Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Laptop Memory bijwerken
Random Access Memory ( RAM ) is een tijdelijke opslag apparaat dat de computer gebruikt om het besturingssysteem en alle toepassingen die u gebruikt draaien . Geheugen is zeker de meest goedkope prestatieverbetering die u kunt kopen . Er zijn vele modellen van laptops , en de installatie van het geheugen is verschillend op de meeste van hen . Hier worden vermeld zijn de algemene stappen die van toepassing zijn op de meeste laptops , maar specifieke aanwijzingen over het bijwerken van laptops variëren, afhankelijk van het model . In de meeste gevallen zal de instructies van de fabrikant of de websites hebben een gedetailleerde uitleg over hoe u uw specifieke laptop geheugen te veranderen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
elektrostatische ontlading ( ESD ) of anti - statische band
Toon Meer Aanwijzingen
Instructions

Don 1 uw ESD riem voordat u de computer of het aanraken van de geheugenmodule . Het menselijk lichaam kan genoeg van een statische lading die bij lozing , kan gevoelige elektronica apparatuur te vernietigen opbouwen . Als u gebruik maakt van een draadloze riem , zorg ervoor dat de riem op ongeveer 15 minuten, voordat u een interne computer onderdelen . De exacte tijd kan variëren afhankelijk van de fabrikant van de riem .

Power 2 de laptop uit en verwijder alle externe kabels . Verwijder de batterij van de laptop . Nogmaals , dit is om de stroom van elektriciteit te controleren via de computer .

Plaats 3 een schone handdoek op de ondergrond waarop u gaat werken . Dit is om eventuele krassen te voorkomen op de behuizing van de laptop .
4

Plaats de laptop op de handdoek ondersteboven neer .
5

Zoek het geheugen baai op de laptop . Dit wordt meestal aangeduid met een symbool of een sticker uit te leggen dat het de herinnering baai . Documentatie van uw laptop zal precies uitleggen waar de herinnering baai ligt .
6

Verwijder het geheugen baai . Dit wordt bereikt door een los een of twee schroeven , of door op een tab om de open positie .
7

Installeer het geheugen . Veel laptops hebben alleen genoeg ruimte voor een enkele DIMM geheugenslot . In dit geval moet u het oude geheugen DIMM te verwijderen en te vervangen door de nieuwe. Als er voldoende ruimte is om een ​​tweede DIMM wilt toevoegen, dan moet je om te controleren of de grootte van de twee DIMM's zijn compatibel . In de meeste gevallen , de twee geheugen DIMM moet dezelfde grootte . Bijvoorbeeld , kunt u plaatst een 2 GB DIMM of twee 1 GB DIMM's in het geheugen baai . Lees de documentatie van uw laptop zorgvuldig na te gaan welke geheugen combinaties beschikbaar .
8

Bevestig het geheugen baai deur , de batterij te vervangen , sluit alle kabels aan en zet uw laptop op . Tijdens het opstartproces , moet u in staat om de hoeveelheid geheugen op uw computer . Controleer of het de juiste hoeveelheid . Als uw computer het geheugen informatie niet weergeeft , weer aanmelden bij Windows . Om de hoeveelheid geheugen op Windows XP is geïnstalleerd , selecteert u het "Systeem" pictogram in het Configuratiescherm . Voor Windows 7 -gebruikers , selecteert u "Bekijk hoeveelheid RAM en processor snelheid , " die onder Systeem en onderhoud in het Configuratiescherm .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·De specificaties van een GeFor…
·Hoe te Gigabyte Moederborden I…
·Mislukt High - Temp elektrolyt…
·Hoe te AHCI modus activeren op…
·Hoe te Overclock een Asus M2N6…
·Hoe te SDR -geheugen installer…
·Hoe de RAM van een Dell Dimens…
·Hoe kan ik bestanden op de SD-…
·Voordelen van het geheugen uit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Lexmark X7170 Problemen 
·Hoe te NVIDIA grafische kaart problemen …
·Hoe kan ik vertellen welke Logitech Opti…
·Hoe Laptop Memory Verwijder 
·Kensington Cable Lock Instructies 
·Verschillende Opslag Eisen aan Computers…
·Hoe maak je een Dell Laptop Webcam Duide…
·Hoe u de BIOS -instellingen wijzigen op …
·Hoe maak je een IDE verbinding naar SATA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com