Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een P4 moederbord installeren
Een Pentium 4 moederbord is een relatief eenvoudig apparaat te installeren . Zowat iedereen kan het doen , zolang ze vasthouden aan een aantal fundamentele stappen . Als u zich niet aan deze stappen precies , kon het moederbord niet werken of zelfs kortsluiting , waardoor potentieel blijvende schade aan zichzelf of andere components.The instructies in deze handleiding kan worden gebruikt bij het installeren van een P4 moederbord in een lege zaak , zoals wanneer je het bouwen van een nieuw systeem . Ze kunnen ook gebruikt worden voor wanneer u het vervangen van een moederbord als onderdeel van een upgrade of door een hardwarefout . Wat je
Need ATX - compatibele desktop computer case
P4 moederbord
kruiskopschroevendraaier
Moederbord standoffs
Moederbord schroeven
Toon Meer Aanwijzingen
< br > 1

Met behulp van de gaten in het moederbord als een gids , plaatst moederbord standoffs in de montagegaten in de zaak. Deze afstandhouders zijn ofwel messing of kunststof , en zijn opgenomen met zowel nieuwe computer gevallen en retail boxed moederborden . Steek alleen afstandhouders in de gaten dat de schroeven in hen zal hebben . Er zullen altijd overgebleven lege gaten die bestemd zijn voor andere motherboard form -factors . Gewoon met de hand draai de afstandhouders op zijn plaats .

Slide 2 van het moederbord Input /Output -paneel in de achterkant van de zaak . Deze dia's in van binnenuit , en lijnen met het moederbord unieke connectoren . Alle retail boxed moederborden zal een van deze panelen . Je kan hebben om zachtjes tikken rond het frame van het paneel met het handvat van een schroevendraaier om het op zijn plaats schuiven . Wees voorzichtig bij het werken met deze , omdat het metaal is dun en gevoelig voor buigen .
3

Stel het moederbord in de behuizing , het opstellen van de afstandhouders met de gaten in het moederbord . Wanneer dit naar behoren wordt gedaan , zal het moederbord zijn licht verhoogde ( aangezien het rust op de uitsteeksels ), en de poorten zullen op een lijn met het Input /Output -paneel op de achterkant van de zaak . Beveilig het moederbord op zijn plaats door het inbrengen en vastdraaien van de meegeleverde schroeven met een kruiskopschroevendraaier .
4

Sluit alle hardware die wordt aangesloten op het moederbord , zoals de CPU , het geheugen modules , de draden van de knoppen en lampjes aan de voorkant van de zaak , en de stekker uit het stopcontact . De P4 moederbord is nu succesvol geïnstalleerd , en is klaar om gebruikt te worden .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Processor Vs . RAM 
·Dell Moederbord Identificatie 
·Wat is een ITX moederbord ? 
·Dell Moederbord Gereedschap 
·Hoe te verbinden een PCI -kaar…
·Hoe maak je een PC Wens Kaart …
·GeForce 7600GS Vs . 7300GT 
·Wat voor soort RAM Heeft een e…
·Ati Mobility Radeon HD 4530 Sp…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Volwassenen Teach Computervaardig…
·Hoe de CPU Micro BIOS Upgrade 
·Hoe kan ik mijn Sony Vaio Monitor Adjust…
·Verschil tussen Sata 1 & 2 Sata kabels 
·Hoe u Windows gebruiken om films omzette…
·Hoe maak je een USB-printserver Zorg 
·Een Logitech G15 Keyboard Zal niet tonen…
·Hoe een iSync Conduit Delete 
·Hoe te lokaliseren de SSID -nummer op de…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com