Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Definieer Dual Core Processor
Dual - core processors zijn in het merendeel van de computers die vandaag de dag . Goedkope aanbiedingen van Intel en AMD hebben gebracht multicore processoren voor de massa , het produceren van ongelooflijke prestaties , zelfs bij lage prijzen. Als u niet beschikt over een dual - core processor in uw huidige computer , is er een grote kans dat uw volgende computer een zal hebben . Geschiedenis

In 2003 , de meeste computer eigenaren had nog systemen met een single-core processors . Computer eigenaren eisten meer snelheid , maar zowel Intel als AMD waren het bereiken van de grenzen die hun processor architecturen staat op dat moment waren . Tot betere prestaties van zijn bestaande Pentium 4 architectuur te bereiken , Intel bedacht een technologie genaamd Hyper Threading . Met Hyper Threading , kan Windows een enkele processor te behandelen alsof het twee , wankelend commando over meer dan een executie pijplijn . Dit verbeterd de prestaties van de computer aanzienlijk bij meerdere toepassingen werden uitgevoerd op hetzelfde moment . Ondertussen , IBM had al debuteerde een nieuwe processor met twee volledige processorkernen in hetzelfde pakket , genaamd de Power4 . Intel en AMD zou niet ver achter met hun eigen dual - core-producten , die de basis van de processors die we nu gebruiken gevormd .
Voordelen

Naast het verstrekken van superieure snelheid in situaties waar meerdere toepassingen worden gebruikt op hetzelfde moment , dual - core processoren bereiken een hoog prestatieniveau in enkele toepassingen die zijn multithreaded , of in staat om alle beschikbare processor cores tegelijkertijd te gebruiken . Veel van de meest CPU - intensieve toepassingen , zoals Adobe Photoshop en veel video- editing -producten , zijn multithreaded .
Prijs

Dual - core processors
hebben grotendeels vervangen single-core processors in de meeste nieuwe computers en zijn verkrijgbaar in vrijwel elk prijssegment . Een nieuwe dual - core processor kan worden gekocht voor zo weinig als $ 50 of maar liefst $ 1.000 in 2009 . Zelfs de minst dure dual - core processors bieden uitstekende prestaties voor het web surfen, office applicaties en casual gaming .
Competition

Zoals het geval is voor jaren , Intel en is AMD zijn opgesloten in een eindeloze strijd om de prestaties van de processor kroon . Het vlaggenschip processors geproduceerd door zowel bedrijven , de Core i7 - 975 Extreme Edition van Intel en de Phenom II X4 965 van AMD , hebben meerdere cores . Deze trend zal waarschijnlijk niet op korte termijn te veranderen .
The Future

Op de korte termijn , lijkt het erop dat het toevoegen van meer cores op een processor zal de sleutel zijn tot verhoogde prestaties voor zowel Intel als AMD . Beide bedrijven hebben al quad - core processoren beschikbaar in 2009 , en Intel heeft al de technologie , codenaam Nehalem , te proppen acht of meer cores in een processor. Zoals de halfgeleiders binnen processors blijven kleiner te krijgen , is het waarschijnlijk dat het aantal kernen dat kan worden opgenomen in een processor alleen maar zal toenemen .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe kan ik een CMOS-batterij v…
·Wat is een Transistor Klink ? 
·Soorten en hoeveelheden van Co…
·Hoe maak je extra RAM- geheuge…
·Wat is DDR2 1066 ? 
·Hoe de USB-poorten op een Dell…
·Hoe kan ik Run Twee videokaart…
·Hoe kan ik zien hoeveel geheug…
·Hoe te Crossfire gebruiken Zon…
  Related Articles
Hoe de Dual Cradle Desktop Lader voor de…
Hoe maak je een computer Take Out van Du…
Wat is Dual Xeon ? 
Hoe te kopen een videokaart voor een Dua…
Dual Vs . Enkele grafische kaart 
De Beste Dual Monitor grafische kaart 
Definieer een tablet-computer 
How To Dual Monitors Zet in de geluidska…
Quad Core Vs . Dual Core Server 
  Hardware Articles
·Hoe een BIOS-wachtwoord resetten op een …
·De Illegale mediatypen van de Kyocera KM…
·Pros & Cons van Portable Vingerafdruk Sc…
·Hoe maak je een computer headset 
·Hoe je foto's te verwijderen van iPad Ap…
·Hoe maak je een High Speed ​​Universal H…
·Hoe Vergelijk Wireless Gaming Headphones…
·Hoe Clean & vervangen inkjet printkoppen…
·Hoe maak je een oplaadbare batterij Rese…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com