of door te gaan naar "Start ", " Alle programma's " en te klikken op de naam van het programma in de lijst .
6

Sluit een van de adapters die bij de Nikon Coolscan III aan de voorzijde van het apparaat . Adapters gewoon schuiven in het gat aan de voorkant van de Coolscan III en vastklikken . Zodra de adapter op zijn plaats is , voeden de foto of negatieve dat u wilt scannen in de sleuf op de adapter totdat de Nikon Coolscan III herkent de foto of negatieve en begint het trekken van de foto of negatief in automatisch .
7

Wacht terwijl de Nikon Coolscan III scant de foto , wat enkele seconden kan duren . Nadat de foto is gescand , verwijdert u de foto van de adapter , ga naar " File " en kies " Opslaan" om de gescande afbeelding opslaan in een map op de harde schijf van de computer .
< br >

Previous: Next:
  Scanners
·Hoe faxen Uit een scanner 
·Hoe maak je een digitale scann…
·Hoe te Negatieve Pictures Scan…
·Hoe maak je een flatbed scanne…
·Epson Perfection V300 Photo Sp…
·Hoe om PDF's te scannen op een…
·Hoe om afbeeldingen te scannen…
·Hoe te filmrolletjes ontwikkel…
·Hoe maak je een HP 6210 Scan o…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Lock My Home Draadloos internet 
·Hoe weet ik van een videokaart is Dead ?…
·Hoe de System Memory voor een grafische …
·Hoe te R300 Drivers Update 
·Hoe te installeren van een IP90 
·Moet ik Hou Foto's en muziek op een exte…
·Hoe Laptop Speakers upgraden 
·Hoe om afbeeldingen Off My Memory Card d…
·Hoe vindt u de maximale RAM-capaciteit v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com