Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een Tyan moederbord
Moederborden zijn winterhard stukken van computerapparatuur oplossen , maar iets anders willen , dat doen ze niet eeuwig en het delen ze zijn gemaakt van kan mislukken . Echter , hetzelfde geldt voor de andere componenten die op het moederbord kan worden geïnstalleerd . Een van het verzuim van deze component kan leiden tot een systeem niet opstart goed of helemaal niet . Problemen met een moederbord in deze situatie is een kwestie van het volgen stappen om specifieke onderdelen te controleren en vast te stellen of het probleem is het moederbord of een component geïnstalleerd op het. Wat je
Need # 2 Phillips demagnetized schroevendraaier
Kleine platte kop demagnetized schroevendraaier
Anti - statische polsband
Twist banden Spare bekend goede CPU van het type dat wordt gebruikt op het moederbord < br > Spare bekend goede RAM van het type dat wordt gebruikt op het moederbord
bekend goede voeding
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de computer en met behulp van de # 2 Phillips schroevendraaier , verwijder het zijpaneel . Bevestig de anti - statische band om je pols en sommige naakte metaal op de zaak . Kopen van 2

Verwijder alle kabels van aansluitingen op het moederbord . Gebruik sluitstrips te bundelen ze uit de weg voor een betere toegang tot het moederbord . Verwijder alle add- in kaarten en ook , zoals de videokaart ( en) of een geluidskaart .
3

Verwijder het moederbord uit de zaak met behulp van de # 2 kruiskopschroevendraaier los en verwijder al het moederbord schroeven .

Plaats 4 het moederbord op een vlakke niet-geleidend oppervlak . Opnieuw installeren van de videokaart alleen als het moederbord niet on-board video hebben . Als er on-board video aanwezig , laat de videokaart losgekoppeld . Bevestig de polsriem om de bare metal rond een van de schroefgaten op een hoek van het moederbord .
5

Schakel het gratis Metal - Oxide Semiconductor ( CMOS ) door hetzij de aftopping van de CMOS-jumper heldere , of het veranderen van de jumper op de duidelijke CMOS positie . Over de meerderheid van Tyan moederborden , zal de CMOS-jumper duidelijk naast de CMOS- batterij , op de lagere rechter kwadrant van het moederbord . Zodra de jumper is ingesteld om te wissen , laat het vijf volle seconden , en dan terug naar de vorige positie .
6

Sluit het moederbord aan de bekende goede voeding en sluit het beeldscherm aan de video graphics array -poort op het moederbord . Macht het moederbord over het gebruik van de kleine platte schroevendraaier door het aanraken van het aan de twee kabels waar de schakelaar is aangesloten . Als het moederbord niet opstart , verwisselen de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) voor de bekende goede. Als het nog steeds niet aan gaat , dan is het moederbord moet worden vervangen . Als het moederbord bevoegdheden met ofwel CPU maar heeft een vermogen van niet voltooien On Self Test ( POST ) , beginnen met het verwijderen stokken van het geheugen een voor een ( als je meerdere hebt ) totdat het doet , of swap de stick ( s ) voor bekende goeden . Als het moederbord nog steeds niet POST , dan is het moederbord is defect en moet worden vervangen.

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Fujitsu 435DX RAM Installatie 
·Hauppauge WinTV 885 Capture Ca…
·Intel T-serie processorspecifi…
·Hoe Memory installeren op een …
·Hoe het verhogen van de MB RAM…
·Hoe je het geheugen voor mijn …
·Hoe Set SDRAM Frequentie 
·Hoe wordt de kloksnelheid van …
·Hoe Legacy Audio Drivers Verwi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Om te lezen hoe een Dell Inspiron 700M 2…
·Hoe krijg je scannen met een HP Officeje…
·Hoe kan ik een laptop herformatteren zon…
·Wat zijn de functies van data projectore…
·Wat Hiermee kan de processor te communic…
·Instructie voor het vervangen van Dell L…
·CIS Vs . CCD Scanners 
·Hoe maak je een cartridge installeren in…
·Soorten Sound Devices 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com