Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Redenen om meer RAM van de computer
RAM of random access memory , toe is een hardware onderdeel van uw computer . RAM is verantwoordelijk voor de opslag van gegevens voor de centrale verwerkingseenheid , ook wel de CPU of processor, zodat het uitvoeren van zijn berekeningen . RAM bevat zowel informatie van het systeem anticipeert op de CPU zal volgende nodig evenals gegevens van de CPU plaatsen zijn er voor tijdelijke opslag . Ik heb je te weinig RAM-geheugen , het RAM-geheugen niet kan houden met de CPU's behoefte aan data en de CPU kan zijn werk zo snel niet doen omdat het wacht . Het RAM-geheugen verplaatst data kan niet vasthouden aan en uit de harde schijf, die de werking van het systeem ' verzandt omdat de schijf is langzamer dan het RAM-geheugen en de CPU . Als er genoeg RAM , alles wat de CPU nodig heeft kan er worden bewaard , het RAM houdt met de CPU en de CPU kan houden van de computer soepel . Het toevoegen van RAM-geheugen op uw computer is een veel voorkomende upgrade , en verschillende redenen bestaan ​​voor het toevoegen van RAM-geheugen op uw computer . Lopen vele toepassingen

Als uw computer loopt of bevriest vaak, het toevoegen van meer RAM-geheugen kan de snelheid van uw computer . Dit geldt vooral als je een multitasker op uw computer . Bijvoorbeeld , als u graag een web browser , tekstverwerker , e-mailtoepassing en digitale muziekspeler openen op hetzelfde moment hebt , uw computer gewoonten kan meer RAM nodig .
Processing Graphics - Heavy gegevens

Elk werk dat u doet op uw computer die geavanceerde grafische impliceert leunt zwaar op twee computeronderdelen : de videokaart en RAM . Bijvoorbeeld , als u video , ontwerp graphics in een grafisch ontwerp toepassing bewerken, afspelen grafisch zware games of bewerken van foto's , het toevoegen van meer RAM-geheugen kan gunstig zijn voor u . Zelfs als je een hoge - kwaliteit video -kaart , als uw computer niet over voldoende RAM hebt , graphics zal een lange tijd om te verwerken .
Verbeteren van uw Internet Browsing Experience

Het internet biedt veel verschillende soorten gegevens . Bijvoorbeeld , bij het surfen op het web, kunt u high - definition video- data , hoge - resolutie foto's en hoge - kwaliteit audio -gegevens tegenkomt . Al deze soorten gegevens afhankelijk RAM snel verwerken . Zelfs als je een hoge snelheid internet verbinding , uw computer nog steeds kan een lange tijd duren om bepaalde websites laden als je niet genoeg RAM hebt . Daarom , als je wilt de snelheid van uw Internet surfervaring , RAM kan uw antwoord .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Definitie van Computer RAM 
·Hoe maak je een PERC 6 Raid Co…
·Hoe maak je een processor Regi…
·Hoe je Nvidia 8800 GTS Set voo…
·Sound Blaster X- Fi installati…
·Centrino Vs . Pentium 4 Benchm…
·? Wat is een Spin Transistor 
·Hoe een Compact Flash geheugen…
·Hoe te activeren CSAA 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP LaserJet 4000 Drum Cha…
·Informatie over de Children's waterdicht…
·Hoe kan ik mijn HP Make All - in-One Pri…
·Vergelijkende Opties voor Notebooks 
·Wat is het verschil tussen Desktop & Lap…
·Hoe maak je een geluidskaart te verwijde…
·Wat is PC2100 RAM ? 
·Microsoft LifeCam VX - 3000 Aanwijzingen…
·Hoe het opzetten van WiFi op een iPad 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com