Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe maak je een IEEE 1394 PCI-kaart gebruiken met een iPod
IPods zonder click wielen vereisen een dock-connector met zowel de IEEE 1394 en USB -interfaces . Volgens de website van Apple , deze iPods hun batterijen opladen via de FireWire -interface en synchronisatie met computers , zowel via de FireWire -of USB-interface . Bij aansluiting op computers zonder FireWire-poorten , moet deze iPods kracht putten uit een adapter aangesloten op een stopcontact . Met een IEEE 1394 -kaart , echter , de iPods kunnen macht en synchroniseren van gegevens trekken door dezelfde Firewire -kabel , waardoor de noodzaak voor een wand adapter . Wat je nodig hebt
iPod- dockconnector
kruiskopschroevendraaier
iTunes
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel de computer en verwijder het zijpaneel . Raak een stuk metaal om eventuele statische elektriciteit te ontladen . Plaats uw IEEE 1394- kaart in een PCI-slot , die eruit ziet als een lange , smalle plastic rechthoek op het moederbord in de buurt van de achterkant van de computer . Bevestig de kaart naar de computer zaak met een kleine Phillips schroeven .

Plug 2 in je computer en zet hem aan . Plaats installatieschijf van de Firewire -kaart in het cd-station en klik op " I Agree " om de installatie te beginnen . Klik op " Next " om de installatie voort te zetten . Klik op " Finish ".
3

Download een gratis exemplaar van de nieuwste versie van iTunes van de Apple website . Dubbelklik op het setup- bestand in je " Downloads " map om de installatie te starten . Klik op " I Agree ", " Next " en " Finish " om iTunes te installeren .
4

Sluit de brede metalen interface in het centrum van de dock-connector ofwel naar de iPod of , als je er een hebt , om de iPod- dock . Sluit de IEEE 1394-interface van de dock-connector naar een haven in de Firewire -kaart . Dit proces zal leiden tot iTunes te starten . Als dit de eerste keer dat je je iPod hebt aangesloten , wordt de configuratie-assistent u gevraagd de iPod een naam .
5

Synchroniseer uw iPod met uw muziekbibliotheek door het vakje naast " automatisch bijwerken nummers op mijn iPod . " U kunt stoppen met uw iPod synchroniseren door te klikken op de radioknop naast " Hele muziekbibliotheek " of " Geselecteerde afspeellijsten , artiesten en genres " onder het tabblad "Muziek" in het hoofdvenster van iTunes browser .
6

Klik op " Next " en of registreer je iPod of klik op ' Gereed ' om de installatie af te sluiten . Nummers toevoegen aan uw iPod door ze uit je iTunes-bibliotheek naar uw iPod in de " Source " lijst aan de linkerkant van het scherm te slepen . Klik op de kleine , ronde " eject " knop naast de naam van de iPod voordat u het apparaat van de computer . Wacht tot de iPod te verdwijnen uit de " Source " lijst .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·GeForce 7900GS Vs . GeForce 76…
·Hoe maak je een Laptop geluids…
·Hoe maak je Underfill een Flip…
·Vergelijking van de 7600GT en …
·Hoe maak je een Wireless -stuu…
·Hoe te vertellen als moederbor…
·AMD Sempron M120 Specs 
·Hoe een Optiplex GX260 Upgrade…
·Hoe kan ik een CMOS EVGA 780i …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan een MP3-speler gebruikt worden op ee…
·Hoe te ontgrendelen een Panasonic CF - 5…
·De beste manier om te scannen Foto's 
·Hoe je gegevens te herstellen op een San…
·Hoe te Zwarte Inkt Gebruik configureren …
·Hoe de inkt wijzigen in een Epson DX4400…
·Hoe PC Programma Sounds Fix 
·Hoe te VMDK bestanden voor Vrije Ruimte …
·Hoe kan ik een document Purge Van een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com