Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe Memory in de Acer Aspire One 10,1 Install
Acer eerst uitgebracht zijn Aspire One lijn van goedkope netbooks in 2008 , de uitrusting zijn AOD 150 met een 10,1 " LED-monitor . Volgens CNET , de AOD 150 beter dan meer dure netbooks , en toonden verbeteringen ten opzichte van afgelopen Aspire modellen in het gemak van het gebruik van het toetsenbord en de levensduur van de batterij . het 10,1 " -versie van de Aspire One bevatte een Intel 1,6 GHz processor , 160 GB harde schijf en 1 GB RAM -geheugen, dat eigenaars konden upgraden naar 2 GB . Wat je nodig hebt
2 kleine platte kop schroevendraaiers
Kleine kruiskopschroevendraaier
1 GB PC2 - 5300 RAM
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder de batterij . Draai de Acer om en druk de twee duim schakelaars als je ze naar buiten schuiven om de accu 's vergrendelingen .

Schroef 2 van de acht schroeven waarmee het toetsenbord in plaats vrijgeven . Met de laptop nog steeds omgedraaid , lokaliseren en gebruiken van de kruiskop schroevendraaier om alle acht schroeven te verwijderen . Drie leugen onder de verwijderde batterij ; drie run langs de onderste basis van de laptop , en een elk zitten eronder twee rubberen stoppers . U kunt wrikken deze rubberen stop af met de platte schroevendraaier .
3

Verwijder het toetsenbord . Flip de laptop over om het toetsenbord te tonen . Zoek de drie tabbladen waar het toetsenbord wordt aangesloten op het frame : een ieder boven de " Pauze /break , " F2 en F8 toetsen . Gebruik een platte schroevendraaier om deze tabbladen voren te schuiven , in de richting van het scherm als je slip de andere platte kop onder het toetsenbord en voorzichtig wrikken hem naar boven en weg van het frame van de laptop . Herhaal dit voor de overige twee tabs .
4

Maak het toetsenbord lint van het moederbord . Pak de frame - waar het lint hecht aan het moederbord - tussen duim en wijsvinger . Gebruik zachte en gelijkmatige druk uit te trekken het lint recht omhoog en weg van het moederbord .
5

Draai de zes schroeven van het metalen deksel over het moederbord met behulp van de kruiskop schroevendraaier . Acer heeft een klein driehoekje geëtst in het metaal naast elk van hen .
6

Maak de touchpad connector lint. Greep het frame waar de stekker op het touchpad tussen duim en wijsvinger . Trek het voorzichtig uit de buurt van het touchpad .
7

Verwijder kunststof behuizing van de netbook . Schuif de platte schroevendraaier in de naad die loopt langs de kant van de kunststof behuizing omhoog te wrikken . Als u alle schroeven hebt verwijderd , moet de kunststof behuizing makkelijk tillen .
8

Koppel de audiokabel . U ziet een twee -inch lange , tri - gekleurde kabel loopt van de bodem van het moederbord ( het grote stuk van de groene plastic bedekt met transistors ) . Pak de kabel waar het aansluit op het interieur van het moederbord en trek het voorzichtig uit .
9

Verwijder de twee schroeven waarmee de Wi - Fi module op zijn plaats houden . De module is een kleine metalen doos die naast de audio -kabel zit . Gebruik de kruiskop om de twee schroeven te verwijderen , schuif de Wi - Fi module uit zijn behuizing .
10

Maak de SSD lint. Zoek het witte lint in het centrum dat wordt aangesloten op het moederbord via een blauwe en zwarte clip . Greep deze clip met uw duim en wijsvinger en trek het voorzichtig recht omhoog om deze te verwijderen .
11

Klap het moederbord omhoog en naar u toe . Dit stuk zal glijden gemakkelijk uit het geheugen behuizing onthullen .
12

Steek de 1GB module van PC2 - 5300 RAM in de open sleuf naast de reeds geïnstalleerde 1GB module .
13

Monteer uw Acer Aspire One . Weer vast en sluit het moederbord , SSD lint , Wi - Fi module , schroeven , audiokabel , kunststof behuizing , touchpad connector lint , metalen frame en de schroeven , toetsenbord lint , het toetsenbord en de netbook onderste acht schroeven - in die volgorde .

Plug 14 in en zet uw netbook . Als de computer wordt opgestart , drukt u op F2 om het systeem-BIOS te openen. Controleer of het systeemgeheugen luidt nu 2056 ( 2GB ) .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·PC133 GFXcel Specificaties 
·De Grootte van Grafische Kaart…
·Hoe je het geheugen in een Gat…
·Hoe USB Memory Sticks opmaken 
·Hoe te Overclock de Foxconn A7…
·Hoe je RAM installeren in de P…
·Hoe te herkennen een 4GB Micro…
·De specificaties van een ATI R…
·Hoe te Atheros Wireless driver…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe Memory Toevoegen aan Acer Aspire One…
·Hoe te Oude dia's met behulp van een sca…
·Hoe kan ik een dvd- drive wijzigen op ee…
·Hoe je foto's weergeven vanaf een laptop…
·Hoe het opzetten van een KVM-switch 
·Hoe kan ik Flash Drives verwijderen 
·Hoe de interne draadloze wijzigen in een…
·Hoe te bespoedigen een eMachines T3410 
·Wat is de definitie van een QWERTY-toets…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com