Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Intel G45 Express Chipset Informatie
Op een moederbord , de chipset is in wezen een verkeersleider die de communicatie tussen de processor , RAM , harde schijf en add-in kaarten beheert . Chipsets worden steeds complexer aan het punt waar ze nu veel van de kenmerken van een moederbord te bepalen geworden . De Intel G45 Express chipset , uitgebracht in 2008 , is ontworpen om een ​​aantal multimedia-functies die eerder beschikbaar zou zijn geweest alleen in duurdere machines toe te voegen . Processor en RAM Ondersteuning

De Intel G45 Express chipset ondersteunt Socket 775 processors . Socket 775 processors zijn Intel- producten, zoals de Core 2 Duo , Core 2 Quad en bepaalde Celeron processoren met bus snelheden tot 1333 MHz . De chipset ondersteunt zowel DDR2 - SDRAM en DDR3 - SDRAM . Echter , de RAM die compatibel is met een bepaald moederbord afhankelijk van het geheugen sockets het moederbord is voorzien .
Intel Graphics Media Accelerator X4500HD

De Intel Graphics Media Accelerator ( GMA ) X4500HD is een geïntegreerde video- adapter die bij moederborden die de G45 Express chipset hebben . Met een geïntegreerde video adapter reduceert de kosten van het bouwen van een computer , omdat het de noodzaak om een ​​aparte video kaart kopen . In computers gebouwd voor het afspelen van video -toepassingen , het grootste kenmerk van de GMA X4500HD is de mogelijkheid om high - definition video afspelen met een resolutie tot 2560 x 1600 . De GMA X4500HD ondersteunt beveiligde inhoud , waardoor het de mogelijkheid om films af te spelen op Blu - ray discs . Daarnaast is de GMA X4500HD ondersteunt video-uitvoer via een HDMI -poort , indien uitgevoerd door de fabrikant van het moederbord , waardoor u de mogelijkheid om video rechtstreeks uitvoeren naar een televisie . De GMA X4500HD ondersteunt ook 3D video acceleratie , maar de prestaties niet concurreren met gaming gerichte standalone videokaarten .
SATA en RAID

De Intel G45 Express-chipset ondersteunt maximaal zes interne SATA harde schijven , afhankelijk van het moederbord fabrikant implementatie . De chipset ondersteunt verschillende niveaus van RAID ( Redundant Arrays of Independent Disks ) , waardoor u meerdere harde schijven te combineren tot een enkele logische volume voor verhoogde snelheid of de beveiliging van gegevens.
PCI Express
< br >

Hoewel de ingebouwde Intel GMA video van de G45 Express chipset is niet ideaal voor serieuze computer gaming , moederborden met de G45 Express chipset hebben een PCI Express x16 -sleuf voor een high - speed standalone videokaart . Daarnaast kunnen G45 Express - gebaseerde moederborden hebben maximaal zes PCI -Express x1 sloten voor extra add - in kaarten .
Intel Turbo Memory

De G45 Express chipset ondersteunt Intel Turbo Memory , waarmee het moederbord om intelligent cachen uw meest gebruikte data op een flash geheugenkaart die was aangesloten op een socket op het moederbord . Indien uitgevoerd door de fabrikant van het moederbord , kan Intel Turbo Memory leiden tot een sterk verminderde het besturingssysteem opstart en applicatie laadtijden .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Ati 3850 Vs . 3870 
·Hoe Memory In een iMac G4 
·Hoe kan ik Problemen met een A…
·Hoe Desktop Memory Timing Spec…
·Hoe maak je een GX260 Moederbo…
·Hoe te Connect Sound Cards 
·Soorten Laptop RAM 
·Hoe maak je een RAM Installati…
·HP Pavilion ZV6000 RAM Specs 
  Related Articles
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
Hoe maak je een PCI Express 16 videokaar…
Hoe maak je een ATI X800 PCI Express vid…
Hoe maak je een PCI Express videokaart v…
Hoe maak je een PCI Express videokaart S…
Hoe weet ik of mijn computer neemt PCI- …
Intel GM45 Graphics Card Type 
Hoe te installeren van een PCI Express g…
Hoe kan ik video -instellingen aanpassen…
  Hardware Articles
·Socket S1 Moederbord & CPU compatibilite…
·Definitie van Computer Hardware 
·Het verschil tussen Core 2 Duo & Dual Co…
·Wat zijn Embedded Computers 
·Hoe kan ik upgraden USB 1.0 naar USB 2.0…
·Hoe te Cord en kabel rommel Untangle 
·Hoe maak je de schermresolutie te wijzig…
·Wat is GDDR3 RAM ? 
·IE7 werkt niet op mijn Thinkpad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com