Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Dell -geheugen installeren
Upgraden van random-access memory , of RAM , is een geweldige manier om de kracht en prestaties van uw computer te verbeteren . Dell heeft het minder ingewikkeld om extra geheugen te vervangen of te installeren in hun desktop computers gemaakt . Dell computer garantie zelfs dekken geheugen gekocht van hen. Voordat u begint met de installatie , raadpleeg dan uw computer documentatie voor de installatie specifieke en ervoor zorgen dat u de juiste RAM- geheugen voor uw computer . Dell's support site , support.dell.com , heeft handleidingen te bekijken en te downloaden online als je de jouwe hebt misplaatst . Wat je nodig hebt
Blade schroevendraaier
kruiskopschroevendraaier
RAM- geheugen chip voor uw Dell-computer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw computer uit alle macht bronnen . Begin nooit werken op uw Dell-computer zonder eerst alle elektrische stroom . Stel uw computer op een stabiel oppervlak dat comfortabel is voor u om te werken aan . Kopen van 2

Met behulp van de juiste schroevendraaier , draai en verwijder het zijpaneel van de computer . In de meeste Dell computers , gaat het schroeven in de achterzijde van de computer . Het paneel dat je nodig hebt om te verwijderen zal de gemakkelijkste toegang tot schroeven en detacheren hebben .
3

voorzichtig leg het zijpaneel metaal aan de zijkant . Vóór het bereiken in uw computer , en om zo vaak als je werkt in de computer , raakt het metaal van het zijpaneel . Hiermee wordt voorkomen dat eventuele statische elektriciteit uit te bouwen . Statische elektriciteit kan het moederbord beschadigen .
4 geheugenkaart slots op een moederbord

behulp van de RAM die je hebt te installeren als een gids , zoek het huidige RAM-geheugen in de computer . U moet ofwel het huidige RAM verwijderen of gebruik een leeg geheugen slot .
5

Om het huidige geheugen wilt verwijderen, drukt u voorzichtig , maar stevig , op de klemmen aan elk uiteinde van de geheugenkaartsleuf . Zij zullen op open en de geheugenchip zal losmaken . Houd beide uiteinden van het geheugen en trek je meteen te verbreken . Leg het opzij in een veilige omgeving voor het geval u nodig hebt om het te vervangen . Bij het hanteren van het geheugen , probeer raken alleen de randen en onnodig contact te voorkomen .
6

Plaats de nieuwe geheugenmodule in de open sleuf . Plaats de chip recht naar beneden , de pennen aan de onderzijde van de chip met de sleuf . Druk stevig op te zetten op zijn plaats en duw het einde clips naar binnen om het geheugen op zijn plaats te vergrendelen . Ze moeten " klik " gesloten wanneer volledig afgesloten .
7

Plaats het zijpaneel en schroeven dat het bij elkaar gehouden , sluit de computer weer in het stopcontact en start uw systeem . De computer moet de nieuwe RAM herkennen zonder verdere installatie of stappen die nodig zijn .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe het moederbord vervangen d…
·Wat is een seriële buffer ? 
·Hoe PC Slots identificeren 
·GTX 280 Vs . 8800 GTX 
·Het toevoegen van RAM om de pr…
·Hoe te wijzigen Uw Grafische k…
·Wat is het standaard geheugen …
·Hoe krijg ik de telling pennen…
·Hoe de snelheid van een proces…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Hook Up een Toshiba Satellite L455D …
·Hoe je het configuratiemenu afdrukken op…
·Wat is PC2100 geheugen? 
·De voordelen van de iPad 3G 
·De beste manier om een stem op een PC op…
·Hoe kan ik Contacten overbrengen naar ee…
·Hoeveel pagina's de Canon MX850 Afdrukke…
·Hoe Memory Toevoegen aan een Asus Eee 
·Hoe de Memory op een Dell 1000 Upgrade 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com